Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Subforum "hardeschijven e.d."

Anoniem
egslim
20 antwoorden
 • Als je een probleem hebt met metname HD's is het onduidelijk waar je die moet posten. Ook voor floppydrives/zipdrives en cd/dvd spelers branders is dat zo. Nu moet dat in Ander hardware. Kunnen we niet veel beter een subforum erbijvoegen? Lijkt me een goed plan. En dan maken we er een mooie FAQ bij enz. mod's/admins/webmasters, wat vinden jullier ervan??? Ik zou best (hulp)moderator willen worden daar :wink: :lol: .
 • Opslagmedia ed lijkt me juist geschikt voor in Anders. Op die manier kan je anders voor elk apart onderdeel wel weer een forum verzinnen.
 • [quote:57d5c185be="BA"]Opslagmedia ed lijkt me juist geschikt voor in Anders. Op die manier kan je anders voor elk apart onderdeel wel weer een forum verzinnen.[/quote:57d5c185be]

  idd, staat daar heel goed.
  Wat moet je straks anders bij Hardware-anders zetten :lol:

  Trouwens, als het gehengel zo doorgaat en uitgevoerd wordt, hebben we straks meer mods dan subforums :wink:
 • [quote:be3e10210f="Alexander Online"]mod's/admins/webmasters, wat vinden jullier ervan??? Ik zou best (hulp)moderator willen worden daar :wink: :lol: .[/quote:be3e10210f]

  Ik vind het een slecht idee.
 • geen goed plan.. het is niet zo dat 90% van de vragen in hardware anders over opslagmedia gaat.


  t.
 • Aan de ene kant vind ik het een goed idee, aan de andere kant wat minder.

  Ik vind het een goed idee, omdat het hardware-anders board zo onoverzichtelijk is als maar zijn kan.
  Er komen namlijk onderwerpen invoor als traag opstartende systemen, problemen met opslag media (cd's, hdd, maar ook branders, cdrom spelers), keuze van systemen… écht alles wat je niet onder kan brengen in een ander hardware board.
  Een extra subforum zou meer duidelijkheid kunnen scheppen.

  Dit beaamd eigenlijk teacher al, zonder dat-ie het zelf in de gaten heeft.
  [quote:808531929c="teacher"]het is niet zo dat 90% van de vragen in hardware anders over opslagmedia gaat[/quote:808531929c]
  Dit betekend dus dat het zelfs nog minder is, dit maakt het hardware-anders nóg onoverzichtelijker en zouden zelfs meerdere subfora uitkomst bieden. (Iets in de zin van "systemen-board" waar je kan vragen wat iedereen van je systeem vind, ideeën kan op doen voor een systeem en bijvoorbeeld een FAQ met waar je op moet letten. En dan een "opslag-media-board", zoals we in dit topic bespreken.

  Aan de andere kant zal het dan wel extreem worden qua subforums. Straks hebben we (zoals spiderned al zei) veel te veel
  moderators… dat kan natuurlijk niet.

  [quote:808531929c="Red Dragon"]Ik vind het een slecht idee.[/quote:808531929c]

  Waarom?

  Jochem
 • [quote:660417f1d7="XBL"]
  [quote:660417f1d7="Red Dragon"]Ik vind het een slecht idee.[/quote:660417f1d7]

  Waarom?

  Jochem[/quote:660417f1d7]

  1. Omdat de huidige opzet goed genoeg werkt in mijn ogen.

  2. Te veel Sub-fora's is ook onoverzichtelijk. (zoals je zelf ook al aangeeft)
 • ik vind het een zeer goed idee!
  ik kom ook wel is op andere forums en het is daar vaak net zo'n rommeltje in andere hardware als hier. als computer totaal het nou is anders doet dan zou ik heel erg blij zijn en dan gaat mijn voorkeur uit naam c!t (slijm slijm slijm :wink:)
 • Het is nu al moeilijk voor (nieuwe) forummers om de vraag in het juiste forum onderdeel te zetten.

  Laat staan als er nog eens meerdere bij komen.


  //EDIT

  Het is een beetje mijn hoekje, dus blijf daar vanaf :evil: :lol:
 • [quote:42b2d58da1="spiderned"]Het is een beetje mijn hoekje, dus blijf daar vanaf :evil: :lol:[/quote:42b2d58da1]

  daarom is het er zeker ook zo vaak een zootje :wink:

  persoonlijk lijkt me dit dus ook geen goed idee..

  er zijn natuurlijk wel altijd bepaalde hardware onderdelen die specifieke problemen en vragen hebben, HD's is idd wel een verhaal apart, maar als je dat gaat doen, dan is het hek van de dam volgens mij…

  dan krijg je straks iemand die vraagt voor een apart onderdeel voor consoles of monitoren…

  daarnaast, zoals Spiderned ook al aangeeft, dan krijg je straks nog meer crossposts en verkeerde posts omdat nieuwe leden er niks meer van snappen…
 • [quote:04c3788684="turbulence"][quote:04c3788684="spiderned"]Het is een beetje mijn hoekje, dus blijf daar vanaf :evil: :lol:[/quote:04c3788684]

  daarom is het er zeker ook zo vaak een zootje :wink:

