Vraag & Antwoord

Feedback Forum

hcc-ledenpas is toegang tot forum

Anoniem
plextor
48 antwoorden
 • Als het forum toch veranderd wordt en is bedoeld voor en door leden en op computers gericht dan is de titel is wellicht een mogelijkheid om uitwassen zoals gisteravond uit de weg te gaan. (Overigens was het op het voormalige OT ook met regelmaat dit soort gez..k) Het lidnummer is dan je toegangs-ID om te kunnen posten. Eenvoudig te blocken en persoongebonden. Snel een andere gebruikersnaam of meerdere gebruikersnamen is dan niet mogelijk. De anderen mogen toekijken of lid worden. (Tevens beetje verkapte ledenwerving)
 • En al die mensen die C!T in de winkel kopen?
 • lijk wel een verkoper van C!T maar een abbon is veel goedkoper als 12 x in de winkel en een beetje hollander let daar op.
 • Puik plan….. voor mij als niet-abonne wordt dat dan een simpel geval van signing off…..

  Ik koop alleen losse nummers en dan nog uitsluitend wanneer er iets interssants in staat….. en dat wordt dus in de meeste gevallen de Duitse C`T magazine…
 • En wat als je hem alleen koopt als er wat interessants instaat?

  Daarnaast is dit het forum van de C!T (het blad en de website dus) en niet van de HCC. Mensen halen dat nogal eens door elkaar…
 • Officiëel orgaanvormig aanhangsel :grin:
 • Eindelijk een goed plan! Dan kan OT ook weer terug!

  En dat gezeur over die verschillende instanties die het blad, het forum of mijn inbelverbinding maken ben ik nu ook wel zat. Voor mij is het één totaalpakket met blad, internet en forum. Basta.
 • f*ck op met je OT :grin:
  als het er al zou komen dan kom ik er toch niet meer. en zo zijn er nog wel een paar!

  ik houd het nu op linux en os-anders (daar is het doodstil als er geen gare akties zijn) en voor de rest zie je me hier als het weer rustig is niet meer.
 • Wat mij betreft een slecht idee. Ik ben geen abonnee en ook niet van plan dat te worden. Ik kom hier alleen omdat ik het leuk vind mensen met hardware problemen te helpen.
  Er wordt al geklaagd dat er minder mensen advies geven sinds OT weg is, als je verplicht abonnee moet zijn van C!T om hier te komen kun je zeker nog een aantal mensen afstrepen.
 • Ik koop iedere maand de C!T, als ik de bon wil opsturen (ik heb er al twee keer een ingevuld en klaargelegd :grin:)stel ik het liever toch weer even uit, omdat ik liever 5 dan 40 euro uitgeef. Niet handig, dat geef ik toe.
  Deze maatregel zou niet eerlijk zijn tegenover de kopers, zij betalen verdorie al anderhalf keer zoveel voor het blad. Daarnaast zou deze maatregel leiden tot een grote leegloop van het forum en daarmee een braindrain, dat zou zonde zijn. Iedereen stelt hier gratis zijn/haar kennis ter beschikking. Ook als je geen expert bent kun jij net degene zijn die een bepaald probleem herkent en zo iemand uit de brand helpen.
  Daarbij, je geeft die TJV wel erg veel eer van zijn werk op deze manier. Om nu zulke maatregelen te nemen om nog zo'n storm in een glas water in de toekomst te voorkomen, vind ik wat overdreven.
 • Ik vind het geen goed plan. Ik koop ook wel eens een los nummer, dus geen abonnee, en heb redelijk veel aan het forum bij kleine bugs of andere vragen. Het forum en de site zijn toch bedoelt om meer mensen te bereiken?
 • [quote:f860073d0b]
  Op 21-03-2002 0:40, schreef egslim:
  Wat mij betreft een slecht idee. Ik ben geen abonnee en ook niet van plan dat te worden. Ik kom hier alleen omdat ik het leuk vind mensen met hardware problemen te helpen.
  Er wordt al geklaagd dat er minder mensen advies geven sinds OT weg is, als je verplicht abonnee moet zijn van C!T om hier te komen kun je zeker nog een aantal mensen afstrepen.
  [/quote:f860073d0b]

  Geldt ook voor mij: ik koop geen C!T, maar vind het wel interessant hier ideeën op te doen en soms kan je mensen nog helpen ook…
 • Het forum van Computer!Totaal is en blijft voor iedereen toegankelijk. De enige beperking is dat het over computers en aanverwante zaken moet gaan.
  Een beperking tot alleen de abonnees lijkt me dan ook niet wenselijk en is niet aan de orde. Wil je meer dan alleen over computers praten, dan zoek je een ander forum op.
 • [quote:67e9bdf98e]
  Op 21-03-2002 9:58, schreef Jeroen de Jager:
  Het forum van Computer!Totaal is en blijft voor iedereen toegankelijk. De enige beperking is dat het over computers en aanverwante zaken moet gaan.
  Een beperking tot alleen de abonnees lijkt me dan ook niet wenselijk en is niet aan de orde. Wil je meer dan alleen over computers praten, dan zoek je een ander forum op.

  [/quote:67e9bdf98e]

  Daar ben ik het helemaal mee eens.
 • Vind ik ook
 • [quote:bed3820527]
  Op 21-03-2002 10:56, schreef Dilbert:
  Vind ik ook

  [/quote:bed3820527]

  Gelukkig maar :wink:
 • Ben het er ook volledig mee eens.
 • In principe ben ik ook voor vrijheid blijheid maar er zijn een paar van die **keltjes met waarschijnlijk nog jeugdpuistjes die het leuk vinden om het voor een ander te verzieken. Op de een of andere manier lukte blocken niet vandaar deze truc uit de kast.
  Ik ben het met jullie eens het een forum moet zijn waar het voor bedoeld is, namelijk computers. Hopelijk vanaf heden zonder puberaal gedrag.
 • Amen.
 • [quote:1d2042ef67]
  Op 21-03-2002 15:01, schreef Bill Gates:
  Amen.

  [/quote:1d2042ef67]
  Sigmad.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.