Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Abraham54 houdt het voorlopig helemaal voor gezien hier!

Anoniem
teacher
5 antwoorden
 • Aan de hand van een diskussie in een topic waar de TS langzamerhand hopeloos werd, omdat er niks meer geïnstalleerd kon worden, ben ik tot de konklusie gekomen, dat het voorlopig geen zin meer heeft, om hier HJT's te blijven doen!

  Na een vraag van mij of de TS mogelijk illegale software heeft geïnstalleerd, krijg ene sdk op mijn dak.
  Leo grijpt half in en sluit uiteindelijk de topic!
  [b:0a744c235d]Daarbij stelt Leo achteraf pas sdk in het ongelijk[/b:0a744c235d]

  Bovendien kreeg ik van sdk ook nog deze pb:

 • Erg triest en jammer allemaal.
  Groetjes en Suk6 verder!

  The Dragon.
 • Laat ik voorop stellen: ik ben geen moderator/teamlid op C!T (wel op diverse andere fora met heftige discussies, dus ik ken wel het klappen van de zweep) en mijn mening in dezen is dan ook niet meer dan dat. Toch hoop ik dat die mening van toegevoegde waarde is.

  Als ik het zo lees, heb jij, Abraham54, in dat topic onnodig "de aanval ingezet". SDK plaatst een opmerking die al dan niet overbodig was, maar in elk geval wel voorzien van een knipoog waarmee hij de emotie (emoticon) probeert mee te geven die een bepaalde spot in zich heeft. Jij reageert daarop met
  [quote:987a2f2abd]Wat een onzin verhaal zeg.
  Ga jij hier even uitmaken wat wel en wat niet mag en dan ook nog een shareware antivirus aanbevelen - je moet het niet spannender en verwarrender gaan maken dan het voor de TS al is![/quote:987a2f2abd]In een intonatieloos medium wat een forum nu eenmaal is komt dat nogal aanvallend over. Misschien bedoelde je dat niet zo, maar toen ik het zojuist las interpreteerde ik het wel direct zo.

  Hoe dan ook: SDK reageerde nog redelijk rustig en onderbouwd. Of je het met zijn advies eens bent staat daar naar mijn mening los van; als het niet klopt kun je immers de inhoud weerleggen op basis van feiten. Jij lijkt echter in je eerstvolgende reactie te ontploffen door met grote vette letters te roepen dat SDK zich van commentaar verschoond moet houden en herhaalt dat nog eens na een sussende opmerking van Leo S.

  Jij gaat dus de aanval in en wordt persoonlijk richting zowel Leo S als SDK. En vervolgens ben je gepikeerd dat een topic op slot gezet wordt en wil je niet meer terugkomen. Eerlijk gezegd komt dat op mij -als buitenstaander- over alsof je onnodig snel op je tenen bent getrapt.

  Wat ik je daarom wil adviseren: lees het topic nu nog eens rustig door en probeer daarbij wat afstand van de zaak te nemen. Mocht je tot dezelfde conclusie komen als eerst dan is dat natuurlijk je goed recht, maar naar mijn mening is die onterecht en erg zonde.

  Nogmaals: mijn mening doet natuurlijk niet terzake, maar ik hoop dat het toch van toegevoegde waarde is. :)
 • De opmerkingen van zowel SDK als Abraham54 laat ik even voor wat ze zijn, zowel naar de een als de ander.

  Wat ik wel wil doen is een compliment uitdelen aan Abraham54, als er in het forum Beveiliging & privacy iemand problemen had dan sprong hij er in.
  Je kon het aan hem overlaten om je HijackThis log te analiseren en met advies te komen. Ik durf te stellen dat velen daar baat bij hadden.
  Ook stond je log nooit lang zonder antwoord, hij zat kort op de wagen en dat heeft hem ongetwijfeld heel veel tijd gekost.

  En daarvoor Abraham54 hartelijk dank!

  Slaap er nog eens een paar nachtjes over en kom terug, desnoods als Izaak55 dan zijn beide aardsvaders vernoemd.
 • Als je op kantoor een discussie met een collega hebt en je baas is het met die collega eens, dan hang je zeker ook een mededeling op het prikbord in de kantine dat je ontslag neemt als je je gelijk niet krijgt? (dat is in feite wat je nu met dit topic doet) :wink:

  Slaap er een nachtje over en lees alles nog eens terug, dan zie je dat zowel SDK als Leo in nette bewoordingen een discussie zijn aangegaan (daar is een forum voor). Bevalt dat je niet, dan kan je idd beter je heil elders zoeken. Gebruikers komen en gebruikers gaan. veel succes!

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.