Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Computer Totaal Lidmaatschap

Anoniem
SurfDude
10 antwoorden
 • sorry maar ik heb geen idee waar ik dit moet vragen dus ik doe het maar hier:

  mijn broer was lid van de C!T maar hij woont nu op zichzelf, dus nu kan ik de C!T nooit mer lezen (me broer woont nu in alkmaar)
  mijn vraag: ik ben 13, kan ik me dan wel abbonneeren? (vaak moet je 18 zijn :x)
  kon op de site nergens wat vinden (ben ik sceel of staat er nix op overs lid worden v/d ct?)
 • Bel even met IDG (de uitgever):
  Tel. 023 546 11 11


  t.
 • weet niemand dit? (uit z'n hoofd?)
 • Als je een abbo wilt moet je lid worden van HCC. De ledenservice van de HCC is te bereiken op 030-635 50 50.
 • http://www.hcc.nl/
 • Kan prima hoor… ik ben 14 en lid van de HCC :-) (abbo was btw kado, (nog steeds ;-)) maja)
 • huh? :o ;

  ik snap er nix van:
  in de C!T (los nummer gekocht) stond sown abbo-bon en dan werd je automatisch lid van de HCC (wat dat ook mag zijn).
  kan ik die bon gewoon invullen en opsturen? en dan krijg ik het elke maand thuis?
 • Gewoon rekeningnummer invullen, handtekeninge ronder en opsturen!
 • Goed dat je lid wordt! 8) Even over Computer!Totaal en HCC, omdat je dat niet helemaal duidelijk is:

  Computer!Totaal wordt gemaakt door een uitgeverij, IDG. Dat is een internationaal bedrijf met wereldwijd vele tientallen (honderden) titels van tijdschriften en boeken. Van de Nederlandse IDG is ook deze website en nog een aantal andere IT-tijschriften in Nederland zoals CEO, InfoWorld, NetworkWorld, Tips&Trucs;, Internet Tips&Trucs;, Zoom Magazine.

  IDG levert een aantal (niet alle) van haar tijdschriften aan de HCC die deze als deel van het abonnement geeft aan haar leden. Ieder HCC-lid kan 1 titel 'gratis' uitkiezen en eventueel meerdere titels met korting krijgen. De HCC plaatst achterin het tijdschrift dan een eigen katern met verenigingsnieuws.
  Tot voor kort betrof dit HCC-IDG-koppel trouwens alleen Computer!Totaal maar nu ook een aantal andere bladen zoals Tips&Trucs;, Internet Tips&Trucs; en een aantal game-tijschriften.

  Het is bij een aantal van die tijdschriften niet mogelijk abonnee te worden zonder HCC lid te zijn. Dat is 1 op 1 gekoppeld. Erg is dat trouwens niet, want het is volgens mij altijd nog goedkoper dan het abonnement op de PCM dat alleen puur het tijdschrift is, dat ik jaarlijks betaal.

  De HCC zelf is een grote vereniging van computerliefhebbers. Heeft een lange historie maar is de laatste jaren erg hard gegroeid en in mijn perceptie (als eeuwenoud lid) ook goed bezig. De HCC biedt haar leden vele diensten van een eigen inbel en ADSL-abonnement tot computerverzekeringen, belangenbehartiging, jaarlijks gratis toegang tot de enorme HCC dagen. Kijk op www.hcc.nl voor meer info daarover.

  Overigens kan ieder HCC lid behalve een tijdschrift ook lid worden van een van de GG-gebruikersgroepen van de HCC. Dat zijn een soort onderafdelingen. Die zijn er regionaal opgezet, GG Groningen, GG Leiden, maar ook naar onderwerp, GG-FlighSimulator, GG-DOS, GG-WIndows, G-Linux, en zelfs de voor velen mogelijk wat vreemdere GG-Bijbel. En bijvoorbeeld nu in oprichting, de GG ClubPerfect voor mensen die veel met Corel software zoals CorelDRAW en WOrdPerfect werken. Ook hiervoor geldt weer, 1 lidmaatschap van een GG is gratis, meerdere kan tegen kleine vergoeding. Als lid van een GG krijg je vaak tweemaandelijks ofzo een eigen blaadje nog in de bus of een electronische mailing, gratis toegang tot bijeenkomsten en andere gein.

  TOt zover de STER :)

  groetjes Ed
 • Edmond Varwijk: lijpe afbeelding :D (die onder moderator staat)
  en bedankt voor de info.

  WebSpider: Ik zal 'Gewoon rekeningnummer invullen, handtekeninge ronder en opsturen!' :D

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.