Vraag & Antwoord

Feedback Forum

hackers

Anoniem
None
23 antwoorden
 • Een tijdje terug moest ik iets weten over .avi bestanden verwijderen, ik viel met mijn neus in de boter want donvanvliet had die vraag gesteld. Inmiddels ben ik eruit.
  Maar het verbaasde mij wel dat ie meteen werd afgezeken door een zekere foxyrotjeknor die zichzelf wel erg bijdehand vind geloof ik.
  Ik heb die topic toen een paar dagen gevolgd en het was hoogst vermakelijk moet ik zeggen.
  Wat mij opviel was een zinnetje van die foxyrotjeknor waarin die zegt 'bedankt voor jr IP adres zal ik maar zeggen'.
  Ik zie dat als een bedreiging, ik dacht dat dit een serieus forum was maar niet iets waar hackers ook aan meedoen want wat moet je anders met iemand zijn IP.
  Zelf ben ik vorig jaar gehackt en mijn D schijf was leeg en dat was niet prettig.
  Ik vind dat zulk soort mensen als die foxyrotjeknor gebanned moeten worden van dit forum….het zijn misdadigers en niet anders.

  Ik hoop dat ik dit soort dingen niet meer meemaak want er staan vaak persoonlijke documenten op je PC waar niemand wat mee heeft te maken.
 • Deze kan beter ff naar Feedback.
  Want het is een klacht.
  Mods, kunnen jullie deze ff verplaatsen?

  Greetzz GamesFreak
 • Over welk topic heb je het?
 • nah renee ik voel me niet goed ofzo …
  SUKKELS als donvanvliet zijn zo gewoontjes en daardoor lijk ik gewoon de betweter …


  en leer alsjeblieft me naam goed te spellen, want nu ben JIJ degeen die echt dom overkomt.


  En als iemand dan ook nog eens via email gaat dreigen en schelden en zich hiero van de domme houdt … sjah … jij hebt tenminste nog het fatsoen om het hiero te doen …

  dan bedank ik hem voor ze ip adres jah ( niet om te hacken hoor … tuuuúúúrlijk niet ) hacken is illegaal en daar houdt ik me dus uiteraard niet mee bezig … ik wil alleen iemand ze adres weten … ik doe nl niets met de pc van mensen …

  Maar als je dus inderdaad wat verder had gelezen dan had je OOK gelezen dat het antwoord in een ander topic al 100 keer is genoemd … laat staan de eerdere topics hierover …

  HAd je kunnen lezen in de faq … Dat behoor je nl te doen voor je topics gaat openen … dan gaf JIJ OOK kunnen lezen dat je gewoon ff op search drukt en intypt avi verwijderen …. zoals ik don ook heb gezegd, maar als hij liever op ze teentjes getrapt wil worden .. sjah .. boeit mij helemaal niets …

  Maarre renee als je nu gewoon had gevraagd om dat van die avi's uit te leggen alla …. En dat je mij nu aanvalt(zo zie ik dit ) maakt me helemaal nix uit … tis jouw mening daar hebje recht op .. dat je die mening vormt zonder ook maar enige vorm van inzicht … das mijn mening …

  En ach ik ben de rotste nie hoor ….. alleen voor geeks als don … (uiteraard is dat weer mijn mening )


  PS ik voel me beledigd door de titel van dit topic … lijkt mij dat als je me posts doorleest dat ik GEEN hacker ben ….

  NOEM het dan gewoon: Foxie? ben je een lul :p

  :wink:
 • Dit: http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=94650&highlight;=
  Maar een ip-adres???
 • Bewuste topic is gesloten. Heeft het nog zin om oude koeien uit de sloot te halen? Lijkt me niet…..
 • Ik zet het nu in de feedback neer.

  Heb nu geen tijd om inhoudelijk te reageren.
 • Renee,
  Allereerst welkom, ten tweede ben je nou echt verbaasd dat er op een computerforum mensen kunnen zitten die genoeg verstand hebben van computers die zo bij je binnen komen, als ze dat zouden willen.
  En dat Foxierotjeknor zeg bedankt voor je ip, dat wil helemaal niet zeggen dat hij gelijk aan het hacken slaat.
  En om nou gelijk in je eerste post een ban te vragen voor Foxierotjeknor, dat is inderdaad een beetje dom.
  Kijk eerst de rest van zijn post is door, als je Foxierotjeknor tegen je krijg dan moet je het wel erg bont hebben gemaakt (pb, e-mails met beledigingen).
  Met andere woorden kijk eerst even voordat je gelijk oordeelt over iemand op het forum.
 • IK heb het topic even snel doorgelezen, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat het doel van dit topic is. Kan iemand me dat uitleggen?
 • Renee is zelf een keer gehackt, [b:927bcfe848]lees 1 post [/b:927bcfe848]van Foxierotjeknor en voelt zich gelijk bedreigt.
  Vandaar dit topic denk ik.
  Anders zou ik het ook niet weten.
  Slotje maar?
 • [quote:4ee651f747="SurfDude"]IK heb het topic even snel doorgelezen, maar ik weet eerlijk gezegd niet wat het doel van dit topic is. Kan iemand me dat uitleggen?[/quote:4ee651f747]

