Vraag & Antwoord

Feedback Forum

berichten verwijderd

Anoniem
water
9 antwoorden
 • Kan het zijn dat er bij de migratie naar het nieuwe forum berichten zijn verdwenen? Ik zou toch zweren dat ik een topic had gestart over het CarePaq van Comaq. Of werkt het zoeken niet altijd even goed?
 • [quote:d3b3688805]
  Op 28-02-2002 8:52, schreef PeBo:
  Kan het zijn dat er bij de migratie naar het nieuwe forum berichten zijn verdwenen? Ik zou toch zweren dat ik een topic had gestart over het CarePaq van Comaq. Of werkt het zoeken niet altijd even goed?
  [/quote:d3b3688805]
  Dat zou wel kunnen denk ik ja. Maar alleen als je die topic net voor de opening had gestart. Maar dan nog lijkt het me sterk.
 • BTW: je hebt nog maar 34 posts, dus als je gewoon op berichten door jou gepost zoekt hebt je die topic zo gevonden.
 • Inderdaad maar 34 posts. En daarbinnen komt een topic over het "CarePaq" niet voor. Het zal wel aan mijn liggen, maar het blijft vreemd …
 • Herinner me de draad…
  Weet je nog wie erin gepost hebben(onder voorbehoud hoor: als ie weg is is ie weg [b:ad31dafd99]-en hij is weg-[/b:ad31dafd99])?

  :???: 2.

 • ik meen me te herinneren dat er een aantal topics verdwenen zijn in het oude UBB forum, nog voor de migratie naar phpBB.
  Wellicht zat het daartussen?

  t.
 • Wie er gepost hadden, weet ik niet meer - het is immers twee maanden later. Dat is jammer, want ik wou - ik vind namelijk dat dat hoort in een forum - terugkoppeling (sorry voor dit jargon) geven.

  Het komt er in elk geval op neer dat ik uiteindelijk wel in zee ben gegaan met het CarePaq van Compaq (kosten zo,n € 125): een verlenging van de Pick up and Return garantie van Compaq van één naar drie jaar. Ik heb echter uitdrukkelijk het voorbehoud gemaakt richting Compaq dat ik - als Compaq een probleem in die verlengingsperiode niet weet op te lossen - de aankoopsom van de Compaq PC terugkrijg. Een dus niet de aankoopsom van het Carepaq, zoals Compaq wil. Reactie van Compaq op dat voorbehoud: geen reactie.

  Het is allemaal nogal theoretisch, maar mochten er ontwikkeling zijn dan hou ik de leden van dit forum op de hoogte.
 • Een laat vervolg op een vervolg op een verdwenen bericht:

  Toen ik een paar maanden terug wat grotere problemen met mijn harde schijf had veroorzaakt (zoek maar op mijn loginnaam voor wat leedvermaak), besefte ik - eigenlijk te laat dus - dat ik van Compaq geen backup van de originele installatie (m.n. Windows XP) had gekregen (anders dan een backup op de D:partitie … maar dat is nu juist soms een probleem). Dat ik ontdekte ik dus bijna te laat. Goed, inmiddels wijzer heb ik Compaq gebeld en zogenoemde QuickRecovery CD's besteld voor mijn PC. Die worden zonder morren opgestuurd.

  Huiskamervraag: waarom leveren ze die dingen niet gelijk mee? Aan de kosten van die twee CD's zal het toch niet liggen? Ik vind het in elk geval (alweer) geen blijk van servicegerichtheid ..
 • Beste PeBo,

  Het is vervelend dat je topic is verdwenen maar je doet er verstandiger aan om een nieuwe topic in het debetrefende forum te posten ipv hier je late reactie op je verdwenen topic te posten, daar is Feedback namelijk niet voor bedoeld.

  mvgr,

  RD

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.