Vraag & Antwoord

Feedback Forum

verwijderen van je eigen bericht

Anoniem
Rebel
23 antwoorden
 • hoi allemaal

  ik heb me laatst aangemeld op het hardwareforum en dat forum werkt het zelfde als dit forum, alleen kan je daar wel je eigen bericht verwijderen. gewoon door rechts bovenin op het kruisje te drukken, waarom hebben ze dat hier niet. ik vind het veel makkelijker
 • Ik denk dat dat is omdat het nogal een zooitje wordt als andere users op je bericht reageren en jij vervolgens je bericht verwijdert. Het zou handig zijn als je per ongeluk een foutje maakt, maar de kans op misbruik lijkt me te groot.

  En bovendien moeten de moderaters natuurlijk ook een beetje bezig gehouden worden. :wink:
 • je zal wel gelijk hebben :cry: (zucht)
  moet ik ook maar moderator worden
 • De reden die mephi geeft is inderdaad de juiste reden.

  het is af en toe lastig als je iets dubbelpost of verkeerd posts. maar daar zorgen wij moderators wel weer voor. en volgens mij gaat het prima zo.
 • Wijzigen van je bericht kan wel. Dus ook zelfs zover, dat je in de tekst enkel het woord "verwijderd" of zoiets kan achterlaten. Ik meen me te herinneren dat dit vroeger alleen mogelijk was zolang er nog niet was gereageerd (logisch lijkt me). Maar merkwaardig genoeg blijft nu die mogelijkheid staan.

  Misschien kun je op deze manier het bericht zelfs helemaal leeg opnieuw kunnen plaatsen. Of dit ook lukt, weet ik niet. Zou naar mijn mening eigenlijk niet mogelijk moeten zijn. Heb geen behoefte om het uit te proberen.

  Jan de Boer
 • [quote:2483efbced="J. de Boer"]Wijzigen van je bericht kan wel. Dus ook zelfs zover, dat je in de tekst enkel het woord "verwijderd" of zoiets kan achterlaten. Ik meen me te herinneren dat dit vroeger alleen mogelijk was zolang er nog niet was gereageerd (logisch lijkt me). Maar merkwaardig genoeg blijft nu die mogelijkheid staan.

  Misschien kun je op deze manier het bericht zelfs helemaal leeg opnieuw kunnen plaatsen. Of dit ook lukt, weet ik niet. Zou naar mijn mening eigenlijk niet mogelijk moeten zijn. Heb geen behoefte om het uit te proberen.

  Jan de Boer[/quote:2483efbced]Dat dat kan blijkt wel uit dit topic.
  Het antwoord van Mephi lijkt belachelijk, maar dat komt doordat de vraagstelling eerst heel anders was.
  Er staat wel onder het eerste bericht dat het twee keer gewijzigd is, maar het origineel is verdwenen.
  Dus misschien toch maar wijzigen zolang er noch niet gereageerd is?
 • Stoofie wrote:[quote:3f8063e7f9]Dus misschien toch maar wijzigen zolang er noch niet gereageerd is?[/quote:3f8063e7f9]Hmm ik vraag me af waar daar het nut van zou kunnen zijn, je vraag/het onderwerp blijft hetzelfde… Correct me if I'm wrong… :roll:

  Ik vind de mogelijkheid van weghalen van topics of posten nutteloos, in het verleden hebben we gezien dat er hele topics weg werden gehaald door de topicstarter… lekker zeg als je er op heb gereplied… :(
 • [quote:68006a3228="Rebel"]Stoofie wrote:[quote:68006a3228]Dus misschien toch maar wijzigen zolang er noch niet gereageerd is?[/quote:68006a3228]Hmm ik vraag me af waar daar het nut van zou kunnen zijn, je vraag/het onderwerp blijft hetzelfde… Correct me if I'm wrong… :roll: [/quote:68006a3228]Als je een bericht kunt veranderen, hoeft je vraag niet hetzelfde te blijven :)
  Zie ook het linkje wat ik hierboven al gegeven heb, een kopieerapparaat om foto's uit te printen… :-?
  Lijkt me duidelijk dat de vraag veranderd is en dat voorkom je dus door je berichten alleen te wijzigen totdat er gereageerd is.
 • Ik en voor het kunnen verwijderen van posts,… niet zodat ik er misbruik van maak,… maar dat ik mijn eigen fouten en rommel kan opruimen.

  Ik denk na jarenlang hier een member te zijn dat ik dat toch wel zou moeten mogen!
 • Misschien dat jij er geen misbruik van zal maken, maar nieuwe leden misschien wel.
  Het gebeurd nu al zo vaak dat posts verkracht worden en de lezers die de draad lezen er niks meer van begrijpen en al helemaal niet meer van de antwoorden die gegeven zijn.

  Ik vind dat als je op de OK knop druk, dat het dan niet meer mogelijk is.
  Moet je maar eerst je bericht die je getypt heb maar ff nalezen voordat je op de OK knop klik.

