Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Rare verhoging abbonementskosten

Anoniem
teacher
1 antwoord
  • Ik waag het er maar op, wordt het gesloten dan heb ik pech gehad. Ik vraag me alleen af of meer mensen hier zich aan ergeren.

    Wij kregen deze week een brief binnen waarin staat dat we 2,5 euro extra moeten betalen. Dit is omdat wij niet via automatische incasso betalen, maar via acceptgiro. Nou vindt ik de werkwijze hiervan zeer curieus. Waarom een extra brief sturen, terwijl de betaling voor 1 jaar net gedaan is?? Tevens heb ik het gevoel dat de brief, plus bijbehorden acceptgiro meer kosten dan 2,50 euro en ze dus uiteindelijk nog verlies maken.
    Er wordt wel een optie gegeven of je maar even automatische incasso wil laten doen. Sinds wanneer wordt er besloten hoe ik betaal?? Dat het voor jullie makkelijker is, is begrijpelijk, maar stuur dan niet een paar weken achteraf nog een brief en verreken dit meteen met de factuur. Ik vindt het dus eigenlijk ronduit belachelijk dat je op zo'n wijze wordt gedwongen iets te doen.
    Ik heb altijd met veel plezier Computer!Totaal gelezen, maar of ik dit nog zal doen nadat mijn huidige periode afloopt betwijfel ik. Tevens zal ik nog eens goed moeten nadenken of ik nog wel naar de HCC Dagen kan. Misschien wordt er daar eerst wel gekeken of je voldoende geld hebt, en zal je minstens 2 credit cards mee moeten brengen (automatische incasso mag ook :evil:).

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.