Vraag & Antwoord

Feedback Forum

reclame en zo....

Anoniem
bsa100
3 antwoorden
 • Je kunt precies zien dat dit forum en zijn website zijn beste tijd wel heeft gehad. Toch vind ik dit forum nog wel het beste wat ik tot nu toe voorbij heb zien komen. Kijk maar eens onderin bij het beginscherm van het forum.
  Daar staat:

  De gebruikers hebben in totaal 1129441 berichten geplaatst
  We hebben 52828 geregistreerde gebruikers
  De nieuwste gebruiker is Hapertje
  Er zijn in totaal 66 gebruikers online :: 3 Geregistreerd, 0 verborgen en 63 gasten [ Beheerder ] [ Moderator ]
  [b:18a03749d0]Grootst aantal gebruikers online was 253 op vr mei 17, 2002 1:24 pm[/b:18a03749d0] Geregistreerde gebruikers: kajteks, maartenpeters, nightcracker

  Dit is acht jaar terug!!!!!!!
  Zou eens leuk zijn als we weer een keer meer dan 253 bezoekers gelijk op dit forum gaan aanmelden en rondneuzen. Dan wordt die datum ook weer eens ververst. Ook zie je dat maar 3 van de 63 gasten geregistreed is. Volgens mij, omdat ze de website daar niet goed genoeg voor vinden als je snapt wat ik bedoel.

  Dit komt denk ik door de vele reclame en zo.
  Hierdoor halen ze geld binnen voor o.a die speedmeter. Die kost ongeveer 900 euro per jaar! Ze hebben nou b.v ook iedere keer in de feeds artikelen in zitten van macworld. Dit is echt irritant en volgens mij reclame.

  Ook heb ik gehoord in andere topics dat O.A de bladen steeds sneller zijn uitgelezen. Ook doen ze phpbb niet vernieuwen. Dit is best jammer.
  Ik denk dat als de website supergoed zou lopen dat ze hem dan wel zouden vernieuwen.

  Ik vind de website en het forum dus wel goed, maar het kan altijd beter!
 • Ik ben bang dat je niet echt goed weet waar je over praat. In the old days maakte men bijvoorbeeld geen onderscheid tussen gasten, robots (zoals Google, Yahoo, maar ook spambots e.d.) en geregistreerde gebruikers. Toen phpBB2 werd uitgebracht, werd hier al beter onderscheid in gemaakt. En laat dat nu net 8 jaar terug zijn. Statistisch gezien ben je dus eigenlijk appels met kruiwagens aan het vergelijken.

  Datzelfde gaat nog op voor het punt dat 3 van de 63 aanwezigen geregistreerd zijn. Dat is niet zo gek, want [i:b7146af327]wat dat beteft[/i:b7146af327] maakt phpBB2 weer géén onderscheid. Ik gok zomaar dan van die 60 'gasten' er hooguit 5 menselijk zijn. Er wordt simpelweg gekeken naar het aantal requests, maar niet waar die requests vandaan komen.

  Dat heeft niets, maar dan ook echt niets te maken met of ze de website wel of niet 'goed' vinden. Sterker nog: het feit dat er continu zoveel gasten online zijn komt doordat de site [i:b7146af327]juist interessant[/i:b7146af327] is voor die robots. Om te indexeren, om te spammen of wat dan ook: die bots zijn hier niet voor niets.

  Commentaar hebben is kan, maar fundeer het de volgende keer aub wel. Want dit slaat nergens op.
 • [quote:f30183221b="Ger"]Ik ben bang dat je niet echt goed weet waar je over praat. In the old days maakte men bijvoorbeeld geen onderscheid tussen gasten, robots (zoals Google, Yahoo, maar ook spambots e.d.) en geregistreerde gebruikers. Toen phpBB2 werd uitgebracht, werd hier al beter onderscheid in gemaakt. En laat dat nu net 8 jaar terug zijn. Statistisch gezien ben je dus eigenlijk appels met kruiwagens aan het vergelijken.

  Datzelfde gaat nog op voor het punt dat 3 van de 63 aanwezigen geregistreerd zijn. Dat is niet zo gek, want [i:f30183221b]wat dat beteft[/i:f30183221b] maakt phpBB2 weer géén onderscheid. Ik gok zomaar dan van die 60 'gasten' er hooguit 5 menselijk zijn. Er wordt simpelweg gekeken naar het aantal requests, maar niet waar die requests vandaan komen.

  Dat heeft niets, maar dan ook echt niets te maken met of ze de website wel of niet 'goed' vinden. Sterker nog: het feit dat er continu zoveel gasten online zijn komt doordat de site [i:f30183221b]juist interessant[/i:f30183221b] is voor die robots. Om te indexeren, om te spammen of wat dan ook: die bots zijn hier niet voor niets.

  Commentaar hebben is kan, maar fundeer het de volgende keer aub wel. Want dit slaat nergens op.[/quote:f30183221b]

  o sorry, ik wist niet dat het zo ging.
  Zal mijn mond wel voortaan houden.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.