Vraag & Antwoord

Feedback Forum

te koop gevraagd en te koop aangeboden

Anoniem
None
7 antwoorden
 • ik wilde even bepleiten dat de twee forums die nu 'te koop gevraagd' en 'te koop aangeboden' heten, samen te voegen. ik kijk er regelmatig rond en twee dingen vallen mij op:
  1. 'te koop aangeboden' wordt veeel beter bekeken dan 'te koop gevraagd'.
  2. vaak worden dingen te koop aangeboden die al gevraagd worden of andersom.
  aan de ene kant is het dus zo dat je dingen kunt vragen maar ik vind dat daar zeer weinig respons op komt en aan de andere kant worden er dus zaken aangeboden of gevraagd waar geen apperte topic voor geopend had hoeven worden als men het andere forum had bekeken.
  persoonlijk krijg ik zo'n beetje de neiging om de dingen die ik zoek maar bij 'te koop aangeboden' neer te zetten i.p.v. bij 'gevraagd'. okay, ik wordt dan waarschijnlijk wel direct verplaatst, maar ik heb dan in ieder gaval toch wel even de aandacht gehad…

  ik hoop dat ik bij deze een helder stukje heb neergezet en ik zou zeggen: zeg's wat jullie ervan vinden!

  groet, iede.
 • Mee eens. Men moet dan gewoon TKG of TKA in de titel zetten, en het forum moet dan worden hernoemd naar "markt(plaats)" o.i.d.
 • Doe maar niet. Het komt nu al te vaak voor dat uit de titel nauwelijks is af te leiden wat de inhoud van de topic is. Mensen die iets te koop aanbieden kunnen ook zelf kijken bij "te koop aangeboden" en omgekeerd.
 • ja dat doe ik zelf ook, maar het viel me juist zo op dat er zo weinig reacties komen op de oproepjes in 'te koop gevraagd'!
 • Dat zegt niet zoveel. Het is niet de bedoeling dat er veel reacties komen. Eventuele info/interesse kan beter via PB's of mail worden uitgewisseld. Enne, we gaan de boel niet samenvoegen.. :D
 • :D?? :cry:!!
 • De Admin heeft gesproken,

  Case Closed.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.