Vraag & Antwoord

Feedback Forum

waarom why why is itlike this

Anoniem
None
11 antwoorden
 • ik heb een topic geplaast en heb een zin er neer gezet maar wou niet laden stop opnieuw weer stop nu kijk maar http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=98564 dit er stont 3 keer zo waarom mag ik dat niet dellen ik heb ze toch ook geplaast
 • Gebruikers kunnen geen posts verwijderen, Dat kan alleen een Moderator of een Administrator.

  Ik haal alle 2 de post die te veel waren wel even voor je weg.
 • ja maar toch waarom mag ik me post niet weg halen
 • [quote:e96490f51e="[-P.C.F.-]eddie"]ik heb een topic geplaast en heb een zin er neer gezet maar wou niet laden stop opnieuw weer stop nu kijk maar http://forum.computertotaal.nl/phpBB/viewtopic.php?t=98564 dit er stont 3 keer zo waarom mag ik dat niet dellen ik heb ze toch ook geplaast[/quote:e96490f51e]

  zowwww, dat is nog eens een goed opgebouwde zin :o :wink:

  dat je je posts niet mag weghalen is vrij logisch, dan krijg je reacties op later weggehaalde berichten wat weer verwarring oplevert.
 • [quote:b1b0e488dd="[-P.C.F.-]eddie"]ja maar toch waarom mag ik me post niet weg halen[/quote:b1b0e488dd]

  Je bent een jaar lid van dit forum en je weet dat nog niet? daar zijn al meerdere topic's over geweest in feedback, helaas werkt de zoek functie niet.


  in het kort komt het er op neer dat men heeft besloten dat de gebruikers geen berichten kunnen deleten om chaos te voorkomen.

  Om te voorkomen dat mensen nu dus per ongelijk te veel berichten posten hebben we het foute/stoute topic gemaakt waar je o.a. kunt melden dat je per ongeluk te veel hebt gepost.
 • [quote:d4595b8ef0="Red Dragon"]in het kort komt het er op neer dat men heeft besloten dat de gebruikers geen berichten kunnen deleten om chaos te voorkomen.

  [/quote:d4595b8ef0]
  Je kan er toch een limiet opzetten van bijvoorbeeld 30 seconden.
  Dan heb je 30 seconden de tijd na het plaatsen, om de post nog weg te halen als het per ongeluk een vergissing was.
  En na de 30 seconden, zal je het gewoon moeten melden in Feedback.
  En het lijkent me sterk dat er al op gereageerd wordt binnen 30 seconden na plaastsing.
 • Ik weet niet of een dergelijk functie mogelijk is met "PhpBB".

  Wat ik wel weet is dat er een beveiliging is ingebouwd dat je niet snel achterelkaar kunt posten, helaas werkt dit niet feilloos
 • Naar mijn mening is dit wel mogelijk. Het is toch ook mogelijk om binnen een bepaalde tijd [b:aa0f71281c]na[/b:aa0f71281c] posting je bericht te edit-ten zonder dat dat zichtbaar is voor andere, of gemeld wordt !? Of zit ik nu even verkeerd !?
  ( of misschien in de war met andere fora ! )

  Maar goed, misschien wel een item om over na te denken.
 • [quote:6c436686e5="HoOdLuM™"]Het is toch ook mogelijk om binnen een bepaalde tijd [b:6c436686e5]na[/b:6c436686e5] posting je bericht te edit-ten zonder dat dat zichtbaar is voor andere, of gemeld wordt !? Of zit ik nu even verkeerd !?
  ( of misschien in de war met andere fora ! )[/quote:6c436686e5]Als je edit, en je doet dit vóórdat er weer wordt gereageert op de topic, komt er geen melding onder het berichtje. En je raad em al; als er wel al gereageert is op de topic, en jij edit een oudere post, dan komt er onder staan dat je em ge-edit heb.

  Jochem
 • Bij forums.gentoo.org is het bv wel mogelijk je post weer te verwijderen, zolang die niet gelezen is door anderen (dacht ik)
 • Wat is er mis met het huidige systeem waarbij de moderators worden verwittigd als er een dubbele posting ergens staat?
  In het Linux-onderdeel werkt dat tot nu toe imho feilloos..

  Max

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.