Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Feedback Forum

In een topic knop "Nieuw Onderwerp" verwijderen

Anoniem
Bill Gates
16 antwoorden
  • Wegens het per ongelijk klikken op [b:5a6a5be07f] Nieuw Onderwerp [/b:5a6a5be07f] in plaats van [b:5a6a5be07f] Nieuw Antwoord, [/b:5a6a5be07f] zoals onlangs nog gebeurde in deze en deze topic, wilde ik voorstellen om in een topic de mogelijkheid [b:5a6a5be07f] Nieuw Onderwerp [/b:5a6a5be07f] te verwijderen.
  • Ja, dat wordt natuurlijk een zooitje als je zomaar je onderwerpen kan weghalen.
    Dat is trouwens ook verschillende keren hier aan bod geweest.
    Je zou dat hoogstens kunnen doen als je er ook een tijdslimiet van 5 of 10 sec. opzet.
    Zijn de 5 sec. voorbij, dan kan je je onderwerp niet meer weghalen.
    Maar als je er geen tijdslimiet opzet, dan krijg je hele vreemde berichten te zien.
  • Ik snap zowiezo niet dat dat zo vaak misgaat, als je je in de knop vergist krijg je altijd een melding dat je nog een onderwerp moet invullen. Dit moet bij iedereen die al ff meeloopt toch wel een lichtje doen branden.
  • [quote:70ef40213a="De huismeester"]Ja, dat wordt natuurlijk een zooitje als je zomaar je onderwerpen kan weghalen. [/quote:70ef40213a] Ik bedoelde niet het onderwerp zelf, maar het verwijderen van de knop [img:70ef40213a]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/templates/ct/images/lang_dutch/post.gif[/img:70ef40213a], door een Administrator, zodat in een topic alleen nog [img:70ef40213a]http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/templates/ct/images/lang_dutch
    eply.gif[/img:70ef40213a] overblijft.
    [quote:70ef40213a="PS"] Ik snap zowiezo niet dat dat zo vaak misgaat, als je je in de knop vergist krijg je altijd een melding dat je nog een onderwerp moet invullen. [/quote:70ef40213a] Die vergissing heeft waarschijnlijk te maken met de mogelijkheid om een Onderwerp te typen in een Nieuw Antwoord, na de upgrade naar phpBB versie 2.
  • Ik ben daaar ook zeker voor. Het is inderdaad zeker erg onlogisch om een nieuw onderwerp te beginnen als je al in een onderwerp zit. Een nieuw onderwerp begin je alleen als je in het overzicht zit. Nu leidt het inderdaad erg vaak tot een verwarring zoals jolo al aangeeft.
  • Bedankt voor de reacties. Zijn er nog anderen die hier een mening over hebben, moderators bijvoorbeeld? Er zijn al fora zoals Hardware Forum NL, die in een topic maar een knop hebben: "Plaats Reactie". Ter verduidelijking heb ik de topic titel ietwat aangepast.
  • [quote:a895c45df8="jolo"] Zijn er nog anderen die hier een mening over hebben, moderators bijvoorbeeld? .[/quote:a895c45df8]

    Goed punt om de knop, "nieuw onderwep" te verwijderen uit het gedeelte waar je een antwoord wilt geven. het veroorzaakt verwarring en per ongelijk geposte topic's.
    Helaas kan ik er weinig aan doen, zul je toch bij een Administrator moeten wezen:

    Jeroen de Jager
    Guido van den Anker
    Volkert Deen

    Of bij de webmaster/Admin:

    Melvyn
  • Red Dragon, bedankt voor je reactie. Ik heb zojuist een PB gestuurd naar Jeroen de Jager.
  • [quote:aad484248f]jochem van de weerthof
    Medior
    Geregistreerd op: 20-6-2003
    Berichten: 133
    Woonplaats: veenendaal

    Geplaatst: Zo Jul 20, 2003 7:05 pm Onderwerp: doe maar slotje op

    oepsss verkeerd geklikt heb nu nieuw topic aanhemaakt
    _________________
    [anti spam]iedereen die spam plaatst… hou die troep bij je (en nu moet ik eigenlijk gaan schelden)[/anti spam]


    Naar boven


    Ab Normaal
    Senior
    Geregistreerd op: 11-10-2001
    Berichten: 370


    Geplaatst: Zo Jul 20, 2003 7:08 pm Onderwerp: [/quote:aad484248f]
    Niet aangepast door jochem en direct een titel met: doe hier maar een slotje op??!!
    Opzet??
  • [quote:623c4ea051="Johnny321"]
    Niet aangepast door jochem en direct een titel met: doe hier maar een slotje op??!!
    Opzet??[/quote:623c4ea051]
    Waarschijnlijk heeft Jochem zijn post snel aangepast, als je dat in de eerste paar minuten doet komt er niet bij te staan dat de post gewijzigd is.
  • Staat dat misschien in de handleiding?
    Ja hoor kijk maar hier
  • het klopt ik heb de topic zelf weer aangepast…
    kwam net terug van vakantie ne dan vergeet je wel is welk knopje het was…
    normaal gaat het goed zonder dat ik hoef te kijken…
  • Okay, ik kijk natuurlijk niet elke dag in de handleiding:
    Als u geen forum administrator of moderator bent, kunt u alleen uw eigen berichten bewerken of wissen. U kunt een bericht bewerken door te klikken op de knop Wijzig, rechts boven het te wijzigen bericht. Als iemand reeds geantwoord heeft op uw bericht, vindt u een kleine tekst onder het bericht wanneer u teruggaat naar het onderwerp. Daarin staat het aantal keer terug dat u uw bericht bewerkt hebt. Zolang er nog niemand gereageerd heeft op het bericht, verschijnt dit tekstje niet, en het komt ook niet tevoorschijn als moderators of administrators het bericht bewerkt hebben (al worden ze wel verondersteld bericht achter te laten waarin ze uitleggen waarom ze wat hebben veranderd). Merk op dat normale gebruikers geen bericht kunnen wissen als er eenmaal op geantwoord is.
    :oops: :oops: :oops:
  • [quote:853d565bfb="jolo"]Wegens het per ongelijk klikken op [b:853d565bfb] Nieuw Onderwerp [/b:853d565bfb] in plaats van [b:853d565bfb] Nieuw Antwoord, [/b:853d565bfb] zoals onlangs nog gebeurde in deze en deze topic, wilde ik voorstellen om in een topic de mogelijkheid [b:853d565bfb] Nieuw Onderwerp [/b:853d565bfb] te verwijderen.[/quote:853d565bfb]

    Heb dit voorgelegd bij onze webmaster Melvyn.
  • [quote:450c71fe65="Guido van den Anker"]Heb dit voorgelegd bij onze webmaster Melvyn.[/quote:450c71fe65]Da's nu goed gedaan, Guido !
    ('t is inderdaad verwarrend)
  • ik vraag me af hoe je het moet veranderen, bij de "installatie"van dit forum misschien? maar das de taak voor de webmaster

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.