Vraag & Antwoord

Feedback Forum

arjant2

Anoniem
None
7 antwoorden
 • Openbaar zwart maken? En dan moet ik respect hebben voor mensen die mij proberen te 'helpen' Als je eens goed leest zie je dat de antwoorden en vragen volledig de plank mis sloegen he. En als we hier vriendjes politiek gaan hanteren? Gaat het al helemaal nergens over! Dus toon jij eens wat respect en zorg voor goede en de juiste info voor je gaat blaaskaken! Ik heb mijn mening over antivirus, en die mag ik hebben. als ik dan een logje plaats wil ik op dat logje een antwoord. En geen vragen over wat ik van antivirus vind. Om vervolgens door een moderator afgebekt te worden en machteloos achter gelaten word door een slotje. onbegrijpelijk.
 • Abraham54 stelt normale vragen en geeft terechte opmerkingen.
  Ik maak niemand zwart, ik reageer inderdaad in dit geval in het openbaar omdat ik vind dat je onterecht Abraham54 aanvalt.
  Daarbij komt dat je zelf je halve topic verwijderd hebt, dus wat moet ik lezen dan? Een slotje lijkt me niet meer dan terecht.

  Wil je een klacht indienen over mijn moderatie dat kan, neem contact op met Jeroen de Jager en hij zal je klacht afhandelen.
 • Ik hoef geen klacht in te dienen, iedereen maakt fouten. Ik ben van mening dat de opmerkingen van Abraham off-topic waren, het ging om een logje en niet over antivirus. De vraag of het onterecht is zou je in een referendum moeten zetten, en niet laten afhangen van 1 moderator die zijn mening dan nog eens openbaar oplegt. Correct was geweest jou mening in een prive bericht aan mij te zeggen en onbeantwoord een slotje te zetten. Hiermee heb ik mijn mening gezegt en is het voor mij klaar zo.
 • Mening van een verder onbetrokken persoon:
  Je heb inderdaad 2 berichten van jezelf verwijderd en in de derde zelf geschreven "gooi hier maar een slotje op". Niet zo gek dat het dicht gaat dan.

  Verder lijkt Abrabam54 je met de beste bedoelingen te helpen. Dat het niet de manier van hulp is die jij verwacht en dat het niet helemaal niet in je straatje past, da's jouw probleem. Je wordt vervolgens wel ondredelijk met teksten als
  [quote:96fd186fb9="eduard33"][b:96fd186fb9]Onzin[/b:96fd186fb9]. Zolang ik een pc heb, heb ik nooit een virusscannergehad. ja 1 keer om er achter
  te komen dat ik die zooi niet moet. kwestie van bij houden en schoon houden. en vooralgeen onbekende troep openen. en regelmatig mbam erover. tevens regcleaners en handmatig kijken wat er draaid. [b:96fd186fb9]dus spaar me je preken en hou het volgende keer ontopic![/b:96fd186fb9][/quote:96fd186fb9]
  De opmerking die Arjant2 dus bij het slotje geeft lijkt me niet meer dan terecht.
 • [quote:e188f9fdd7="eduard33"]Hiermee heb ik mijn mening gezegt en is het voor mij klaar zo.[/quote:e188f9fdd7]
 • Klachten over- of kritiek op moderators kan via een PB met de betreffende moderator geregeld worden of aan een admin zoals Jeroen.
  Dit is dus niet de manier en daarom gaat deze dicht.
 • [quote:e5a04f790f="eduard33"] Correct was geweest jou mening in een prive bericht aan mij te zeggen en onbeantwoord een slotje te zetten.[/quote:e5a04f790f]

  Correct is als jij even netjes je excuses maakt. Je wordt tot 2 keer toe aangesproken op je omgangsnormen, of valt je dat totaal niet op?
  Zo niet? Even goede vrinden, en sorry dat we je allemaal lastig vallen; het ligt aan ons en niet aan jou… :)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.