Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Forum alleen voor leden HCC?

Anoniem
Johnny321
15 antwoorden
 • In het vorige topic (forum te druk?) is een zijdelingse discussie ontstaan of het wenselijk zou zijn om dit forum alleen open te stellen voor HCC-leden. Die discussie verdrinkt een beetje tussen de opmerkingen die voor dat topic zijn bedoeld. Vandaar dat ik zo vrij ben om dit als nieuw topic te openen. Even los van het antwoord hierop, zo'n forum is er al. Een enkele keer grasduin ik er wel eens, nl. de forums op HCCNet/HCCWorld.

  Ik ben me ervan bewust dat officiëel Computertotaal los staat van de HCC, het is nl. van een uitgever van een groot aantal tijdschriften, maar het is wel het clubblad van de HCC. Het zijn daar op HCCWorld in mijn beleving de zelfde categorie vragen. Dus is dit naast elkaar werken van twee teams in uiteindelijk dezelfde organisatie dan niet een beetje overdone? Of mikt dat forum misschien op een andere doelgroep?
  Heeft iemand hier een mening over?

  Dit forum alleen voor leden? Zelf denk ik dat het niet verstandig zou zijn.

  Jan de Boer
 • Het HCC heeft al een apart forum. Kijk hier
 • Einde discussie dus. 8)
 • Ik zie geen enkel voordeel van zoiets. Het enige wat je ermee bereikt is dat sommige van de vaste bezoekers niet meer welkom zijn omdat ze geen abbo hebben, waardoor de hoeveelheid aanwezige kennis op het forum achteruit gaat.

  Trouwens grappig dat een dergelijk idee van de gebruikers komt, je zou zoiets eerder verwachten van een marketingafdeling die extra leden wilt hebben. :wink:
 • [quote:9a6719d2de="Belg"]Het HCC heeft al een apart forum. Kijk hier[/quote:9a6719d2de]Dat merkte ik ook op in mijn posting[quote:9a6719d2de="Gizmo©"]Einde discussie dus. 8)[/quote:9a6719d2de]Dus waarom einde discussie? Zie mijn oorspronkelijke vraag, die mede ging over of dat forum misschien op een andere doelgroep gericht is, of dat een en ander anders niet een beetje overdone is.

  Jan de Boer
 • Ik vind (wat dit onderwerp aangaat) de opzet van GoT niet eens zo verkeerd, iedereen heeft toegang tot het forum, mensen met een abbo hebben toegang tot 1 extra gedeelte.
 • [quote:1e2da9f58b="igg"]Ik vind (wat dit onderwerp aangaat) de opzet van GoT niet eens zo verkeerd, iedereen heeft toegang tot het forum, mensen met een abbo hebben toegang tot 1 extra gedeelte.[/quote:1e2da9f58b]Misschien heb ik iets gemist, maar wat is GoT?

  Jan de Boer
 • GoT = Gathering of Tweakers http://gathering.tweakers.net/

  Dat is een ander forum waar je niet heen moet gaan omdat het hier beter is. 8)
 • [quote:33b03e3a02="Red Dragon"]GoT = Gathering of Tweakers http://gathering.tweakers.net/

  Dat is een ander forum waar je niet heen moet gaan omdat het hier beter is. 8)[/quote:33b03e3a02]Bedankt, ik kende die site niet. Layout een beetje kinderachtig vind ik. Blijf liever hier.

  Jan de Boer
 • Daar maak je RD heel blij mee.
 • Ik heb wel eens ergens gelezen dat er bij GoT alleen eikels zitten. :D
 • Laten we overigens wel on-topic blijven en niet andere fora zwart gaan maken of beledigen.

  Ik ben uiteraard blij dat men dit forum prefreert boven een ander forum maar laten we het verder wel netjes houden.
 • [quote:180896764f="Belg"]Ik heb wel eens ergens gelezen dat er bij GoT alleen eikels zitten. :D[/quote:180896764f]

  Algehele niveau ligt behoorlijk hoger, doordat men dit zo probeert te houden wordt er op teentjes getrapt.
 • Geen idee ik ben daar nog nooit geweest, ik heb het alleen ergens gelezen.
 • Een duidelijk verschil dan:
  Computer!Totaal bedient een [b:146583f430]deelgroep[/b:146583f430] van de HCC leden. Dat merk je met name op de HCC dagen - wat was de laatste keer dat er wat over een aan een ZX Spectrum gekoppelde trein in C!T was te lezen? :)

  Daarnaast is er ook al een deel naar Tips & Trucs gegaan en hebben we ook Zoom nog.

  Dat de daadwerkelijk posts veel overlap vertonen, ben ik met je eens.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.