Vraag & Antwoord

Feedback Forum

[forumtip] een tipsectie [/forumtip]

Anoniem
None
12 antwoorden
 • He is het misschien een idee om een "tipsectie" te maken?
  Hierin kun je dan handige, leuke of noodzakelijke trucs, tweaks en andere tips plaatsen.

  Bijkomend voordeel is dat er bij repeterende vragen direct gelinkt kan worden naar de betreffende tip hierover.

  Het is maar een idee.
 • Lijkt me niet, op de tips moet dan gereageerd worden en na een paar keer zijn de smoezen ook wel op :lol:
  en
  IMO denk ik toch dat de modjes hier wel wat anders te doen hebben.
 • Ik begrijp niets van je antwoord. Behalve over de mods.
  Het idee is juist dat wij (niet mods) kunnen verwijzen naar zo'n tip of nog beter eerst in de tipsectie zoeken of daar al een antwoord op de vraag is voordat je 'm stelt.
  (… hoewel dat laatste? er wordt nu al weinig [i:215386eecb]eerst[/i:215386eecb] gezocht en [i:215386eecb]daarna[/i:215386eecb] pas gevraagd)
 • Hoi M'tijn ook weer even hier!

  Zijn al veel mensen hier geweest die lijsten met favorieten aanbieden;
  ik noem het zelf "the best of" kost vermoedelijk idd te veel tijd alles actueel te houden


  Grtz :wink:
 • [quote:64de03fe97=".:ToBee:."]Het idee is juist dat wij (niet mods) kunnen verwijzen naar zo'n tip of nog beter eerst in de tipsectie zoeken of daar al een antwoord op de vraag is voordat je 'm stelt.
  (… hoewel dat laatste? er wordt nu al weinig [i:64de03fe97]eerst[/i:64de03fe97] gezocht en [i:64de03fe97]daarna[/i:64de03fe97] pas gevraagd)[/quote:64de03fe97]

  Er wordt toch al regelmatig verwezen naar een oud topic indien een vraag voor de zoveelste keer langs komt? Ik zou niet weten wat een tipforum voor extra mogelijkheden oplevert, iemand die de zoekfunctie niet gebruikt gaat ook vast niet dat tipforum doorspitten.

  Verder kan je in zo'n tipforum veel goedbedoelde topics verwachten van dingen die al lang en breed aan de orde zijn geweest. Veel fora hebben al een sticky met links en faqs en dat lijkt me voldoende.
 • M.i. horen dergelijke tips gewoon in een sticky FAQ terecht. Of zo'n FAQ er is en wat erin staat ligt aan de mod(s) van het betreffende forum
 • Trouwens: het eerste jaartje is dit misschien niet zo slecht, maar binnen x aantal jaren zit je met een boel ouderwetse 'tips' die lekker achterhaald zijn.
  Wie gaat dit tipsforum dan bijhouden en oude spullen eruitgooien?
 • [quote:4f86c9c365="Passer"]Trouwens: het eerste jaartje is dit misschien niet zo slecht, maar binnen x aantal jaren zit je met een boel ouderwetse 'tips' die lekker achterhaald zijn.
  Wie gaat dit tipsforum dan bijhouden en oude spullen eruitgooien?[/quote:4f86c9c365]
  De gene die ook verantwoordelijk was voor het posten van de tips. Maar m.i. is een sticky topic voldoende (al dan niet met de mogelijkheid voor users om dingen toe te voegen, welke vervolgens weer kunnen worden samengevoegd).
 • Het lijkt me dat deze tips gewoon in FAQ's in ieder subforum horen te staan, ik ben het dus met Surfdude eens.
  Het lijkt me het makkelijkste dat de FAQ van een subforum gemaakt en onderhouden zal worden door de betreffende mod(s). Het maken kan met hulp van enkele users gebeuren.

  Ook moeten users natuurlijk de mogelijkheid geven om suggesties te doen van dingen die aan zo'n FAQ toegevoegd zouden kunnen worden. Maar of dingen ook daadwerkelijk toegevoegd zullen worden wordt uiteindelijk door de mod beslist. Zo blijft er één eindverantwoordelijke en krijgen we geen topic dat vervuild kan raken door antwoorden van users.
 • Exact wat mephi zegt. We moeten gewoon een sticky faq maken en een ander topic waarin men suggesties kan doen voor toevoegingen of wijzigingen.
 • Check het forum videokaarten en monitoren van Red Dragon, daar gebeurd het nu zo en het werkt uitstekend.
 • O.K. een tip, opgepakt, gedraaid, weer neergezet en gekneed tot een verbeterde versie van het origineel:een sticky met toegangsrechten danwel een stickyFAQ (heel goed idee) prima zo!
  Gaat het nu ook gebeuren?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.