Vraag & Antwoord

Feedback Forum

"Debug mode" bij viewen actuele topics.

Anoniem
Captain_Kansloos
9 antwoorden
  • Asl ik op dit moment (zie tijdindex post) de actuele of mijn eigen topics opvraag in het index menu, dan krijg ik de volgende mededeling:[quote:27fb758afd]Could not insert search results

    DEBUG MODE

    SQL Error : 1062 Duplicate entry '207069304' for key 1

    INSERT INTO phpbb_search_results (search_id, session_id, search_array) VALUES(207069304, 'c1201bdc7db30d8b69c42308cbd94e10', 'a:7:{s:14:"search_results";s:8053:"2901, 2920, 2921, 2935, 2940, 2944, 2957, ….[een hoop oplopende cijfers]………………………………….. 85288, 85308, 85315, 85322, 85343";s:17:"total_match_count";i:1173;s:12:"split_search";N;s:7:"sort_by";i:0;s:8:"sort_dir";s:4:"DESC";s:12:"show_results";s:6:"topics";s:12:"return_chars";i:200;}')

    Line : 598
    File : /webdocs/phpbb.computertotaal.nl/public_html/phpBB2/search.php [/quote:27fb758afd] 'K had daar pas geleden ook al een keer last van. Iemand die licht in de duisternis kan brengen?

    BTW, ik kan wel de topic categorieën induiken en dan alles lezen, maar die "verzicht" functie is juist zo handig.
  • Volgens mij ben ik de enige; anders zouden er meer mensen "last" van moeten hebben lijkt me…
  • Ik had het een paar dagen geleden ook. Webmaster nog over gemaild, geen antwoord gehad. Je kon toen ook niets meer posten, en de aanduiding van nieuwe berichten klopte niet. Was 's avonds laat, de volgende dag zag ik het niet meer terug. Maar er is dus iets niet helemaal jofel. Misschien een phpbb bugje? Of een vernaggelde tabel in de database?

    Edit: nog even de mail teruggezocht, het was het hardware.info forum, en dus niet hier. Mijn gedachte gaat dus uit naar een bug in phpbb, beide fora gebruiken phpbb 2.0.4.
  • Volgens moet ik de fout in mijn browser zoeken; ik gebruik Phoenix (een mozilla variant) op een win2000 werkstation. Ik sta gewoonlijk de hele dag ingelogd, maar het komt wel eens voor dat m'n sessie verloopt, omdat ik bv. pas na een uur weer een refresh van de pagina's maak. Als mijn sessie daadwerkelijk verlopen is, komt automatisch de login pagina tevoorschijn.

    Aangezien ik Phoenix m'n inlognaam en password laat onhouden (cookie onthouden werkt niet ivm restricties op dit werkstation) staandeze automatisch in de juiste vakken ingevuld. Ik klik dus gewoonlijk op Ok om daarna meteen weer ingelogd te zijn. Kennelijk gaat daar iets fout, want in die nieuwe "sessie" krijg ik de melding. Nou had ik tot voor kort dat probleem niet, maar m.i. kan de fout zowel in het forum zelf als in m'n browser zitten.

    Volgens mij is er "achter de schermen" gesleuteld aan dit forum in de afgelopen 2(?) weken. Ik heb namelijk al een aantal maal gezien dat er een "edit count" onder een bericht stond als ik iets meerdere malen aanpastte, maar een uur later wqs dat weer weg. Kan een admin dat beamen?
  • In het jaar dat ik nu hier post heb ik dit nog nooit meegemaakt.
    Bij het posten (om 16:31 uur) van een antwoord kreeg ik dit: [code:1:47dd0c4f79]Could not obtain common word list

    DEBUG MODE

    SQL Error : 2013 Lost connection to MySQL server during query

    SELECT m.word_id FROM phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w WHERE w.word_text IN ('compatibiliteit', 'compatibility', 'doet', 'een', 'eigenschappen', 'hier', 'kies', 'kiest', 'link', 'mode', 'rechterklikt', 'tabblad', 'vink', 'windows') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 188788

    Line : 300
    File : /webdocs/phpbb.computertotaal.nl/public_html/phpBB2/includes/functions_search.php[/code:1:47dd0c4f79]Na de backspace knop en weer posten kreeg ik dit: [code:1:47dd0c4f79]Invalid_session[/code:1:47dd0c4f79]Nu is het tweede vreemde mijn post staat er wel en niet eens dubbel.

    Waar komt dit opeens weg, is de forum-server zijn integriteit aan het verliezen. :( :-?

    Even [b:47dd0c4f79]Captain_Kansloos[/b:47dd0c4f79] bijvallen, het ligt waarschijnlijk niet aan je browser want ik had deze storing met IE 6 onder XP.
  • Gelukkig blijk ik dus niet de enige te zijn. Als dat bij jou ook in IE6 gebeurd, dan neem ik aan dat het idd iets met het forum zelf is. Kan een admin of mod misschien meer duidelijkheid geven?
  • Ik heb ook XP en IE6 en heb nog nooit zoiets gehad/gezien. Hebben jullie er nu nog steeds last van?
  • Ik op dit moment niet. Maar goed, ik heb voorlopig nog geen verlopen sessie gehad. Kun je aangeven hoelang het duurt voor een sessie verloopt (1 uur na laatste refresh?)
  • Ik meld zodra ik weer een storing heb in dit onderwerp.
    Natuurlijk hoop ik dat ik geen storingen meer krijg :-? :wink: .

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.