Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Berichten sinds...

Anoniem
Venzent
12 antwoorden
 • Ik ben vast de eerste met deze opmerking :wink: , anders was er vast al iets aan gedaan:
  De link 'Berichten sinds uw laatste bezoek' funktioneert niet lekker als je HCCnet als provider hebt. Dat komt omdat HCCnet de verbinding nog wel eens ruw wil verbreken. Geen punt, natuurlijk, we bellen gewoon opnieuw in - maar moeten dan konstateren dat '…sinds ons laatste bezoek' nu betekent: in de laatste paar minuten. Nou, dan zie je niet veel berichten meer…
  Is het niet mogelijk (vast wel!) om die link te vervangen door 'Berichten sinds gisteren'?
 • Dat wil ik helemaal niet, dan zit ik elke keer met alle berichten sinds gisteren, ik heb nl. geen HCCnet. :wink:
  Zo, en nu maar lekker discussiëren over wat beter is.
  Have fun. :D :D :D
 • Moet nou alleen de naam van de link veranderd worden, of moet je ook daadwerkelijk andere berichten te zien krijgen?

  Ik heb die link trouwens nog nooit gebruikt, maar dat terzijde.
 • Ik heb eerder een vergelijkbare opmerking gemaakt… Dat had te maken met het "als gelezen markeren van berichten". Als je verbinding / browser eruit knalt worden de markeringen gereset.


  Maar dat gebeurt ook als je alleen even 1 forum checkt of je PB… Kortom na je bezoek wordt het gereset, wat niet altijd even fijn is.
 • Idd lijkt mij een functie "berichten van de afgelopen 24 uur" ofzo ook wel handig. Om dezelfde reden als Eddey aangeeft.
 • De afgelopen weken is het alweer een paar keer gebeurd dat ik bv. per ongeluk m'n browser afsluit, waardoor ik idd het overgrote deel van 'berichten sinds uw laatste bezoek' kwijt raak. Kan zo'n functie als 'berichten sinds de laatste 24 uur' echt niet erbij gezet worden?
 • Of gewoon een tweakers-achtig 'de laatste 20 berichten'?
 • Ik gebruik de 'berichten sinds uw laatste bezoek' link vrij regelmatig. Er zit een relatief korte timeout op (sessie?). En als je het venster (per ongeluk) sluit, is de lijst de volgende keer ook leeg. Bij HWI hebben ze zo'n 'berichten van de laatste 24 uur' link, en dat werkt dan als alternatief, toch wel prettig. In vBulletin zit nog een andere oplossing. Als je daar zo'n listing opvraagt, de browser afsluit, en even later de lijst weer opvraagt, krijg je hetzelfde te zien. Kijk je een uur later weer, dan krijg je een nieuwe lijst. Zou ik hier ook een prettige oplossing vinden.
 • We zijn inmiddels al weer een dag of 5 verder: geen reactie van de admins?
 • Wie maakt deze uitbreiding ff voor phpBB ;) Standaard is zoiets niet mogelijk, je zou het wel kunnen inbouwen lijkt me, maar ik vind het wel goed zo. Ik sluit het venster soms ook wel 's af maar daar moet je maar mee leven…
 • Ik bezoek het forum 5-10x per dag, als ik iedere x de berichten van de afgelopen 24 uur zie, weet ik niet meer welke ik al gelezen heb, en welke niet. Indien het probleem echt zo groot is en je verbinding er zo vaak uit klapt, lijkt het mij eenvoudiger een andere isp te gebruiken.
 • Als die feature wordt toegevoegd wil dat natuurlijk nog niet zeggen dat je er verplicht gebruik van moet maken. En als je 10x per dag hier komt, mis je per keer natuurlijk ook minder topics als het fout gaat.

  Het probleem is niet zozeer dat mijn verbinding vaak wegvalt, maar eerder dat ik in Firefox zo nu en dan wat te enthousiast tabbladen dichtgooi. 1 klik teveel en je bent het overzicht sinds je laatste bezoek (dus bijv. over de laatste 12 of 36 uur) kwijt. Het is niet onoverkomelijk, maar ook niet erg handig. Het zou m.i. iig een welkome aanvuling zijn op de zoekfuncties die je nu hebt.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.