Vraag & Antwoord

Feedback Forum

quotes

Anoniem
Red Dragon
26 antwoorden
 • Het is niet mijn bedoeling mensen op de tenen te trappen. Maar ik kijk al een aantal jaren af en toe op uiteenlopende rubrieken in dit forum, en ik vraag mij wel eens af of iedereen het leuk vindt dat bij veel leden zonodig een quote onderaan elk bericht moet staan. Sommige zijn wel grappig, maar elke keer weer opnieuw? In het algemeen komt het me allemaal ontzettend kinderachtig over, en dat kan volgens mij niemands bedoeling zijn. Wat dat betreft is het forum van Webwereld veel nuchterder.
  Maar uiteraard vrijheid blijheid, en ieder z'n meug, ik erger me er in elk geval niet aan. Maar hoe zou de meerderheid van de leden hierover denken?

  Met vriendelijke groet,
  Jan de Boer
 • [quote:2e7438dfc8="J. de Boer"]Wat dat betreft is het forum van Webwereld veel nuchterder.[/quote:2e7438dfc8]
  Dan ga je daar toch naartoe!
 • Wel leuk dat je het zegt, zelf zal ik het ook niet zo snel doen.
  Maar het is toch leuk te zien dat veel mensen vol trots bijvoorbeeld hun 3dMark scores erin zetten :)

  Edit: Ik zou dit overigens zelf nooit doen, dat heeft er ook mee te maken dat mn score nu iets van 765 is ;)
 • daarnaast is je bericht ondertekenen met:

  ''met vriendelijke groet'' ook erg cliche…. dus snap niet waar je je zo druk om maakt….
 • Ik maak me er ook niet druk om. Dat heb ik ook niet laten blijken. Ik vroeg het me alleen maar af. dat mag toch?

  Jan de Boer
 • nee ok.. snap je punt wel…

  kijk zoals je weet is I-net gewoon lekker anoniem. dus je kan je met zulk soort dingen helemaal uitleven.. dus je kan de grootste onzin in je signature zetten, je kan je als een kind gedragen terwijl je 30 jaar oud bent bijv. :wink:

  dan is dit normaal hoor, kom maar eens op amerikaanse fora's, daar staan er fotos ed ook nog eens in de signatures….
 • Ik vind het vet kewl wreed gaaf stoer!

  ——————————–
  Beter één vogel in de hand dan drie in de lucht.
  Wie het laatst lacht valt er zelf in.
  Wie de bal schopt kan zijn enkel breken.
  Na regen komt het water uit de put.
  Een ezel spant zich niet twee keer achter de wagen.
 • [quote:69dc923399="J. de Boer"]Het is niet mijn bedoeling mensen op de tenen te trappen. Maar ik kijk al een aantal jaren af en toe op uiteenlopende rubrieken in dit forum……………………[/quote:69dc923399]

  Aantal jaren? en dan zo weinig posts.

  Dus een soort van kijken, kijken niet kopen. :wink:
 • [quote:07e0f83898="spiderned"]Aantal jaren? en dan zo weinig posts.

  Dus een soort van kijken, kijken niet kopen. :wink:[/quote:07e0f83898]
  Sorry, wat is daar mis mee. Moet ik binnen no time de status Oude rot halen? Vind ik helemaal niet belangrijk.

  Jan.
 • Ach, binnen het Linux-forum zegt mijn quote iets over mijn favoriete distro, en daarbuiten denkt men dat ik een penguin-liefhebber ben. :wink:
 • [quote:66aca26ad2="J. de Boer"]Sorry, wat is daar mis mee. Moet ik binnen no time de status Oude rot halen? Vind ik helemaal niet belangrijk.

  Jan.[/quote:66aca26ad2]Nee, maar het forum is vooral bedoelt om elkaar te helpen en ik denk dat u ook wel een specifiek gebied heeft waarbij u iemand kunt helpen…of niet?
 • [quote:288481ce8a="termin8or"][quote:288481ce8a="J. de Boer"]Sorry, wat is daar mis mee. Moet ik binnen no time de status Oude rot halen? Vind ik helemaal niet belangrijk.

  Jan.[/quote:288481ce8a]Nee, maar het forum is vooral bedoelt om elkaar te helpen en ik denk dat u ook wel een specifiek gebied heeft waarbij u iemand kunt helpen…of niet?[/quote:288481ce8a]
  Ik vind dit dus onzin. Je kunt ook gewoon veel lezen en op deze manier veel leren. En ik zie liever iemand die weinig post dan users die te pas en te onpas onzin posten over dingen waar ze eigenlijk niets vanaf weten.
 • [quote:2db2010f10="mephi"]En ik zie liever iemand die weinig post dan users die te pas en te onpas onzin posten over dingen waar ze eigenlijk niets vanaf weten.[/quote:2db2010f10]Ik zei toch ook dat er niets mis mee was (niet exaxt maar ok) en ik zei ook dat als je ergens iets over wist je het dan kon posten en niet als je er niks van af weet….
 • [quote:fe9eb690f2="J. de Boer"]
  Sorry, wat is daar mis mee. Moet ik binnen no time de status Oude rot halen? Vind ik helemaal niet belangrijk.