  [/quote:04c3788684]

  :lol: :lol: Had ik kunnen verwachten :lol: :lol:
 • Waar het mij om gaat dat het idd voor nieuwe gebruikers, maar ik voor de normale, lastig iswaar je iets neer moet zetten. Om nou alles in anders hardware te gooien (dan behoren daar ook printers scanners,joysticks, gamepads, koptelefoons, cd/dvd branders/spelers, floppydrives, zipdrives, hardeschijven, externe HD's, geheugen(cardreaders) enz bij), wordt misschien wat te veel. Kijk ik zo het juist iets verder onderverdelen, bij hardware omdat er zoveel hardware is. dat van Hardeschijven is een voorbeeld, dat kan ook anders zijn
 • Nogmaals, ik zie het nut niet in, Het werkt toch prima zo?

  geef eens een voorbeeld, cq bewijs dat het niet werkt nu.
 • [quote:5a7d9ecde0="Red Dragon"]
  1. Omdat de huidige opzet goed genoeg werkt in mijn ogen.
  2. Te veel Sub-fora's is ook onoverzichtelijk.[/quote:5a7d9ecde0]

  Dit zijn precies de redenen waarom we geen extra subforum bij de Hardware-sectie plaatsen. Mocht het nodig zijn zullen we een extra subforum plaatsen. Aangezien de huidige indeling tot onze volle tevredenheid werkt zal het nog wel even duren voordat die noodzaak er is.
 • [quote:dbdfde26e0="Red Dragon"]geef eens een voorbeeld, cq bewijs dat het niet werkt nu.[/quote:dbdfde26e0]
  Precies wat we hier nu zeggen. Het is onoverzichtelijk, doordat alles wat maar niet met een mobo, cpu of zoiets te maken heeft, in hardware anders wordt gegooit.

  Op die manier vind je álles wat anders is, in hardware anders.

  [quote:dbdfde26e0]Om nou alles in anders hardware te gooien (dan behoren daar ook printers scanners,joysticks, gamepads, koptelefoons, cd/dvd branders/spelers, floppydrives, zipdrives, hardeschijven, externe HD's, geheugen(cardreaders) enz bij), wordt misschien wat te veel. Kijk ik zo het juist iets verder onderverdelen, bij hardware omdat er zoveel
  hardware is[/quote:dbdfde26e0]

  [quote:dbdfde26e0]onoverzichtelijk is als maar zijn kan[/quote:dbdfde26e0]
  [quote:dbdfde26e0]rommeltje in andere hardware als hier[/quote:dbdfde26e0]

  Jochem
 • Ja dat heb ik allemaal gelezen, maar dat werkt toch prima. dat alles daar is. ik en de Admin zien het probleem niet.
 • [quote:f88fd8d6b5="Red Dragon"]Ja dat heb ik allemaal gelezen, maar dat werkt toch prima. dat alles daar is.[/quote:f88fd8d6b5]Blijkbaar snap je het dan niet, want er staat toch écht, dat het een rommeltje is. Werkt dus niet prima. Alles staat door elkaar. Heel onduidelijk, en een extra sub-forum (opslag-media bijv) kan daar meer duidelijkheid in scheppen.

  Jochem
 • Het is maar wat je een rommeltje vind.

  Ik vind het wel overzichtelijk en juist leuk dat er van alles wat in zit.

  Misschien dat je het rommelig vind omdat er geen goede titels gekozen worden.

  Lekker laten zo.
 • [quote:20e1f8d7bd="XBL"]Blijkbaar snap je het dan niet, want er staat toch écht, dat het een rommeltje is. Werkt dus niet prima. Alles staat door elkaar. Heel onduidelijk, en een extra sub-forum (opslag-media bijv) kan daar meer duidelijkheid in scheppen.

  Jochem[/quote:20e1f8d7bd]

  Jij vindt dat het niet prima werkt. Prima, is jouw mening maar geen feit. Wij (=admins & mods) vinden wel dat het prima werkt en vinden dat een extra subforum juist meer onduidelijkheid geeft. Is ook een mening. Feit is dat er geen extra subforum komt.
 • [quote:b18ca3dee5="Jeroen de Jager"]Jij vindt dat het niet prima werkt. Prima, is jouw mening maar geen feit. Wij (=admins & mods) vinden wel dat het prima werkt en vinden dat een extra subforum juist meer onduidelijkheid geeft. Is ook een mening. Feit is dat er geen extra subforum komt.[/quote:b18ca3dee5]Feit wordt dus gebaseerd op 1 mening? En dat is die van de admins & mods?

  Ik heb geen idee wie nog meer 'voor' onderverdeling van het board 'hardware-anders' is, maar degene die er 'voor' zijn, zijn wel bezoekers van het forum. Die bezoekers moeten er gebruik van maken.

  Mss is dit een eindeloze discussie, omdat het
  -of een rotzooi blijft (in mijn ogen, en die van Alexander Online en mogelijk meerderen)
  -of een rotzooi wordt (in jullie ogen; admins & mods + meerderen).

  Uiteindelijk (dat is weer een mening) zal het uitdraaien op géén subforum, ookal zetten we door, want jullie (admins & mods) hebben toch het laatste woord.

  Jochem

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.