Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Gebruikerslijst van dit forum

Anoniem
Bill Gates
8 antwoorden
 • :oops: :oops: :oops: :oops:
  Staat dat er pas: zoek op auteur?
  :lol: :lol: :lol: :lol:
 • Hallo,

  Bij deze wil ik gebruik maken van deze rubriek om aan te geven dat de gebruikerslijst mijn inziens een tekortkoming heeft.
  Als ik in de lijst wil kijken wie er allemaal van mijn woonplaats in staat, (misschien wel bekenden), dan gaat dit volgens mij niet, (mits ik bereid ben om ongeveer 250 keer op volgende pagina klikken. Als ik namelijk sorteer op woonplaats, hetzij oplopend of aflopend (ik woon in [b:5bfcabc1ef]L[/b:5bfcabc1ef]andgraaf), dan verschijnt de lijst met onderaan in beeld pagina 1. 2. 3…. next page. Ik zie daar geen mogelijkheid om bv pagina 250 te kiezen immers, de lijst is 507 bladzijdes lang dus zal Landgraaf wel ergens halverwege liggen.
  Ik zou graag zien dat ik op woonplaats kon sorteren dmv een uitrolmenu waar ik de gebruikers van die woonplaats snel zou kunnen vinden.
  Datzelfde geld als ik een bepaalde gebruiker wil opzoeken. Ook dit gaat mijn inziens niet.

  Het zijn suggesties, ik hoor wel hoe u erover denkt.

  M.vr.gr.,

  Mario
 • http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/memberlist.php?mode=location&order=ASC&start=19400

  De truuk is dit; klik op volgende en wijzig dan het laatste getal…

  t.
 • Ik zie dat het jou gelukt is maar mij lukt het helaas niet.
  Daarnaast vind ik dat zoiets pas gebruiksvriendelijk is als het geen speciale uitleg behoeft.
  Ik persoonlijk zou het daarom prefereren als er de mogelijkheid was om een woonplaats te selecteren of om een gebruiker te selecteren of zelfs op naam te zoeken.
  Als iemand reageert op iets dat je op het forum gezet hebt, dan zou je zodoende kunnen kijken wie het is, of ie een eigen homepage heeft, wat eventueel zijn / haar email adres is.

  Maar nogmaals, het is een suggestie. Deze rubriek is er o.a. voor om dingen te melden die je graag anders zou zien op het forum, dus maak ik daar gebruik van.
  Bedankt voor je hulp.

  M.vr.gr.,

  Mario
 • [quote:5845103877="Mario7"]Als iemand reageert op iets dat je op het forum gezet hebt, dan zou je zodoende kunnen kijken wie het is, of ie een eigen homepage heeft, wat eventueel zijn / haar email adres is.[/quote:5845103877]Daarvoor zitten nu onder ieder bericht van die knopjes zoals [img:5845103877]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/templates/ct/images/lang_english/icon_profile.gif[/img:5845103877] en [img:5845103877]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/templates/ct/images/lang_english/icon_email.gif[/img:5845103877] ;)
 • Ah, stom van me. Niet geweten.
 • En toch zou ik het ook handig vinden als je op gebruiker kan zoeken.

  BV; ik weet een naam van een gebruiker en wil zijn profiel of zijn posts zien.
  Nu moet ik dan gaan zoeken in de topics waar hij gepost heeft.
 • [quote:a37ed981bf="spiderned"]En toch zou ik het ook handig vinden als je op gebruiker kan zoeken.[/quote:a37ed981bf]Misschien moet je eens op de zoekpagina kijken??

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.