Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Apart forum voor video (bewerking)

Anoniem
Phruster
8 antwoorden
 • Ik erger me hier echt aan, elke keer maar vragen over dvd's of divx, maar dit is toch echt een grafisch forum. dit heeft daar allemaal NIETS mee te maken….
 • HELEMAAL mee eens. En in Multimedia vallen de video bewerkingsvragen een beetje weg tussen alle andere Multimedia vragen.
 • Mij lijkt het Multimedia forum toch het meeste geschikt als host voor dergelijke vragen. Misschien moeten we de titel van het forum aanpassen zodat het duidelijker is dat dergelijke vragen daar gesteld moeten worden.
  Maar het is natuurlijk mogelijk om een compleet nieuw forum te maken met alleen maar Video editting en weet ik al niet meer op PC en video gebied. Ook in het videokaarten forum worden vragen gesteld over dergelijke montage kaarten terwijl het zwaarte punt eigenlijk in 3D ligt waardoor mensen helemaal geen antwoord krijgen op hun vragen.
 • In "Multimedia, dvd en thuisbioscoop" valt zoveel.
  Vragen als "Mijn geluidskaart doet het niet" en "hoe krijg ik m'n DVD's via de TV-out naar de TV", "mijn tvkaart loopt vast" "90 minuten CDR's" etc etc etc staan tussen de 'echte' videobewerkingsvragen. PLUS dat het Grafische forum dan ook gelijk verlost is van deze vragen, omdat dan veel duidelijker is waar je met je videobewerkingsvragen terecht kunt.

  Het lijkt mij helemaal geen slecht idee om daarom een Video Bewerking forum erbij te maken.
 • Ik zal Edwin hierover een mail sturen.
 • Ben helemaal een voorstander van een Videobewerkings forum.

  Ik heb net een nieuwe PC gekocht. De grafische kaart is tevens videobewerkingskaart (MSI MS-8867), dus ik zie de bui al hangen als ik daar vragen over zou gaan stellen in dit forum. Ik zou dan inderdaad het probleem hebben: grafische kaart, multimedia of toch software (en is dat dan grafisch of anders)?

  Lijkt me dat er heel veel mensen blij zouden zijn met een apart forum.

  Wim.
 • grrr, waarom noemen ze het dan ook "grafische" kaart, het heeft helemaal niets met fotosoep ed te maken…

  je kan beter videokaart zeggen :P
 • Je hebt natuurlijk gelijk.

  Vaak worden de termen grafische kaart en videokaart al door elkaar gebruikt. Maar dat kan ook weer verward worden met een videobewerkingskaart, want die zijn er natuurlijk ook.

  Om het makkelijk te maken… :o

  Wim.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.