Vraag & Antwoord

Feedback Forum

[idee] bijlage's

Anoniem
turbulence
16 antwoorden
 • Bij sommige andere forums kun je bijlages aan je posts toevoegen, en dan bedoel ik met name plaatjes. Dit zou hier ook wel handig zijn als je eens een keer een screen wil laten zien ofzo. Dan hoef je het niet op een homepage account te zetten oid., maar upload je het plaatje (niet groter als een bep. hoeveelheid kb's) naar de server van dit forum.

  Dit zal wel wat ruimte in beslag nemen. Maar je kunt dan ook limieten stellen, bijv. dat het plaatje een week blijft staan.

  Misschien is dit wel te moeilijk te realiseren, maar handig is het wel.
 • Wat voor plaatje wil je zien?

  [img:bf930d57ec]http://users.skynet.be/bk329292/windows.gif[/img:bf930d57ec]
 • ja, leuk plaatje. maar wat wil je hiermee toevoegen aan dit topic :-?
 • [quote:02c63a20cd="no_name"]Dit zou hier ook wel handig zijn als je eens een keer een screen wil laten zien ofzo.[/quote:02c63a20cd]
  Je kunt net zoveel screens laten zien als je zelf wil.
 • Het gaat erom dat je dan geen web space nodig hebt…
 • sja, ik denk eerlijk gezegd dat de snelheid van het forum er niet op vooruit gaat als die optie er komt.

  je kunt toch gewoon een account op bijvoorbeeld www.deds.nl aanmaken. Idd wat lastiger maar werkt prima, zo vaak hoeft het immers niet.
 • Het lijkt me wel een aardig idee. Nu is het zo dat als degene die de afbeelding heeft geplaatst de directory van zijn homepage opruimt, je een kruisje te zien krijgt. Als er in de tekst dan naar de afbeelding wordt verwezen is de informatie niet meer bruikbaar.

  Ik ben echter bang dat de technische bezwaren (ruimte op server, snelheid) zwaarder wegen. :(
 • Er bestaan ook zogenaamde picservers. Die worden volop gebruikt bij andere fora. De site van een collega UT-er: http://picserver.student.utwente.nl
 • Ik steun dit idee ook!
 • [quote:17b74757e9="SurfDude"]Er bestaan ook zogenaamde picservers. Die worden volop gebruikt bij andere fora. De site van een collega UT-er: http://picserver.student.utwente.nl[/quote:17b74757e9]Is een mogelijkheid, maar ook die picservers kunnen verdwijnen. Als je een aparte picserver koppelt aan dit forum (zoiets als
 • Yep, maar een bijlage kan eventueel ook een kleine andere file zijn. Zodat je bijv. je stukje programmeer werk kan uploaden en laten analyseren door de andere gebruikers. Het spreekt voor zich dat het bestand dan niet te groot moet zijn.
 • [quote:a0a67f9b65="no_name"]Yep, maar een bijlage kan eventueel ook een kleine andere file zijn.[/quote:a0a67f9b65]Plaatjes kan ik enigzins nog inkomen, de rest niet. Binnen no-time heb je grappenmakers die het leuk vinden om "virus.exe" te uploaden…
 • [quote:da1666b0f5="Bill Gates"][quote:da1666b0f5="no_name"]Yep, maar een bijlage kan eventueel ook een kleine andere file zijn.[/quote:da1666b0f5]Plaatjes kan ik enigzins nog inkomen, de rest niet. Binnen no-time heb je grappenmakers die het leuk vinden om "virus.exe" te uploaden…[/quote:da1666b0f5]Het plaatsen van een linkje met een bestand wat een virus bevat kun je nu ook doen, dit vind ik een beetje teveel paranoia.

  Maar een server voor plaatjes [u:da1666b0f5][b:da1666b0f5]en[/b:da1666b0f5][/u:da1666b0f5] bestanden word iets teveel van het goede vind ik, bestanden aanbieden ter download doe je maar op eigen webspace. Bestanden/programma's kunnen snel out-dated raken en dan heb je er niks meer aan.
 • Er bestaan mods voor phpBB waar je gewoon in kunt stellen welke extensies wel en niet worden toegelaten. Ook kun je instellen of je (als je een plaatje hebt) een link hebt in de post, of dat het plaatje meteen verschijnt. Dat is wel nadeliger voor de snelheid en de modemgebruikers, maar daar is die link dus voor. ;)
 • Da's toch niet zo'n verschil? je kan nu ook de URL neerzetten van een plaatje, of meteen IMG tags gebruiken, ook nadelig voor modemgebruikers.
 • Ik neem aan dat zo'n picserver een goeie virusscanner heeft, anders zijn ze zo weer uit de lucht.
  mensen de keuze geven om al dan niet een plaatje/file te bekijken lost het snelheids probleem toch op?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.