Vraag & Antwoord

Feedback Forum

FAQ's (2) en Offtopic (2)

Anoniem
Bill Gates
8 antwoorden
 • Dit is even een vervolg op deze onderwerpen:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=75046
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=79549
  en dan moet er ergens ook nog een topic over OffTopic staan….

  Maargoed….
  Ik ben net vanochtend Invision PowerBoard tegengekomen…
  Er zijn hier (volgens mij) vele mensen die wel een off-topic forum zouden willen hebben. Met phpBB is dan het probleem met de snel groeiende postcounts, met IPB niet: [quote:b1915976f1]Can I have some forums that when posted in won't increment users post count?

  Yes. You can do this on a forum by forum basis.
  [/quote:b1915976f1]
  Natuurlijk ook nog een prune van 10 dagen er op….

  Dan de FAQ/sticky-problemen; ze zijn niet goed zichtbaar hier in phpBB2. Kijk bijvoorbeeld eens hier om te zien hoe die er uit ziet…

  Dan nog, misschien wel het belangrijkste….
  [quote:b1915976f1]Official phpBB2 to Invision Power Board 1.1
  This convertor will allow you to convert your phpBB2 MySQL forums to Invision Power Board 1.1. Full instructions are contained in the download package. Developed by: Invision Power Services
  [/quote:b1915976f1]

  Misschien een idee? Ik ga ergens in deze week of volgende week kijken of die converter (op mijn miniforum) goed werkt, i'll keep you posted.

  Owjah, er is natuurlijk ook een nederlandse vertaling :)
 • [quote:08fd18d2d3="webspider"]
  Er zijn hier (volgens mij) vele mensen die wel een off-topic forum zouden willen hebben. Met phpBB is dan het probleem met de snel groeiende postcounts, met IPB niet
  [/quote:08fd18d2d3]
  Ik denk niet dat een off-topic forum op korte termijn weer terug komt. Het off-topic gedeelte is hiet nu ongeveer een jaar gesloten, volgens mij niet alleen vanwege problemen met de software, maar vooral ook de tijd die nodig was om daar te modereren.
  Het blijft jammer dat er geen offtopic-gedeelte is. Het draagt naar mijn idee ontzettend bij aan het vormen van een hechte community op dit forum. Maar goed, het is vrij nutteloos deze discussie te voeren, C!T wil er nu eenmaal niet aan.
 • Het off-topic forum komt niet terug: leer er mee leven…

  Wat betreft phpBB: het voeldoet op dit moment meer dan voldoende en we zijn dus zeer zeker niet op zoek naar vervanging.
 • Een Off-topic forum in het C!T forum voegt niks toe, andere onderwerpen dan over computers en dergelijke horen niet thuis op dit forum.

  Een Off-topic C!T forum kan leuk wezen maar eigenlijk kun je daar ergens anders ook voor terecht, bv. bij http://forum.fok.nl/.

  We kunnen natuurlijk van
 • [quote:c102f974bf="ODF"].

  We kunnen natuurlijk van
 • [quote:37f9f5ebd6="ODF"]Een Off-topic forum in het C!T forum voegt niks toe, andere onderwerpen dan over computers en dergelijke horen niet thuis op dit forum.

  Een Off-topic C!T forum kan leuk wezen maar eigenlijk kun je daar ergens anders ook voor terecht, bv. bij http://forum.fok.nl/.
  [/quote:37f9f5ebd6]
  Zo ken ik er nog wel een paar… Er zijn ook zo weinig fora over computers hè… (GoT, enz.)
 • [quote:2cc4779e5d="webspider"]
  Ik denk niet dat een off-topic forum op korte termijn weer terug komt. Het off-topic gedeelte is hiet nu ongeveer een jaar gesloten, volgens mij niet alleen vanwege problemen met de software, maar vooral ook de tijd die nodig was om daar te modereren.
  [/quote:2cc4779e5d]
  Lijkt me sterk, moderators genoeg dacht ik zo. De echte reden was volgens mij gewoon dat Computer!Totaal geen Off-Topic forum wilde. Waarom ze dat eerst jaren lang wel wilde is me een raadsel.

  [quote:2cc4779e5d]
  Het blijft jammer dat er geen offtopic-gedeelte is. Het draagt naar mijn idee ontzettend bij aan het vormen van een hechte community op dit forum.[/quote:2cc4779e5d]
  Inderdaad.
 • [quote:d5b800a592="SurfDude"]Zo ken ik er nog wel een paar… Er zijn ook zo weinig fora over computers hè… (GoT, enz.)[/quote:d5b800a592]Nou, knap van je.

  Wat zou echt het nut wezen van Off-topic onderwerp hier op C!T, lullen over politiek en wat je broertje toch doet daar boven op de zolder met het luik dicht waar pappa al zijn Penthouses heeft opgeslagen :o :-? .

  Maar er zijn blijkbaar mensen op dit forum die behoefte hebben aan een Off-topic onderwerp anders zou er niet steeds weer over begonnen worden.

  Zijn er ook

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.