Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Suggestie, misschien geen reply's meer in V&A?

Anoniem
SurfDude
5 antwoorden
 • Misschien is het handig om er daar voor te zorgen dat er geen reply's meer geplaatst kunnen worden van de medeforummers? Wat je namelijk af en toe ziet, is dat er bijvoorbeeld commentaar gegeven wordt op de prijs die er voor artikelen gevraagd wordt. Ik denk niet dat de persoon in kwestie er op zit te wachten dat er iemand brult dat zijn prijs te hoog is :smile: Ook mensen die nog wat te koop aan willen bieden zullen daar misschien van af zien, omdat zij dan ook denken minder te kunnen vragen voor hun artikel.

  Op zich zou een topic dan als het ware meteen na de eerste post op slot kunnen, als mensen serieus geinterresseerd zijn, dan kunnen ze dat MI ook kenbaar maken via telefoon of email :smile:
 • Ik stel voor dat we hier niet op antwoorden om te laten zien wat BA bedoeld :grin:

  ff serieus:
  daar zit wat in, maar soms is het gewoon nuttig - te weinig informatie of zo.
 • Het is misschien wel een idee om in de Spelregels aanwijzingen te zetten over welk type reply's niet gewenst zijn.
 • [quote:39a42dfc74]
  Op 26-04-2002 23:58 schreef Mithrandir:
  ff serieus:
  daar zit wat in, maar soms is het gewoon nuttig - te weinig informatie of zo.[/quote:39a42dfc74]Dan moet die gebruiker maar voldoende info geven :wink: En anders mail/bel/fax/msn/icq/aim/sms/wap/prive bericht/postduif je hem/haar gewoon even…
 • Ik denk inderdaad dat je wanneer er teweinig Info staat er gewoon door middel van een prive bericht kan worden gevraagd/geantwoord.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.