Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Tutorial Forum

Anoniem
.:ToBee:.
14 antwoorden
 • Is het een idee om een tutorial forum te beginnen. Veel andere fora hebben dit. Niet dat je dat gelijk hoeft te volgen, maar misschien is het handig voor de beginner die ergens nog niks vanaf weet om een soort online cursus te volgen in het betreffende onderwerp.

  Ik denk dat er genoeg mensen hier zijn die een tutorial willen schrijven voor beginners. Hoe kom ik hierbij? Omdat er dagelijks vele (ik heb de stats niet) posts geplaatst worden om mensen te helpen.
 • Een gelockt FAQ forum lijkt me handiger :)
 • [quote:6f46a0b956="webspider"]Een gelockt FAQ forum lijkt me handiger :)[/quote:6f46a0b956]maar hoe voegen de niet-mods dan hun waardevolle ( :roll: ) content toe?
 • Niet, maar je houdt wel de rotzooi weg :)
  Misschien moet er een extra groep komen, 'FAQ', met mensen waar FAQ's naar toe worden gestuurd, die mensen reviewen hem, voegen hem toe bij een lijst die bovenaan het FAQ-forum gepriks staat en posten hem daar, als je begrijpt wat ik bedoel.
 • lijkt me een perfect idee, nu nog ff alle mods en admins achter ons krijgen :wink:
 • Ik zou zeggen: schrijf een tutorial, post deze in het betreffende forum en misschien kun je het topic dan sticky laten maken of er een centraal tutorial topic van (laten) maken.
 • [quote:2a254234a8="SurfDude"]Ik zou zeggen: schrijf een tutorial, post deze in het betreffende forum en misschien kun je het topic dan sticky laten maken of er een centraal tutorial topic van (laten) maken.[/quote:2a254234a8]ik kan natuurlijk wel een tutorial gaan schrijven (ben er mee bezig), maar er moet wel wilskracht zijn bij de rest van de forummers, de moderaters en de admins. Anders wordt het niks.

  grtz…
 • Ja ja ja ja
  Ik doe mee!!

  Geen locked faq ellende gewoon een tut forum, al dat gecontroleer door "vermeende mods" Lees eens rond, zie wat een enorme berg aan kennis hier huist! wat zou dat een geweldig arsenaal aan bruikbare tutorials opleveren zeg!! …En, er zijn mensen met kennis over zaken die raakvlakken met topics hebben maar gewoonlijk nooit aan bod komen omdat er simpelweg geen ruimte voor is.

  Goed idee ik schrijf mee!!
 • Jammer termin8or, ik vond het in elk geval een goed idee… :cry:
 • het is idd jammer, maar ja als de mods/admins liever elke beginner vraag voor de 1000ste keer opnieuw willen beantwoorden, geen problemen mee…

  -termin8or
 • …of 1000x naar de faq verwijzen, idem…
 • [quote:851a828235="webspider"]Niet, maar je houdt wel de rotzooi weg :)
  Misschien moet er een extra groep komen, 'FAQ', met mensen waar FAQ's naar toe worden gestuurd, die mensen reviewen hem, voegen hem toe bij een lijst die bovenaan het FAQ-forum gepriks staat en posten hem daar, als je begrijpt wat ik bedoel.[/quote:851a828235]

  Bij videokaarten loopt een FAQ en een topic waarop gereageerd kan worden op de FAQ. Vanuit dat topic wordt de FAQ onderhouden maar blijft de eigenlijke FAQ schoon. En hier is zeer zeker sprake van input van alle forum gebruikers.
 • dat klinkt idd wel handig, het forum waar ik redelijk actief ben webdesign, heeft een topic waar je handige hyperlinks, progjes op kunt geven, alleen is de moderator nog niet overgegaan tot het plaatsen van deze link in een sticky oid. misschien is een pb'tje sturen.

  -termin8or
 • [quote:b01c849e5b="termin8or"]alleen is de moderator nog niet overgegaan tot het plaatsen van deze link in een sticky oid. misschien is een pb'tje sturen.
  [/quote:b01c849e5b]

  wordt aan gewerkt; ik overleg even met mijn mede mod…

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.