Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Afsluiten onderwerp dat je zelf hebt gepost.

Anoniem
None
22 antwoorden
 • Het zou handig zijn als je een onderwerp dat je zelf hebt gepost ook zelf kon afsluiten. Vaak wordt er nog nadat het probleem is opgelost nog gepost bij een bepald onderwerp.
  Ook kan je op die manier proberen tegen te gaan dat er over heel andere dingen wordt verder gecommuniceerd. De vlag (het onderwerp) dekt dan immers niet meer de lading.
 • Lijkt me een slecht plan, dan kan je nog even lekker wat schelden naar je "mede topic genoten" en het topic dan snel sluiten…
 • meestal is het zo dat een opgelost topic naar de vergetelheid zakt.

  zodra het onwijs offtopic gaat zijn er nog altijd uw C!T mods….
  :)
  t.
 • [quote:8caa9498a6="teacher"]zodra het onwijs offtopic gaat zijn er nog altijd uw C!T mods….[/quote:8caa9498a6]Moet je nog wel even de juiste smilie erbij zetten: [img:8caa9498a6]http://www.dizz-e.nl/ct/smilies/atyourservice.gif[/img:8caa9498a6]
 • [quote:53085af136="HermanH"]Het zou handig zijn als je een onderwerp dat je zelf hebt gepost ook zelf kon afsluiten. Vaak wordt er nog nadat het probleem is opgelost nog gepost bij een bepald onderwerp.
  [/quote:53085af136]
  Lijkt me ook geen goed plan. Het voordeel is namelijk dat de mogelijke oplossingen die in een topic naar voren gebracht zijn, later ook nog door anderen gebruikt kunnen worden (via zoekfunctie).
 • /Boei;

  snap jij het wel?

  Het gaat om de stelling of de topicstarter het recht heeft zijn eigen topic te sluiten waarneer hij denkt dat te willen.
  Compréne? :wink:
 • Ja sorry, ik concludeerde dat met afsluiten ook verwijderen bedoeld werd, maar er wordt natuurlijk een slotje bedoeld. Excuses!
 • Ik had eerder een flameactie terug verwacht, maargoed.
  Thnx voor de social talk.
 • OK dan, is goed.
  Maarre ik en flametalk, nee zo ben ik niet… :wink:
 • Moderator Bill, ik zie het probleem niet, wie gaat er nu schelden naar zijn of haar mede topic gebruikers, als die hem/haar een oplossing hebben gegeven.
  Bovendien is schelden verboden, als ik de regels goed gelezen heb.
 • [quote:57d0a2835c]Moderator Bill, ik zie het probleem niet, wie gaat er nu schelden naar zijn of haar mede topic gebruikers, als die hem/haar een oplossing hebben gegeven..[/quote:57d0a2835c]En wat als dat antwoord niet bevalt? Je staat verbaasd hoeveel er zo nu en dan nog gescholden wordt hoor…

  [quote:57d0a2835c]Bovendien is schelden verboden, als ik de regels goed gelezen heb.[/quote:57d0a2835c]Klopt, maar er is wel meer verboden. Als iedereen zich keurig aan de regels zou houden, waren "wij" mods behoorlijk overbodig…
 • [quote:aa1d073ada]En wat als dat antwoord niet bevalt?[/quote:aa1d073ada]
  Als het antwoord niet bevalt, is het probleem, lijkt mij, nog niet, of niet goed opgelost, dan laat je de topic toch open om een goede oplossing te krijgen?
 • Niet als je eens flink uit wilt halen naar je medeforummers ;)

  Daarnaast is het vaak handig voor andere mensen die met een zelfde probleem zitten om nog even door te vragen in plaats van een nieuw topic te openen.
 • Aan de emoticon :wink: te zien kwam mijn vorige reactie iets te aggresief over, sorry daarvoor.
 • [quote:a62e9f5cf3="E gozeling"]Aan de emoticon :wink: te zien kwam mijn vorige reactie iets te aggresief over, sorry daarvoor.[/quote:a62e9f5cf3]Dat zie je dan toch verkeerd :P
 • Gelukkig. :D
  [quote:dcdf3c86c8]
  [b:dcdf3c86c8]5 berichten terug, Bill Gates:[/b:dcdf3c86c8]
  Als iedereen zich keurig aan de regels zou houden, waren "wij" mods behoorlijk overbodig…..[/quote:dcdf3c86c8]

  Ik denk niet dat dit waar is.
  Als iedereen zich aan de regels hield, zouden er nog steeds fouten gemaakt worden, niet iedereen weet precies hoe alles werkt, en de gene die dat wel weten, kunnen als nog fouten maken.
  Bovendien zouden er nog steeds of topic berichten verschijnen, en zal er bij de feedback ook nog genoeg te doen zijn.
  Het zal wel een stuk rustiger worden.
 • [quote:6f9d2e50b2]Niet als je eens flink uit wilt halen naar je medeforummers [/quote:6f9d2e50b2]

  Je kunt altijd een nieuw topic openen, hé :lol:

  [quote:6f9d2e50b2]Als iedereen zich keurig aan de regels zou houden, waren "wij" mods behoorlijk overbodig…..[/quote:6f9d2e50b2]

  Mods zijn ook vaak diegene die de meeste goeie antwoorden geven..
 • [quote:e1ab43b78e="Aerypton 2"]
  Mods zijn ook vaak diegene die de meeste goeie antwoorden geven..[/quote:e1ab43b78e]

  Hehe, slijmbal :P
 • :-? "Mods zijn ook vaak diegene die de meeste goeie antwoorden geven.."
  Dit is inderdaad juist; dat heeft mijn kort verblijf op dit forum mij reeds geleerd. Het is ook juist dat wij in de mogelijkheid zouden moeten gesteld worden om ons eigen topic te sluiten.
  Tenslotte zou iedereen die, om welke reden dan ook het nodig vindt anderen de huid vol te schelden, alle toegang tot alle forums zou moeten ontzegt worden.
  "Mods" zouden zich ook moeten onthouden van domme antwoorden zoals:
  op de vraag hoeveel dat moet kosten antwoord een Mod "Geld".
  Wanneer men bv iets te koop aanbiedt, mag men wel de vraagprijs vermelden. :roll:
 • [quote:40ddb45338="DLiekens"]op de vraag hoeveel dat moet kosten antwoord een Mod "Geld".
  Wanneer men bv iets te koop aanbiedt, mag men wel de vraagprijs vermelden. :roll:[/quote:40ddb45338]Dat was niet de vraag, de vraag was [b:40ddb45338]wat[/b:40ddb45338] dat moest kosten, dat is een zeer groot (doch subtiel) verschil…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.