Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Kan niet posten in Opera

Anoniem
Lodyx
3 antwoorden
 • Beste

  Wanneer ik een reactie op een bericht wil plaatsen druk ik op de knop SUBMIT. Helaas wordt dan alleen het voorbeeld getoond, ofwel het heeft hetzelfde effect als op PREVIEW drukken.

  Wanneer ik met tab naar de knop toe navigeer en dan met enter/spatie hem indruk werkt het wel.

  En behoorlijke misser..

  Edit: grappig, deze post lukte wel met de muis!

  Is op twee pc's zo overigens, beide XP en de nieuwste Opera (maar was met eerdere versies ook al zo)
 • Als je dit op 2 computers hebt zou ik je maar 1 ding kunnen aanraden en dat is een andere browser installeren zoals Google Chrome of Firefox. Hoogstwaarschijnlijk is je probleem dan wel verholpen.
 • Even testen met Opera…

  Edit:
  Ik denk dat ik je probleem gevonden heb; het heeft te maken met de flood limit. Goede kans namelijk dat je eerst altijd op voorbeeld klikt om te kijken of je bericht er goed uitziet en dan pas definitief bevestigd? Als je dat binnen 5 seconden doet (dus <voorbeeld> <5 sec <bevestig>;) dan ziet het forum dat als 2x binnen 5 seconden de posting.php pagina aanroepen en dus alsof je een flood attack wil uitvoeren.

  Ik heb het namelijk geprobeerd in eerste instantie en dat ging prima. Deed ik het echter zoals hierboven aangegeven, dan krijg ik het gedrag wat jij beschrijft. Waarom precies weet ik niet; de flood protection is in phpBB2 (wat C!T gebruikt) anders geregeld dan in phpBB3 (wat reeds 5 jaar geleden is uitgebracht…) maar dat geeft niet het gedrag dat wij nu zien. Blijkbaar heeft een HobbyBob van C!T zelf hier aan geknutseld.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.