Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Opgelost icoontje?

Anoniem
Volkert Deen
7 antwoorden
 • Is het mogelijk om in dit forum een optie op te nemen waarmee mensen aan kunnen geven dat hun vraag wat hen beantwoord is zodat je in 1 oogopslag kunt zien op welke problemen je niet meer hoeft te reageren?
  Dat het topic dan een icoontje met een vinkje krijgt oid.
 • Volgens mij is dat niet mogelijk, maar zeker weten doe ik het niet.
 • Dan kun je toch gewoon [opgelost] of [done] voor je titel zetten?
 • Dat is op zich geen slecht idee. Maar het punt is dat het geen structurele oplossing is. Op diverse min of meer technische fora zie ik wel een dergelijke optie. Mark this answer as solution, dat soort dingen. En dan verandert het icoon in een vinkje. Dan is het in 1 muisklik geregeld en doen mensen dat ook. Maar gezien het geringe aantal reacties is er ook geen enkele behoefte aan. Jammer, het zij zo.
 • :roll: Zoals we weten is dit soort zaken(alleen een reaktie al) van Melvyn's agenda afhankelijk(wellicht dat het budgettaire ook 1 rol speelt).
  -zou tevens door mods bewaakt moeten worden(forumbreed, dat is :-? )
 • [quote:09c509a96c="FlvanSon"]-zou tevens door mods bewaakt moeten worden(forumbreed, dat is :-? )[/quote:09c509a96c]En daar hebben wij _echt_ geen tijd voor, we hebben het al druk zat…
 • [quote:15c60dfe37="FlvanSon"]:roll: Zoals we weten is dit soort zaken(alleen een reaktie al) van Melvyn's agenda afhankelijk(wellicht dat het budgettaire ook 1 rol speelt).
  -zou tevens door mods bewaakt moeten worden(forumbreed, dat is :-? )[/quote:15c60dfe37]

  Nou, nee, dat was niet wat ik bedoelde. Ik bedoel dat als de vraagsteller een reply krijgt waarmee hij geholpen is dat hij zelf aangeeft dat het wat hem betreft opgelost is.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.