  Ik vind het echt irritant dat gerommel nadien in de posts. :(
 • Spiderned wrote:[quote:657a096893]Het gebeurd nu al zo vaak dat posts verkracht worden en de lezers die de draad lezen er niks meer van begrijpen en al helemaal niet meer van de antwoorden die gegeven zijn. [/quote:657a096893]Dat is idd heel vervelend… ;)

  [quote:657a096893]Moet je maar eerst je bericht die je getypt heb maar ff nalezen voordat je op de OK knop klik[/quote:657a096893]Helemaal mee eens, je kunt een reply bekijken voor je hem plaatst… die funktie is er niet voor niks… :evil:
 • Maar wat is nu eigenlijk de algemene opinie van de mods hierover?
  Ik heb alleen red dragon gezien hier.
  Is het soms niet mogelijk om het uit te schakelen of zijn er hele belangrijke redenen om het te moeten blijven kunnen veranderen.

  [b:e3295db0f1]moeten blijven kunnen[/b:e3295db0f1] 3 werkwoorden achter elkaar :lol: :lol:
 • Hmm ik denk dat je in dit geval bij de admin moet zijn… :wink: :evil:
 • [quote:1471995713="Rebel"]Hmm ik denk dat je in dit geval bij de admin moet zijn… :wink: :evil:[/quote:1471995713]
  Dat is waar, maar wat vinden de mods er van.
  Als die het ook met ons eens zijn, dan kunnen zij het voorleggen in hun kletshoekje.
 • Het onmogelijk voor users maken om hun berichten te kunnen aanpassen vind ik onwenselijk. Je maakt nu eenmaal wel eens een typfoutje of vergeet een haakje als je een link invoert en dat valt zelf bij het nalezen niet altijd op. Dan vind ik het wel zo prettig om achteraf mijn post nog even te kunnen aanpassen.

  Als ik dat niet zou kunnen zou het nog een grotere rommel worden aangezien ik dan een tweede post moet plaatsen waarin de fouten zijn aangepast. En dat lijkt me niet bevordelijk.
 • Ja maar een type foutje; so what.
  En zo'n link kan je dan toch ook alsnog plaatsen in een nieuwe post.
  Een mod kan dan je post toch aanpassen en een topic cleanen.

  Hebben zij ook weer wat te doen; ipv alleen maar vingerwijzingen en sluiten van topics. :lol: :lol:
 • Mephi wrote:[quote:960f7597cd]Het onmogelijk voor users maken om hun berichten te kunnen aanpassen vind ik onwenselijk. Je maakt nu eenmaal wel eens een typfoutje of vergeet een haakje als je een link invoert en dat valt zelf bij het nalezen niet altijd op. Dan vind ik het wel zo prettig om achteraf mijn post nog even te kunnen aanpassen.

  Als ik dat niet zou kunnen zou het nog een grotere rommel worden aangezien ik dan een tweede post moet plaatsen waarin de fouten zijn aangepast. En dat lijkt me niet bevordelijk.[/quote:960f7597cd]Na het plaatsen van een reply nog een minuut ofzo de mogelijkheid hebben om je post aan te passen zou in dit geval wel wenselijk zijn… er zijn fora waar dit mogelijk is… ;)

  [edit]Hier is die mogelijkheid ook aanwezig heb ik net ondervonden… ;)[/edit]

  Spiderned wrote:[quote:960f7597cd]Een mod kan dan je post toch aanpassen en een topic cleanen. [/quote:960f7597cd]Dat zou ik niet op prijs stellen, ik vind dat een mod niet zomaar, zonder toestemming, in een post van een lid mag gaan 'rommelen'…
 • [quote:b9cc56ce28="spiderned"]Ja maar een type foutje; so what.
  En zo'n link kan je dan toch ook alsnog plaatsen in een nieuwe post.
  Een mod kan dan je post toch aanpassen en een topic cleanen.
  [/quote:b9cc56ce28]
  Dus in plaats van even mijn eigen bericht aan te passen moet ik dus én een nieuw bericht plaatsen én een mod lastig vallen middels een pb of bericht in feedback. Niet echt gebruiksvriendelijk lijkt me, ook niet richting de mods.

  En zoals Rebel al zei: ik heb liever niet dat een mod mijn posts gaat aanpassen.

  [quote:b9cc56ce28="Rebel"]
  Na het plaatsen van een reply nog een minuut ofzo de mogelijkheid hebben om je post aan te passen zou in dit geval wel wenselijk zijn… er zijn fora waar dit mogelijk is…
  [/quote:b9cc56ce28]
  Dat is een mooi compromis, maar de aanpasperiode mag dan wel iets groter zijn dan één minuut, maak er dan vijf of tien minuten van.
 • [quote:b79d037593="Rebel"]
  Spiderned wrote:[quote:b79d037593]Een mod kan dan je post toch aanpassen en een topic cleanen. [/quote:b79d037593]Dat zou ik niet op prijs stellen, ik vind dat een mod niet zomaar, zonder toestemming, in een post van een lid mag gaan 'rommelen'…[/quote:b79d037593]

  En jij denk dat ze dat nu al niet doen :lol: :lol:
 • Nee, geen pb naar een mod.
  De mods moeten zelf de topics lezen en zonodig aanpassen.
  En dan bedoel ik natuurlijk niet om te gaan knippen, maar om bv een foute syntax van een link te corrigeren.

  Maar zo'n aanpasperiode is ook wel een goed idee. (misschien wel beter :wink: )

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.