Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Wederom problemen voor Netscape gebruikers

Anoniem
melvyn
10 antwoorden
 • Op verzoek van Merlyn, ieder probleem z'n eigen thread.

  Laat me raden…jullie (die blij zijn met de update) gebruiken allemaal IE.
  In Netscape (4.7) ziet het er niet uit!!!!

  1) De blauwe balk bovein wordt niet geheel getoond, maar alleen hier en daar een blauw blokje.
  [img:e9a8903bb6]http://home.wanadoo.nl/joeburny/temp/C!T-01.jpg[/img:e9a8903bb6]

  2) De lichtblauwe blokken waarin de tekst staat is net zo breed als de tekst zelf. Dus veel tekst maakt een breed blok, maar korte antwoorden (zoals het "heftig!"van Bigfoot, komt in een smal blokje. Geen gezicht!
  [img:e9a8903bb6]http://home.wanadoo.nl/joeburny/temp/C!T-02.jpg[/img:e9a8903bb6]

  3) De witte kleur doet pijn aan m'n ogen, maar als ik dat in m'n profiel een ander kleurtje wil geven, bestaat deze optie wel, maar toch blijft het forum wit.

  4) De vraag is nu of ik topics nog als simpel .txt filetje kan saven vanuit Netscape, of dat het nu weer een grote woordenbrei wordt (zoals in IE het geval is).
  Even testen….Het gaat wel, maar het is er niet overzichtelijker op geworden.

  5) Toch iets positiefs….de menu's zijn nu ook in Netscape leesbaar. :)

  Toch blijf ik terug verlangen naar UBB. Er zijn zo veel problemen met dit forum, dat het gewoon niet leuk meer is.
 • Er zijn zo veel problemen met dit forum, dat het gewoon niet leuk meer is.


  Dit kun je toch niet serieus menen?? Het is er net 3 seconde en voor het grotendeel lijken de snelheidsproblemen iig opgelost. En als jij nog zo *&%(*&;)^(&*% bent om met netscape 4.7 te surfen, dan ben jij degene met een probleem. Je hebt als eindgebruiker net zo goed een verantwoordelijkheid en kunt niet verwachten dat iedereen zich altijd maar blijft aanpassen aan jouw achterlijke browser. De netscape 4.x discussies behoren gelukkig al een tijdje tot het verleden en met een reden. Men probeert om het web eindelijk eens een beetje volwassen te maken en daar horen dat soort producten niet thuis.

  De wereld gaat verder hoor.. je gaat toch ook niet met een 3-wieler de weg op en dan klagen dat iedereen zo hard rijdt.
 • Laten we elkaar nou niet voor rotte vis uitmaken. Daar is dit forum niet voor. Er zullen onder de Linuxgebruikers ook weinig mensen zijn die MSIE gebruiken en er is hier wel een Linux-forum. Henny, probeer versie 6 eens. Die 4.x versies zijn idd wat problematisch af en toe, dat ben ik met Jurriaan eens.
 • Wat ben je toch een wijs mens GrootVoet ;)

  (moet ik nog wijzen op het feit dat er voor linux/unix genoeg betere alternatieven zijn dan netscape 4.x?…. nah)
 • Sorry hoor! Ik zat daadwerkelijk in de waan dat C!T voor IEDEREEN bedoelt is, en niet alleen voor achterlijke MS aanhangers.

  En ik zat ook in de veronderstelling dat het "Feedback" forum was bedoelt om dit soort dingen aan te kaarten, maar blijkbaar wil je alleen maar positief commentaar horen, en moet je over overige problemen maar gewoon zwijgen, anders wordt je uitgemaakt voor rotte vis.

