Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Server niet gevonden

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Hallo, ook nu moet ik weer voor de tweede keer een reaktie plaatsen.

  Het is vandaag wel héél erg: om de haverklap krijg ik op dit forum de melding 'Server niet gevonden'. Even later lukt het wel. Is de server overbezet?

  Ik heb op deze manier al verschillende reakties meerdere malen moeten intikken omdat ze gewoon niet verwerkt worden. Bijzonder irritant!! :evil:

  Hebben hier meerdere gebruikers last van? En is daar wat aan te doen?

  Wim.

  En dat is voor de 3e keer…
 • nope hier nergens last van, wellicht zit probleem bij je provider of proxy
 • Nee, ook geen last van…
 • Vreemd hoor.

  Als ik het probeer via de inbelverbinding met mijn werk (overigens geen proxy aanwezig) dan heb ik er last van (provider UUNet of hoe de naam tegenwoordig ook is) en probeer ik het met mijn eigen verbinding (HCCnet) dan heb ik er eveneens last van.

  Nou ja, kwestie van blijven proberen denk ik. Blijft wel irritant natuurlijk.

  Wim.
 • Misschien een firewall aan? heb zelf nogal wat problemen met zone alarm en XP.
 • Nee, is allemaal niet van toepassing.

  Ik denk toch dat er aan de kant van C!T een capaciteitsprobleem is geweest, want momenteel reageert alles weer normaal zoals het hoort.

  Soms heb ik dat ook wel eens met het ophalen van mijn mail, dat de POP-server niet gevonden wordt. Even later lukt het dan weer wel. Komt ook nog wel eens voor.

  Wim.
 • Maar als niemand er last van heeft, dan zou het wel erg toevallig zijn als alleen iedere keer bij jou het probleem optreedt…
 • [quote:b4b8e4a040="WeBe"]Nee, is allemaal niet van toepassing.

  Ik denk toch dat er aan de kant van C!T een capaciteitsprobleem is geweest, want momenteel reageert alles weer normaal zoals het hoort.

  Soms heb ik dat ook wel eens met het ophalen van mijn mail, dat de POP-server niet gevonden wordt. Even later lukt het dan weer wel. Komt ook nog wel eens voor.

  Wim.[/quote:b4b8e4a040]

  Denk zelf eigenlijk dat het meer een provider-probleem is. Zat jaren bij Wish… snel en altijd beschikbaar. Nu ze door Tiscali zijn overgenomen is het niets meer. Heb momenteel maar verschillende providers op mijn desktop staan. Werkt de een niet… dan de ander maar. Zal wat worden als kpnquest plat gaat!!!

  Sterkte en Groet uit…
 • @l, even een vraagje.

  Weet jij toevallig hoe je in moet loggen op de ftp-server (voor de homepage). Ik kom er niet meer op en kan op de pagina van Tiscali niets vinden…

  Email hierover heb ik niet gezien, maar of dat komt omdat ze niets verstuurd hebben of omdat ik mijn wishmail adres niet meer gebruik… (dat komt weer omdat ik meerdere spam mailtjes per dag daarop ontvang. Sinds ik er niet meer aan kom staat er vanaf februari al 600 mailtjes in :D :roll: )
 • Momenteel geen enkel probleem meer. :)

  Misschien toch een overbelasting bij de provider (was per slot van rekening in het weekend, dus druk).

  Btw: ik was al bijna een jaar niet op het C!T forum geweest. Teveel slap ge-o.h. Ik moet zeggen dat ik het nu weer plezierig vind hier. Ook de nieuwe opzet werkt veel fijner (en sneller!). :D

  Wil ik ook wel eens even kwijt…

  Wim.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.