Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Mods en slotjes

Anoniem
SurfDude
11 antwoorden
 • Wat me een beetje verwondert is dat ik mods slotjes zie plaatsen op onderwerpen waarvan zij geen mod zijn. Dus een mod kan niet alleen in zijn 'sector' slotjes plaatsen, maar gewoon in gans het forum? (of zie ik het fout?)
  Dit verwondert me toch wel wat… ('k zal het anders formuleren: moest ik mod zijn en mijn medemoderatoren plaatsen - allicht verantwoord - bij 'mijn' onderwerpen een slotje, dan zou ik daar niet zo gelukkig mee zijn…)

  ( Je moet er verder niets meer achter zoeken, dit is dus niet als aanval op wie dan ook bedoeld ! :wink: )
 • Ik vindt het niet meer dan logisch dat er ook 'in andermans huis' wordt gemodereerd. Niet elke mod heeft toch altijd tijd om zijn eigen afdeling te vegen?
 • Alle mods hebben hier "supermod" status.

  Dit is zo gekomen na een paar enorme floods toen off-topic verdween; een paar contact-gestoorde pubertjes waren het daar niet mee eens en die hebben toen honderden loze post het forum ingepompt.
  Om daar adequater op te reageren kunnen we dus in alle fora modereren.

  Overigens zijn we daar terughoudend mee. Ikzelf knip/sluit/verplaats bijna alleen nav. een topic in feedback buiten "mijn" fora. Dat geld ook voor de andere mods.

  t.
 • [quote:540cb2923e="teacher"]
  Overigens zijn we daar terughoudend mee. Ikzelf knip/sluit/verplaats bijna alleen nav. een topic in feedback buiten "mijn" fora. Dat geld ook voor de andere mods.

  t.[/quote:540cb2923e]

  Precies. zo handel ik ook.
 • Teacher en Red Dragon,
  dank voor je toelichting.
  Zoals jullie het aanpakken is het mij al heel wat duidelijker en kan ik er ook rustig inkomen!
 • Ik ben altijd hard op zoek naar iets om te modden, en aangezien ik geen "eigen forum" heb… ;)

  Maar ff serieus: gebeurt dat zo vaak dan dat er mods in het forum van iemand anders modden? Noem eens wat voorbeelden? (links)
 • Bekijk even de laatste drie slotjes in de Feedback-lijst (waar Edwin van Amstel toch alleen moderator van is- of ben ik fout?)
  Het valt natuurlijk wel op omdat ze alledrie precies onder mekaar staan…

  Vervolg: ging ik dan toch nog even verder kijken en bij de laatste tien slotjes zie ik nergens Edwin van Amstel staan als laatste poster. En vermits in de Handleiding staat dat [i:084678b094]De motivatie zou moeten blijken uit het laatste bericht, dat meestal van de betreffende moderator of administrator zal zijn.[/i:084678b094] besluit ik er uit dat deze slotjes in Feedback door een andere-mod-dan-de-mod-van dit onderwerp geplaatst zijn…

  Zit ik toch nog steeds juist?
 • De feedback is een beetje apart, vrijwel alle mods komen hier om te kijken of er nog berichten staan ("persoonlijke" dan wel verzoeken om slotjes etc). Als er dan vage berichten in staan die gesloten kunnen worden doen we dat, eigenlijk voornamelijk om de Feedback on-topic en "schoon" te houden…
 • Idd, Feedback is een uitzondering op de regel.
 • [quote:44e82ba0f6="Bill Gates"]Als er dan vage berichten in staan die gesloten kunnen worden doen we dat, eigenlijk voornamelijk om de Feedback on-topic en "schoon" te houden…[/quote:44e82ba0f6]Het "schoon" houden van Feedback en dus ook andere fora, houd toch ook in dat er soms een topic moet worden verwijderd, in plaats van het plaatsen van een slotje. Dit is hier een voorbeeld van. :roll:
 • Het verwijderen van topics is voor ons vele malen meer werk (topicstarter mailen etc etc) dan een simpel slotje, vandaar dat vrijwel nooit topics gedelete worden…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.