Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Waar zijn de administrators?

Anoniem
None
23 antwoorden
 • Hallo allemaal.

  Wie van jullie heeft er ook zo'n last van dat onze admins zich hier nooit laten zien? Ik heb een paar keer een PB proberen te sturen, maar die wordt maar niet gelezen. Daarna heb ik e-mail gestuurd, maar ook daarop komt geen reactie.

  Waar o waar zijn onze admins???
 • [quote:2ac22c6191="Leo S"]Waar o waar zijn onze admins???[/quote:2ac22c6191]Dat vraag ik me ook al maanden af. Soms komt er wel een reactie in het "mods only" forum, maar dat is echt zelden.

  Conclusie: ik heb geen idee waar ze uithangen…
 • Waar zijn ze dan voor nodig? Het lijkt er op dat de moderators alles goed kunnen regelen hier.
  Ik weet niet precies hoe de instellingen zijn, maar de stijl hoeft niet aangepast te worden. Misschien die links bij "te koop aangeboden/gevraagd". maar daar blijft het bij.
  Alleen een lastige gebruiker bannen, ik weet niet of de moderators dat hier kunnen.
  [edit]Ik zie nu dat ze aangepast zijn, wie had dat gedaan?[/edit]
 • [quote:3bc2d3be5b="E gozeling"]Waar zijn ze dan voor nodig?[/quote:3bc2d3be5b]
  Dat zou jij wel willen weten hé? 8)
 • [quote:b260ccab6a="E gozeling"]Alleen een lastige gebruiker bannen, ik weet niet of de moderators dat hier kunnen.[/quote:b260ccab6a]Dat kunnen ze niet nee…

  En hoeft de stijl niet aangepast te worden? Ik zou dan nog maar eens goed kijken dan, want er moet weldegelijk vanalles aangepast worden (wat al lang en breed beloofd was ook trouwens). Zoek maar eens in de Feedback, daar vind je wel wat topics met "wensen".
 • Ik weet hoe een phpBB forum werkt, maar niet precies hoe de instellingen hier zijn, en dus ook niet wat de moderators wel en niet kunnen.
 • [quote:109fafff22="Bill Gates"]En hoeft de stijl niet aangepast te worden? Ik zou dan nog maar eens goed kijken dan, want er moet weldegelijk vanalles aangepast worden (wat al lang en breed beloofd was ook trouwens). Zoek maar eens in de Feedback, daar vind je wel wat topics met "wensen".[/quote:109fafff22]Okee, ik heb ook wel eens een wijziging voorgesteld in de volgorde van de index (nooit reactie op gekregen).
  Zou leuk zijn als die "wensen" ook werden uitgevoerd, maar dat vind ik niet zo storend als crossposts en dat soort dingen.

  Als de administrators geen tijd hebben, waarom zorgen ze dan niet dat er 1 bij komt?
 • Ik heb ze al regelmatig een PB en een mail gestuurd, maar er komt maar geen reactie. Misschien heeft iemand hier andere ingangen waardoor ze wel te bereiken zijn?
 • zolang de mensen die hierop reageren bijdehand(t)er zijn als degene de het hier werkelijk voor het zeggen hebben denken dat ze de dienst kunnen uitmaken…..denk ik dat we vooral op dezelfde voet moeten verder gaan… dus mods… (vul zelf maar in)
 • [quote:f60f4f5b0a="exrollator"]zolang de mensen die hierop reageren bijdehand(t)er zijn als degene de het hier werkelijk voor het zeggen hebben denken dat ze de dienst kunnen uitmaken…..denk ik dat we vooral op dezelfde voet moeten verder gaan… dus mods… (vul zelf maar in)[/quote:f60f4f5b0a]
  En wat heeft dit met heel het verhaal te maken? Ik heb gewoon een administrator nodig voor een simpele vraag. Anderen hebben een admin nodig voor aanpassingen op het forum. Het gaat er mij niet om lastige gebruikers van het forum te verwijderen ofzo; het gaat mij om een simpele vraag die alleen een admin kan beantwoorden.
 • [quote:305fc7ec79="Leo S"]Ik heb gewoon een administrator nodig voor een simpele vraag. Anderen hebben een admin nodig voor aanpassingen op het forum. Het gaat er mij niet om lastige gebruikers van het forum te verwijderen ofzo; het gaat mij om een simpele vraag die alleen een admin kan beantwoorden.[/quote:305fc7ec79]

  Ik ben op zoek naar een bepaalde file van het forum (om precies te zijn: de inhoud van de FAQ), en ik ben bang dat ik die alleen van een admin kan krijgen….
  Overigens, ik heb in de FAQ zien staan:
  [quote:305fc7ec79]
  De moderators en administrators deinzen er niet voor terug uw rang te verlagen als het vermoeden bestaat dat u onnodig veel onzinnige berichten plaatst om zo maar een hogere rang te krijgen.[/quote:305fc7ec79]
  Ik heb dit echter nog nooit in de instellingen gevonden? (van mn eigen forum :))
 • [quote:1c96c617ba="webspider"]Ik heb dit echter nog nooit in de instellingen gevonden? (van mn eigen forum :)[/quote:1c96c617ba]
  Rangen verlagen kan zeker wel met phpBB, post aantal niet volgens de normale instellingen (wel via de mysql database).
  met Vbulletin boarden kan ook het post aantal worden verlaagd met standaard instellingen.
 • Stel dat je rang verlaagd wordt: lekker belangrijk.
 • Absoluut niet, blijf de zelfde persoon.
 • Rangen verlagen, postscount terugbrengen. Dit gaat toch echt helemaal nergens meer over. Dat zijn toch absolute non-items. Zou er nu echt iemand zijn die een kick krijgt van zijn aantal posts? Wat een waanzin.
 • Inderdaad. Ik dacht dat de strekking van mijn post toch heel anders was…
 • Ik denk dat als iemand een mailtje stuurt naar alle admins tegelijk hij/zij binnen een paar dagen echt wel een antwoord krijgt.
 • [quote:9ef9d4509c="SurfDude"]Ik denk dat als iemand een mailtje stuurt naar alle admins tegelijk hij/zij binnen een paar dagen echt wel een antwoord krijgt.[/quote:9ef9d4509c]Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat dat niet werkt…
 • Toch vind ik het raar… Voor de zomervakantie zag je bijvoorbeeld Melvyn hier heel regelmatig. Die kwam meerdere keren per week kijken volgens mij en reageerde ook meteen op suggesties e.d.

  Sinds de zomervakantie heb ik hem/ze niet meer gezien :roll: :(
 • [quote:85b5af5af3="Bill Gates"][quote:85b5af5af3="SurfDude"]Ik denk dat als iemand een mailtje stuurt naar alle admins tegelijk hij/zij binnen een paar dagen echt wel een antwoord krijgt.[/quote:85b5af5af3]Ik kan uit eigen ervaring vertellen dat dat niet werkt…[/quote:85b5af5af3]
  Ok, dan niet :).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.