Vraag & Antwoord

Feedback Forum

problemen bij editen bericht

Anoniem
Mithrandir
7 antwoorden
  • als ik een van mijn eigen :grin: berichten wil editen zie ik geen "submit changes" button - of weet ik veel hoe zo'n ding heet…

    wel zie ik in de tekst die ik heb getypt een hoop html staan die daar eigenlijk buiten had moeten vallen…

    nog mooier: met deze post kan het wel… :weird:

    bovenaan het bericht en in het bericht staan geen html-tags.

    het lijkt wel of
    [code:1:28e2f1ec30]
    </TEXTAREA>
    [/code:1:28e2f1ec30]

    gewoon niet werkt…

    een voorbeeldje:
    http://forum2.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?topic=55748&forum=8&1
    de tweede post (eerste antwoord)

    hier nog even de html:
    [code:1:28e2f1ec30]
    blahblahblah (bericht)opera gaat aanvaardbaar met 150%

    _________________
    maart 2003

    Het Computer!Totaal forum…
    wat was dat ook al weer.
    het is lang geleden dat ik daar geweest
    ben sinds off-topic daar weg is…</TEXTAREA></td>
    </tr>
    <TR ALIGN="LEFT">
    <TD BGCOLOR="#CCCCCC" width=25%><font size="2" face="sans-serif"><b>Opties:</b></td>
    <TD BGCOLOR="#9BB6DA" ><font size="2" face="sans-serif">
    <INPUT TYPE="CHECKBOX" NAME="bbcode" > <a href="faq-nederlands.php#bbcode" target="_blank"><i>BBcode</i></a> uitschakelen in dit bericht.<BR><INPUT TYPE="CHECKBOX" NAME="smile" > <a href="faq-nederlands.php#smilies" target="_blank"><i>Smilies</i></a> uitschakelen in dit bericht..<BR> </td>
    </tr>
    <TR>
    <TD BGCOLOR="#CCCCCC" colspan=2 ALIGN="CENTER">
    <INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="username" VALUE="Mithrandir">
    <INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="post_id" VALUE="319198">
    <INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="forum" VALUE="8">
    <!–<INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="topic_id" VALUE="55748">
    <INPUT TYPE="HIDDEN" NAME="poster_id" VALUE="16471">–>
    <INPUT TYPE="SUBMIT" NAME="submit" VALUE="Plaats bericht">
    </td>
    </tr>
    </table></td></tr></table>
    <font size="2" face="sans-serif"><BR><CENTER><a href="viewtopic.php?topic=55748&forum=8" target="_blank"><b>Bekijk het onderwerp</b></a></center><BR><DIV class="clsOutsideTable" align="center">Powered by <a href="http://www.phpbb.com/" target="_blank" class="clsOutsideTable">phpBB</a> versie 1.4.4<BR>
    Copyright © 2000 - 2001 <a href="http://www.phpbb.com/credits.php" target="_blank" class="clsOutsideTable">The phpBB Group</a>
    </div>
    <BR>

    </td></tr>
    </table>
    <center><font size=-2 color=#FFFFFF>phpBB Created this page in 0.184846 seconds.</font></center>
    </body>
    </html>

    [/code:1:28e2f1ec30]

    _________________
    maart 2003

    Het Computer!Totaal forum…
    wat was dat ook al weer.
    het is lang geleden dat ik daar geweest
    ben sinds off-topic daar weg is…

    [ Dit bericht is bewerkt door: Mithrandir op 2002-04-03 18:05 ]
  • [quote:16637aa1ec]
    [b:16637aa1ec]HTML[/b:16637aa1ec]
    In het Computer!Totaal-forum is gebruik van HTML niet toegestaan. Wel kunt u gebruikmaken van BB-code.
    [/quote:16637aa1ec]

    Misschien heeft dit er wat mee te maken?
  • Als ik dat bericht ga editten werkt het gewoon…
  • [quote:6321d1d357]
    Op 03-04-2002 20:54 schreef FlvanSon:
    [quote:6321d1d357]
    [b:6321d1d357]HTML[/b:6321d1d357]
    In het Computer!Totaal-forum is gebruik van HTML niet toegestaan. Wel kunt u gebruikmaken van BB-code.
    [/quote:6321d1d357]

    Misschien heeft dit er wat mee te maken?
    [/quote:6321d1d357]

    nee, want ik gebruik geen htmp, de php-parser propt het erin.

    alles wat binnen de code-tags staat is php-spul.


  • Voor wat het waard is: ik zie ook geen plaats berichtknop in edit op die post(ook met netschaap 6.zoveel, maar dan onder w98se)

    [ Dit bericht is bewerkt door: FlvanSon op 2002-04-04 10:48 ]
  • Ikke lekker wel. :razz:

    Greetz,
    D.
  • Ik nu ook :razz: (explorer)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.