  Nog een puntje: Ik ben ERG blij met de vriendelijkheid van de moderators als je ze eens in de zoveel tijd eens met een probleem benaderd. HEEL hartelijk dank! :(

  Trouwens, als ik in IE nou gewoon de topics als .txt file kon saven (zoals ik overigens al vanaf 1997 doe met meerdere forums), zonder dat het een onleesbare woordenbrei wordt, dan zou ik misschien voor de forums ook overstappen op IE. Maar aangezien dit niet mogelijk is, gebruik ik ALLEEN voor de forums nogsteeds Netscape 4.7. Netscape 6 maakt er overigens ook een woordenbrei van. Dus misschien verklaart dit waarom ik nogsteeds een 'achterlijke browser' gebruik. Domweg omdat de nieuwe browsers deze functie niet goed ondersteunen. Nieuw is dus niet altijd beter.
 • Ik denk maar zo. Jij zit natuurlijk lekker buiten in de zon, met je laptop op schoot. Misschien een klein zonnesteekje omdat 't zo warm is. Ik zit binnen (officieel zit ik te werken) en ben daarom misschien wat nuchterder (zal dan voornamelijk komen door de inmiddels halve fles cola naast me). :)
 • [quote:33f2fa316a="Henny"]Sorry hoor! Ik zat daadwerkelijk in de waan dat C!T voor IEDEREEN bedoelt is, en niet alleen voor achterlijke MS aanhangers.

  En ik zat ook in de veronderstelling dat het "Feedback" forum was bedoelt om dit soort dingen aan te kaarten, maar blijkbaar wil je alleen maar positief commentaar horen, en moet je over overige problemen maar gewoon zwijgen, anders wordt je uitgemaakt voor rotte vis.

  Nog een puntje: Ik ben ERG blij met de vriendelijkheid van de moderators als je ze eens in de zoveel tijd eens met een probleem benaderd. HEEL hartelijk dank! :(

  Trouwens, als ik in IE nou gewoon de topics als .txt file kon saven (zoals ik overigens al vanaf 1997 doe met meerdere forums), zonder dat het een onleesbare woordenbrei wordt, dan zou ik misschien voor de forums ook overstappen op IE. Maar aangezien dit niet mogelijk is, gebruik ik ALLEEN voor de forums nogsteeds Netscape 4.7. Netscape 6 maakt er overigens ook een woordenbrei van. Dus misschien verklaart dit waarom ik nogsteeds een 'achterlijke browser' gebruik. Domweg omdat de nieuwe browsers deze functie niet goed ondersteunen. Nieuw is dus niet altijd beter.[/quote:33f2fa316a]

  OK. Probleem is duidelijk. Standpunten zijn duidelijk. Nou zijn we weer allemaal vriendjes.

  Goh, Bigfoot de vredestichter… :D
 • Ok,
  de NS4 discussie gaan ik niet op in.

  Maar als Henny in m'n email een voorbeeld kan sturen van zo'n txt file, kan ik altijd een optie "Save als txt" inbouwen.

  Wat ik me eigenlijk afvraag is: Waarom?
 • Ik gebruik de forums als naslagwerk. Er is namelijk meestal wel iemand voor mij geweest met hetzelfde probleem. Zoeken op het forum is vaak niet handig, of soms (zoals met dit forum een tijd het geval was) helemaal niet mogelijk. Jaren geleden was het zelfs knap kostbaar, omdat ik toen nog geen kabel had, en steeds moest inbellen om een probleem op te zoeken.

  Dus heb ik ooit, besloten om de topics van de forum's als .txt filetjes te saven, en zodoende als naslagwerk te kunnen gebruiken.
  Werkt uitstekend. Zeker als ik weer eens iemand met z'n oudere computer moet helpen, is het makkelijk om al die oude informatie bij elkaar te hebben. Maar ook nieuwe info is uiteraard erg handig.

  Ik zou je graag een voorbeeldje per e-mail willen sturen, maar je e-mailadres staat niet in je profiel. Ik zal je daarom een PMetje sturen.
 • Je weet dat ze html uit hebben gevonden om dergelijke berichten op te maken?? Dan maakt het dus niet uit of de browser niet een goede textfile opslaat (ik zie persoonlijk geen verschil tussen de wijze waarop ns 4.7 een bestand bewaard als .txt en IE6, maar dat zal wel weer aan Microsoft liggen).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.