Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Houdt C!T forum voor je in de gaten: NMChecker

Anoniem
Red Dragon
3 antwoorden
 • Sinds een aantal weken is NMChecker 3.0 gereleased. NMChecker is een zogenoemde forum tracker, dat is een prog dat een forum voor je in de gaten houdt.

  De belangrijkste functies heb ik hieronder voor je opgesomd:

  - Ondersteuning voor phpBB2, React (GoT) en alle forums, die ook door HotTopic ondersteund worden (dmv een HFD/XML).
  - Ondesteuning voor zowel hele als subforums.
  - Ongelimiteerd aantal forums, die je kan invoeren in NMChecker.
  - Kan nieuwe topics, nieuwe posts en veranderde FavTopics (FavTopics zijn je favoriete topics, hottopics dus) detecteren (in dus zowel hele als subforums).
  - 6 pagina's van opties, die per forum in te stellen zijn.
  - 7 manieren om nieuwe berichten te negeren: Op topic starter, last replier, kind (= of nieuw bericht nieuw topic/nieuwe post/veranderde FavTopic is), tag (= eerste deel van een topictitel, zoals [SA]), aantal replies, topic ID (specifieke topics dus) en subforum (alleen bij hele forums natuurlijk… ;)).
  - Je kan de popup volledig aanpassen (kleuren, lettertypes, plaats op scherm, groottes, enz.)
  - Geavanceerde logging van zowel het programma zelf als alle forums.
  - Geavanceerde details over nieuwe berichten, zoals topicstarter, last replier, enz, zijn opgenomen in een apart venster, waardoor je een compleet overzicht hebt van alle nieuwe berichten, die je wilt zien.
  - Auto Update functionaliteit verzekert dat je altijd de laatste versie op je computer hebt staan.
  - Help, First Time Wizard en online support (mail/MSN/ICQ/dit topic) zorgen ervoor dat je makkelijk de basics leert van NMChecker.

  Je kan hem hier downloaden.

  Voor meer informatie, zoals de full feature list, manieren om me te bereiken en meer mirrors, kun je kijken op de NMChecker website: http://www.nmchecker.tk.

  Met NMChecker kun je dus het Computer!Totaal forum in de gaten houden, wat erg handig is voor moderators.
 • Deelt ie ook automatisch [img:ef7b292da5]http://forum.computertotaal.nl/phpBB/templates/ct/images/topic_lock.gif[/img:ef7b292da5] uit?
 • Nee dank je. wij moderators houden het forum wel in de gaten samen met de trouwe users.

  overigens is dit een soort van SPAM, ook al is het een gratis programma je zit wel lekker reclame te maken voor je site en programma.

  [quote:b84da6354a]Het Computer!Totaal-forum is niet bestemd voor commerciële reclame-uitingen, niet in de vorm van afbeeldingen, en zeker niet in de vorm van links naar al dan niet commerciële pagina's in de hoop hits te genereren. Alle reclame-uitingen, hoe klein ook, zijn hier verboden. De beheerders behouden zich het recht voor berichten naar eigen inzicht te wijzigen of te verwijderen. Recidivisten krijgen eerst een waarschuwing en worden daarna onverbiddelijk van dit forum verbannen.[/quote:b84da6354a]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.