Vraag & Antwoord

Feedback Forum

TOP 10 test complete pc-privé-PC's

Anoniem
Robbin Ooijevaar
3 antwoorden
  • Ik begrijp de conclusie van de TOP 10 test complete pc-privé-PC's niet helemaal. Het gaat hier vooral om de prijs waardering van de Dell Dimension 4550 (1799 euro). Deze pc krijgt als waardeering voor deze prijs een score van 109. Deze pc staat qua hoogte van de prijs op een gedeeld eerste plaats met de Sky blaster 2.4GHz. (ook 1799 euro). Deze pc krijgt echter een prijswaardering van 96. (verschil is 109-96 = 13!, op basis van de zelfde prijs….)
    Simpel gezecht zou de Sky computer RUIM boven de Dell uit komen wanneer de prijswaardering gelijk geweest zou zijn. (voorsprong zou 2.3 punten zijn)
    Spelen de advertentiegelden voor computertotaal zo'n belangrijke rol dat zij hun eigen test aanpassen om de sponsor tevreden te stellen?
  • Tests worden niet beinvloed door sponsors - klachten over het blad naar info@computertotaal.nl , niet op het forum.
  • Stuur inderdaad even een mailtje, dit gedeelte van het forum is uitsluitend bedoeld voor klachten over het forum of over gebruikers.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord