Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Bericht wissen door de inzender

Anoniem
spiderned
10 antwoorden
 • Als er nog niet is gereageerd, kun je als gewone gebruiker je bericht nog aanpassen. Dat is duidelijk. Maar hoe wis je je bericht, b.v. doordat je perongeluk twee keer op de verzendknop hebt gedrukt, of het bericht niet in het juiste forum hebt geplaatst? Gewoon door de hele tekst te wissen en daarna opnieuw op O.K. te klikken?

  Ik meen begrepen te hebben dat dit wissen voorheen niet kon, maar bij de nieuwe softwareversie van dit forum wel.

  Jan de Boer
 • Als je per ongeluk een topic twee keer gepost hebt of in het verkeerde forum kun je gewoon een berichtje achterlaten in het 'verkeerde berichten' sticky-topic hier in feedback. Een modje zal het draadje dan wel weghalen of verplaatsen.

  Ik mag hopen dat users niet in staat zullen zijn hun eigen posts te verwijderen. Zeker op het moment dat mensen al op een post hebben gereageerd zou dit een zooitje van een topic kunnen maken.
 • [quote:593e4c3a49="mephi"]….
  Ik mag hopen dat users niet in staat zullen zijn hun eigen posts te verwijderen. Zeker op het moment dat mensen al op een post hebben gereageerd zou dit een zooitje van een topic kunnen maken.[/quote:593e4c3a49]
  Nee o.k., als er al is gereageerd. Echter tot dat moment kun je je bericht wel wijzigen. Ik constateer nu echter bij mijn eigen bericht dat, ondanks dat er reeds is gereageerd op mijn bericht, de mogelijkheid van wijzigen nog steeds open staat. Ik kan me vergissen, maar ik meen me te herinneren dat dit bij de vorige versie anders was.

  Verder verschijnt als je met de muiscursor over de knop Wijzig strijkt de tekst "Bericht wijzigen/verwijderen". Is dit dan nog een schoonheidsfoutje?

  Bij een bericht achteraf wijzigen kun je er, wat je noemt, ook een zooitje van maken, zoals achteraf zeggen: "dat heb ik nooit zo geschreven".

  Jan de Boer
 • Als ik het goed begrepen heb kun je nu wel een bericht wijzigen nadat iemand er al op heeft gereageerd, maar niet meer verwijderen.
 • Ik vind dat dat ook verboden moet worden, het wijzigen van je berichten.
  Sommige topics lopen niet meer, omdat iedereen maar lukraak zinnen wegknip.
 • [quote:a4d6672171="spiderned"]Ik vind dat dat ook verboden moet worden, het wijzigen van je berichten.
  Sommige topics lopen niet meer, omdat iedereen maar lukraak zinnen wegknip.[/quote:a4d6672171]
  Precies! Heb ik het goed dat dit in de vorige versie (terecht) alleen kon als er nog niet was gereageerd?

  Jan de Boer
 • Met onderstaande modificatie kun je het forum zo aanpassen dat iemand bijvoorbeeld 5 minuten heeft om zijn posting aan te passen (tikfoutjes eruithalen oid) en daarna niet meer. Admins/moderators kunnen een bericht altijd blijven aanpassen.

  http://www.phpbb.com/phpBB/viewtopic.php?t=17589

  Schijnt ook prima te werken met de 2.04 versie.

  Loex
 • Slecht idee. Alleen als er al gereageerd is moet dat niet kunnen. Met de snelheid van dit forum kun je bovendien in 5 minuten weinig wijzigen…:)
 • [quote:eb3c0ebc8b="webspider"]Met de snelheid van dit forum kun je bovendien in 5 minuten weinig wijzigen…:)[/quote:eb3c0ebc8b]

  Ik denk dat ik 10 keer in 5 minuten mijn posts kan veranderen.
  Dat kan iedereen, alleen het opnieuw laden van de pagina duurt lang, maar niet het plaatsen van de verandering.

  Ik vind dat als je een bericht geplaatst heb, je het niet meer moet kunnen veranderen. Ook niet als er nog niet op gereageerd is.
  En spelvouten; tsja daar moet je gewoon doorheen lezen, die maakt iedereen.
  En je kan het ook nog ff doorlezen voordat je op OK drukt.
 • Je zou eigenlijk alleen mogen editen op zo'n manier dat duidelijk is WAT er gew[doorhaal]e[/doorhaal]i[nieuw]j[/nieuw]zigd is (zie links :))
  Dan moeten de dingen die bij mij tussen de 'doorhaal' en 'nieuw' tags staan automatisch worden doorgehaald en gedubbel-underlined ofzow, zoals in word………

  Reclame is overigens niet met een 'k' ;)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.