  Jan.[/quote:fe9eb690f2]

  Zo bedoelde ik het niet.
  Ik vroeg het me alleen af, omdat je in september 2002 je heb aangemeld terwijl je al jaren op het forum komt.
  Dat geeft niks, maar dan kan ik me voorstellen (ook wat termin8or) dat er toch wel eens iets voorbij komt schuiven waar je misschien een antwoord op heb.
  Vandaar ook mijn zin met een knipoog naar toeristen (kijken, kijken en niets kopen)
 • [quote:03b9016fb4="mephi"]Nee, maar het forum is vooral bedoelt om elkaar te helpen en ik denk dat u ook wel een specifiek gebied heeft waarbij u iemand kunt helpen…of niet?[/quote:03b9016fb4]
  Ja inderdaad. Maar als je mijn profiel bekijkt, dan kun je zien dat ik me pas in september 2002 heb laten registreren. Dat was naar aanleiding van een vraag waar ik bij een andere groep geen antwoord kreeg. Is mijn aantal postings dan nog steeds zo klein? Als je ze bekijkt zul je moeten constateren dat ik me niet schuldig maak aan ge o.h. als "koop een bezemkast" op een serieuze vraag van iemand die advies vraagt over een aan te schaffen behuizing. Ik dacht dat op dergelijke antwoorden niemand zit te wachten, of het zou moeten zijn, dat er meteen in hetzelfde bericht een serieus antwoord volgt. In dat geval is het gewoon een geintje. Nu is zo'n antwoord niets anders dan de ander in de maling nemen. En uiteindelijk geldt toch, dat domme vragen niet bestaan, alleen domme antwoorden. Het is nog niet bij me opgekomen, maar ik begin nu te vermoeden dat zulke "leden" alleen maar posten om hun teller zo snel mogelijk te laten oplopen. Wat de "vreugde" daaraan is, ontgaat me. De status "oude rot" zegt dus lang niet altijd iets over het inhoudelijke van de inzendingen, en daarmee over de deskundigheid van de inzender. Sommige (nee ik noem geen namen) zijn wel heel wel dominant aanwezig, maar ze munten alleen maar uit in bitse opmerkingen over en weer. Als ik op een vraag niet veel weet te vertellen, of weinig aan gegeven antwoorden heb toe te voegen, geef ik er de voorkeur aan om me stil te houden. En die teller zal me worst wezen!

  Jan de Boer
 • [quote:0ab90baf8f]Als je ze bekijkt zul je moeten constateren dat ik me niet schuldig maak aan ge o.h. als "koop een bezemkast" op een serieuze vraag van iemand die advies vraagt over een aan te schaffen behuizing[/quote:0ab90baf8f]

  jah… das Belg.. goed hij heeft soms zo zijn eigenaardigheden, maar hij brengt ook vaak genoeg nuttige dingen in..

  er lopen nog wel meer van deze jokers rond, ach zolang er daarna maar serieus doorgepost wordt vindt ik dat er niet veel aan de hand is..

  geintje moet toch kunnen of niet??
 • [quote:f5ce6e9018="turbulence"]geintje moet toch kunnen of niet??[/quote:f5ce6e9018]
  Dat vind ik nu ook.
  Ik heb ook wel eens ergens in een post gezegd, toen iemand mij er op aan sprak om wat serieuzer te zijn.

  "laten we met zijn alle met strakke gezichten achter onze pc gaan zitten en bloedserieus gaan doen".
  Dan word het een dooie boel hier.
 • [quote:0dee3d6128="spiderned"][quote:0dee3d6128="turbulence"]geintje moet toch kunnen of niet??[/quote:0dee3d6128]
  Dat vind ik nu ook.
  Ik heb ook wel eens ergens in een post gezegd, toen iemand mij er op aan sprak om wat serieuzer te zijn.

  "laten we met zijn alle met strakke gezichten achter onze pc gaan zitten en bloedserieus gaan doen".
  Dan word het een dooie boel hier.[/quote:0dee3d6128]
  Het is al vaker gezegd, en eigenlijk wil ik geen oude koeien uit de sloot halen, maar ik doe het stiekem toch: vroeger kon men in "Off-Topic" off-topic posten en allerlei geintjes uithalen e.d., en tegenwoordig verspreidt dat post-gedrag zich over de serieuze onderdelen van het forum.

  Helaas, maar er is een oplossing voor… :)
 • En de oplossing is…………………….?
 • [quote:1ebaee9660="spiderned"]En de oplossing is…………………….?[/quote:1ebaee9660]
  Wat denk je zelf?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.