  Ik snap er ook niks van, maar dat is ook vrij normaal als de startpost na een dag compleet aangepast wordt. Het is al vaker gezegd, maar het zou een verbetering zijn als dat werd afgeschaft.
 • thnx huismeester …


  ik voel me sjooóóóó in de minne gesteld 8)
 • [quote:e895e5fe7d="De huismeester"]Renee is zelf een keer gehackt, [b:e895e5fe7d]lees 1 post [/b:e895e5fe7d]van Foxierotjeknor en voelt zich gelijk bedreigt.
  Vandaar dit topic denk ik.
  Anders zou ik het ook niet weten.
  Slotje maar?[/quote:e895e5fe7d]
  Tot zo ver had ik net nog begrepen ja. :) Ik laat 'm nog even open, er zijn vast wel mensen die iets (min of meer) nuttigs te melden hebben.
 • Het enige nuttige wat hier te melden is idd wat PS zegt.

  Eenmaal een post geplaatst, dan moet je hem niet meer kunnen veranderen.
  Maar daar hebben we het al eens over gehad.
 • IK heb het al door, er is geen speld tussen te krijgen. En die foxie gaat nu mij beledigen (voelt zich toch aangesproken) heeft zeker altijd zijn zin gehad. Maar okee dit is een klacht tegen die hacker en bespreek het maar eens serieus want de uitlatingenen die hij doet kunnen niet.
 • [quote:37a526a87f="Renee"]IK heb het al door, er is geen speld tussen te krijgen. En die foxie gaat nu mij beledigen (voelt zich toch aangesproken) heeft zeker altijd zijn zin gehad. Maar okee dit is een klacht tegen die hacker en bespreek het maar eens serieus want de uitlatingenen die hij doet kunnen niet.[/quote:37a526a87f]Misschien is het handig om je oordeel over FoXiERotjEknoR te beargumenteren met een aantal voorbeelden. Volgens mij is in die vorige topic met DonvanVliet er via een verkeerd opgevatte opmerking van alles uit de hand gelopen; tenminste, dat is wat ik zo snel uit die topic haal.

  Deze topic lijkt mij een beetje een voorbarig oordeel over FoXiERotjEknoR. Hij drukt zich vast zo nu en dan wat ongelukkiger uit, maar ik zie 'm niet zo snel een persoonlijke aanval op mensen maken. In die DonVanVliet topic is de topicstarter ook niet erg netjes gebleven iig.

  Als je vindt dat ie dat wel doet, moet je natuurlijk wel even toelichten waar ie dat doet.
 • Ga volledig mee met Kansloos: heb nergens ook maar een belediging van Fox tegen Renee kunnen vinden. Wanneer je een nieuw topic start dien je eerst gewoon de Faq te lezen, doe je dat niet dan kun je rekenen op 'gezeik'. Sommige mensen (net als ik) kunnen het gewoon niet laten een snerende opmerking te maken. En in die topic gaat Donvanvliet als je het mij vraagt veel verder dan Fox.
  Wanneer je het normaal vraagt & ff checkt of er niet nog een lopend topic over hetzelfde onderwerp is geweest (of eerder met de zoekfunctie) kun je van FoXiERotjEknoR een fatsoenlijk antwoord verwachten en vaak nog een goede tip ook.

  Ik erger me meer aan mensen als die mongolide Visser die de boel zitten te spammen en kennelijk nog denken grappig te zijn ook.
 • [quote:9443c282c1="honeymaker"]Ik erger me meer aan mensen als die mongolide Visser …[/quote:9443c282c1]Da's nou ook weer niet nodig, lijkt me.

  Idd is het voor de doorgewinterde forummer vervelend dat sommige nieuwkomers een topic posten die met een doodsimpele Google search of Forum search op te lossen is. Van de andere kant; je kunt er niet altijd vanuit gaan dat nieuwe bezoekers alle regels van het forum kennen en weten waar ze moeten zoeken. Ik kan me voorstellen dat iemand die voor het eerst van z'n leven op een forum komt blij is dat ie uiteindelijk een vraag 'gepost' krijgt.

  Persoonlijk stoor ik me ook wel eens aan 'overbodige' vragen die gesteld worden, maar ik [u:9443c282c1]probeer[/u:9443c282c1] daar iig kort, bondig en zakelijk - zonder te beledigen - op te antwoorden en bv. te verwijzen naar een Google link.

  Dus niet:

  "Je bent een RUND, kun je niet beter zoeken!?"

  Maar:

  "De volgende keer wel even beter [u:9443c282c1]zoeken[/u:9443c282c1] he, want dan had je dit: (Google link) gevonden…"
 • [quote:a1fbe60962="Captain_Kansloos"]
  "De volgende keer wel even beter [u:a1fbe60962]zoeken[/u:a1fbe60962] he, want dan had je dit: (Google link) gevonden…"[/quote:a1fbe60962]
  Mmmmm, ik klik op (Google link) maar er gebeurt niets.
  Hahahahahaha, sorry, ik kon het niet laten :P
 • [quote:f370aa8101] Mmmmm, ik klik op (Google link) maar er gebeurt niets. [/quote:f370aa8101]

  :-? GrrRrRrnMmrmrBblllLlGrr :D 8)

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.