Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Moderator?

Anoniem
None
4 antwoorden
 • Er zijn volgens mij op dit forum best veel moderators.
  Vaak hebben moderators ook al heel veel berichten gepost en zo.
  Wat zijn de eisen eigenlijk om een moderator te worden?
  Wanneer wel en wanneer niet dus.
  Dit is wat ik vond in de FAQ:

  [b:e88612f5fe]Wat zijn Beheerders?

  Beheerders zijn mensen toegewezen aan de hoogste functie over de controle van dit forum. Deze mensen hebben controle over alle facetten van dit forum zoals permissies, verbanning van gebruikers, aanmaken van gebruikersgroepen of moderatoren, enz. Zij hebben ook moderator toegankelijkheden in al de forums.
  Naar boven

  Wat zijn Moderatoren?

  Moderatoren zijn personen (of groepen van personen) wiens werk is hun forum van dag tot dag te volgen naar goed gebruik. Zij hebben het vermogen om berichten te bewerken, te wissen of sluiten, (her-)openen, verplaatsen, wissen en splitsen van onderwerpen in het forum waar zij moderator van zijn. Meestal zijn het moderatoren die behoeden dat er off-topic (afwijken van het onderwerp) gegaan wordt of lasterpraat wordt geplaatst.
  Naar boven

  Wat zijn Gebruikersgroepen?

  Gebruikersgroepen zijn een manier waarop beheerders gebruikers in een groep kunnen plaatsen. Elke gebruiker kan toebehoren aan meerdere groepen en elke groep kan andere toegangsrechten krijgen. Dit maakt het gemakkelijk voor de beheerders om verschillende gebruikers als moderatoren van een forum te maken, of toegang te verlenen aan een privaat forum, enz.
  Naar boven

  Hoe kan ik toetreden tot een gebruikersgroep?

  Om toe te treden tot een gebruikersgroep klik je op de Gebruikersgroepen link bovenaan de pagina (afhankelijk van de opmaak van het forum), je kan dan alle gebruikersgroepen zien. Niet alle groepen hebben open toegang, sommige zijn gesloten en andere hebben mischien verborgen lidmaatschap. Als de groep open is kan je een aanvraag tot toetreding doen door te klikken op de overeenstemmende knop. De gebruikersgroep moderator moet uw aanvraag goedkeuren, ze kunnen je vragen waarom je wil toetreden tot een groep. Leg je neer bij het besluit van een groep moderator indien deze je aanvraag afkeurd, dit doen ze met redenen.
  Naar boven

  Hoe kan ik een gebruikersgroep moderator worden?

  Gebruikersgroepen zijn initieel gecreëerd door de beheerder, zij kiezen ook een groepsmoderator. Indien je interesse hebt in het maken van een gebruikersgroep moet je eerst contact opnemen met de beheerder, stuur hem een privé bericht.
  Naar boven[/b:e88612f5fe]

  Wat zijn dus precies de eisen en hoe wordt je een moderator.
  Dit doet een administrator of een andere moderator, maar wat moet je doen om moderator te [b:e88612f5fe][u:e88612f5fe]kunnen[/u:e88612f5fe][/b:e88612f5fe] worden.
  Daar bedoel ik niet mee dat je daarom moet gaan vragen.
 • Moderatoren worden altijd uitgenodigd. Mensen die zichzelf opwerpen als kandidaat, zijn vrijwel zonder uitzondering totaal ongeschikt. Mensen die uit zijn op macht, moeten die meestal vooral niet krijgen. Verder vraag ik me af wat je met dit topic wilt bereiken. Is het een serieuze discussie, of is het een troll? Ik vermoed helaas het laatste.
 • [quote:2344a28642="gerben"]Moderatoren worden altijd uitgenodigd. Mensen die zichzelf opwerpen als kandidaat, zijn vrijwel zonder uitzondering totaal ongeschikt. Mensen die uit zijn op macht, moeten die meestal vooral niet krijgen. Verder vraag ik me af wat je met dit topic wilt bereiken. Is het een serieuze discussie, of is het een troll? Ik vermoed helaas het laatste.[/quote:2344a28642]
  Ik ben gewoon nieuwschierig en anderen willen het misschien ook wel weten. Ik bedoel dit dus echt niet slecht! :)
 • nogmaals: moderators worden gevraagd. Meestal zijn het leden die zichzelf bewezen hebben op het forum, of in een bepaald subforum.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.