Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Originele thread onder antwoord

Anoniem
Zeeuw
6 antwoorden
 • Voorheen was het zo dat, als je een antwoord gaf in een thread, de originele thread onderaan op de pagina erbij kwam. Dit was erg handig om nog ff snel de geposte berichtjes door te lezen. Helaas kom ik dit niet meer tegen op deze versie van het forum.

  Waarom?
  Komt het nog wel weer terug?
 • In de duisternis onder het replyscherm nog net waarneembaar:


  Bekijk het Onderwerp
 • Dat is niet echt wat ik bedoelde. Als je hierop klik wordt er een nieuw venster geopend, maar ik vond het handiger om in hetzelfde venster de thread te kunnen nalezen.
 • Zie het dan maar ter completering van je argumentatie :smile:
 • Ik ben het met je eens, ik wil het ook weer terug.

  Nadelen:

  1) het i-frame was niet cross-browser. Netscape gebruikers zagen dus simpelweg dat lijstje niet.

  2) het parsen van de complete thread (of tenminste die blz) kost een hoop werk. Vooral als er plaatjes in staan, die dan geladen moeten worden óf omgezet naar een stukje tekst met de url van het plaatje. Er moeten dingen weggelaten worden, zoals sigs, user informatie, etc.

  Dat maakt het forum dus wéér trager…
 • Ik ben het met je eens dat het een hoop werk kost, maar het is wel een heel stuk handiger. Nu moet je zoeken naar de link Bekijk het onderwerp (want het valt niet echt op), dan wordt er een nieuw venster geopend (wat voor de wat langzamere PC's onder ons ook een hoop werk kost), met als gevolg dat je moet switchen tussen deze twee vensters.

  Voor Netscape gebruikers is dit inderdaad een oplossing, maar als je afweegt hoeveel mensen Netscape gebruiken en met deze oplossing dus blij zijn en hoeveel mensen IE gebruiken en de vorige situatie terug willen, denk ik dat de laatste club mensen ruim in de meerderheid is.

  Ik ben het er ook mee eens dat er dus een aantal dingen uit gehaald moeten worden, zoals plaatjes en signatures.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.