Vraag & Antwoord

Feedback Forum

[verzoek]<Align=center (but somewhat narrow)>

Anoniem
None
6 antwoorden
 • Sommige topics vereisen nogal wat scrollvaardigheden, vooral als er eenIk gebruik nu maar 2/3e van mijn scherm." />
 • klik!
 • De klik is inderdaad de oplossing. En ook al is dit onderwerp al tig keer aan de orde geweest, ik laat het topic nog even open. Misschien dat iemand nog iets toe te voegen heeft…
 • Wow! 1 simpel klikje dus maar…
  Fijn en bedankt!!
  (maar wat was nou het achterliggende recept achter die klik? want heus SurfDude ik heb me rot gezocht naar de oplossing alvorens te vragen)
 • [quote:7a57560c58="SurfDude"]De klik is inderdaad de oplossing. En ook al is dit onderwerp al tig keer aan de orde geweest, ik laat het topic nog even open. Misschien dat iemand nog iets toe te voegen heeft…[/quote:7a57560c58]

  Yep, waarom linken ze daar niet meteen naartoe? Dat verhelpt namelijk ook het probleem dat je op de C!T frontpage terugkomt als je op F5 drukt.
 • Ik weet niet precies waarom men voor deze oplossing heeft gekozen, misschien om te zorgen dat als het adres van het forum veranderd forum.computertotaal.nl nog steeds werkt.

  I.i.g. heb ik dit punt nu opgenomen in de FAQ, en volgende topics over dit punt zullen -nadat er naar de FAQ is verwezen- worden gesloten. Als men dan nog iets aan te merken heeft kan dat in het topic met feedback op de FAQ. Logisch hè. :)

  Hier staad de FAQ (voor de duidelijkheid): http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=82902

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.