Vraag & Antwoord

Feedback Forum

voorstel (@moderators)

Anoniem
None
9 antwoorden
 • Nu op een ander forum waar ik veel zit heb je dus verschillende onderwerpen zoals hier videokaarten, os windows, games, … maar staat er ook eentje tussen "chit-chat" daar kan je dan vanalles kwijt over koetjes en kalfjes bv kwestie irak, mopjes, vragen over iets wat nu eens niet met pc's te maken heeft enz… infeite mis ik dat hier wel.
  Geen zin om hier ook zo'n onderwerp bij te plaatsen?
  voor de rest schitterend forum

  vele groeten
  Fredeic
 • Is er in het verleden geweest (offtopic-forum), maar is door computer!totaal afgeschaft, omdat ze alleen nog computeronderwerpen op het forum willen.

  Denk dus dat je voor dit soort berichten op dat andere forum moet zijn.
 • [quote:454aaa4ca1="PS"]Denk dus dat je voor dit soort berichten op dat andere forum moet zijn.[/quote:454aaa4ca1]

  Klopt. We hebben bewust gekozen om het hier alleen over computergerelateerde onderwerpen te hebben. Er zijn zat andere fora waar je overige onderwerpen kunt bespreken.
 • Ach ja, toch verlang ik terug naar het ouderwetse "Algemeen"(toen was het nog echt erg gezellig)/ "Podium" forum. Ik bleef er soms zelfs voor thuis toen.

  Ach, Maar ja, in de kroeg over de platencollectie van Sadam en de strings van Bush praten heeft ook zo weer zijn charmes :D :D :D
 • [quote:7f77349c50="CBI-FP"]Ach ja, toch verlang ik terug naar het ouderwetse "Algemeen"(toen was het nog echt erg gezellig)/ "Podium" forum. [/quote:7f77349c50]

  Dito
 • Dit onderwerp heeft ook de neiging om zo om de maand weer eens op te duiken he? :lol:

  Geef mij voor dat soort onderwerpen toch maar de kroeg.. ;) Springende stortbak-kranen, strippende vrouwen en brakke barvrouwen.. Kom daar maar eens om in dit forum.. ;)
 • Moah, gewoon een sticky 'mooie vrouwen en BIERRRR' maken met JPEG's :D
 • Deze vraag staat ook al in de FAQ en word daar duidelijk beantwoord:

  [quote:1688a475e5][b:1688a475e5]Jullie hebben hier allemaal fora waar je kunt discussiëren over van alles wat met computers te maken heeft. Zou het niet leuk zijn om ook een forum te hebben waar je kunt praten over dingen die niet met computers te maken hebben, zoals politiek, sport, het weer, koetjes en kalfjes, enz.?[/b:1688a475e5]

  Voor dergelijke onderwerpen moet je toch echt zijn bij één van de vele andere fora die het internet rijk is. Een dergelijk Off-Topic Forum heeft Computer!Totaal ruime tijd gehad, maar toch heeft de redactie halverwege 2002 besloten nog alleen computerfora aan te bieden, en daarom is het Off-Topic Forum verdwenen. [/quote:1688a475e5]

  toch jammer dat er nog steeds mensen zijn die de FAQ niet lezen.

  De FAQ en Jeroen de Jager zijn duidelijk geweest. blijkbaar is dit onderwerp direct reden voor een aantal mensen om er maar weer meteen een gezellig babbel hoekje van te maken. reden te meer om de kroeg deuren te sluiten.
 • Uit de FAQ, welke iedereen hoort te lezen voordat er een nieuw topic wordt gestart:

  [quote:4acc81e812]
  Jullie hebben hier allemaal fora waar je kunt discussiëren over van alles wat met computers te maken heeft. Zou het niet leuk zijn om ook een forum te hebben waar je kunt praten over dingen die niet met computers te maken hebben, zoals politiek, sport, het weer, koetjes en kalfjes, enz.?
  Voor dergelijke onderwerpen moet je toch echt zijn bij één van de vele andere fora die het internet rijk is. Een dergelijk Off-Topic Forum heeft Computer!Totaal ruime tijd gehad, maar toch heeft de redactie halverwege 2002 besloten nog alleen computerfora aan te bieden, en daarom is het Off-Topic Forum verdwenen.
  [/quote:4acc81e812]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.