Vraag & Antwoord

Feedback Forum

sigh, onduidelijke onderwerpen//titels

Anoniem
None
23 antwoorden
 • Ik wordt zo moe van die nietszeggende onderwerpen, zoals "wat is het verschil", "waar moet ik wezen" (om een paar van de meeste recente voorbeelden te nemen) etc.
  Wat een werkelijk nietszeggende titels ik zo af en toe tegenkom…
  Mensen doe aub een beetje moeite om een passende titel te verzinnen !
  Bvd.
 • waar stoor je je aan …

  als de titel je niet aanstaat, ga je toch gewoon naar het volgende onderwerp?
 • Normaal gesproken zou ik dat (al lang) doen.
  Maar het zou een thread kunnen betreffen die ik interessant vind.
  Waar ik ook nog iets van kan opsteken. Of misschien toch een topic waar ik iemand mee kan helpen. Het mes snijdt aan 2 kanten op zo'n forum.
  Buiten dat vind IK het [b:7d71cc60d4]gewoon[/b:7d71cc60d4] om een titel te verzinnen dat de inhoud dekt.
  (zie faq… :-? )
 • okee het moet de inhoud wel dekken. Maar je kunt dit voorkomen door een hele goede FAQ te schrijven, die van Videokaarten en van Mobo's bijvoorbeeld.
  Ik vind wel dat je je wel ERG druk maakt, dit is toch geen klaagmuur voor je ergenissen, want wat kunnen de mods hier nou mee doen :-? :-? :-? :roll: :roll:
 • Het beleid van dit forum is duidelijk, we zijn hier om mensen te helpen. Ook mensen die een voor jou te gemakkelijke vraag stellen, of die niet goed formuleren. De admins/mods bepalen of iets is toegestaan, niet de gebruikers.
  Dit beleid staat vast, als het je irriteert kun je beter ergens anders naartoe gaan. Voor veel mensen is het juist de reden dat ze voor dit forum kiezen.
 • [quote:c2dc9d3327="egslim"]Het beleid van dit forum is duidelijk, we zijn hier om mensen te helpen. Ook mensen die een voor jou te gemakkelijke vraag stellen, of die niet goed formuleren. De admins/mods bepalen of iets is toegestaan, niet de gebruikers.
  Dit beleid staat vast, als het je irriteert kun je beter ergens anders naartoe gaan. Voor veel mensen is het juist de reden dat ze voor dit forum kiezen.[/quote:c2dc9d3327]

  Yes sir !
  gl met de functionaliteit.
 • [quote:3c936bd26b="foeyo"]Ik wordt zo moe van die nietszeggende onderwerpen, zoals "wat is het verschil", "waar moet ik wezen" (om een paar van de meeste recente voorbeelden te nemen) etc.
  Wat een werkelijk nietszeggende titels ik zo af en toe tegenkom…
  Mensen doe aub een beetje moeite om een passende titel te verzinnen !
  Bvd.[/quote:3c936bd26b]We hebben we net een uitgebreide gedachtenwisseling gehad in het topic Fatsoenlijk Nederlands. Ook dit item kwam daar uitgebreid aan de orde. Lijkt me een beetje overbodig om daar nu weer eindeloos over zitten te discuseren.

  Jan de Boer

  Overigens is één slash voldoende in de topic titel.
 • Tja je zit op dat moment toch in een bepaald forum dus kun je ong. nagaan waar de inhoud over gaat… Correct me if I'm wrong…

  Mij stoort het niet, soms verrast het me te lezen wat er volgt na zo'n titel.. 'n soort van spannend dus… :lol:
 • idd, een duidelijke topic titel werkt wel zo prettig. Je kunt natuurlijk ook een mod erop attenderen als er een hele vage omschrijving is of in het stoute posts topic hierboven gooien. Ik kom zelf het meest in moederborden, overclocken etc en videokaarten, het valt me op dat de moderator Red Dragon daar vaak zelf ff de topic titel aanpast en de poster erop attendeerdt. En dat juich ik toe.
 • [quote:b8c85bf99c="diniz"]En dat juich ik toe.[/quote:b8c85bf99c]Ik niet. Ik wil dat die mensen zelf kunnen bedenken dat ze een duidelijke topic titel moeten hebben.

  Jochem
 • Ik juich het ook niet toe, ik vind dat mod van mijn titel af moeten blijven..
 • nah ik denk dat als een titel gewoon in duidelijke bewoordingen aangeeft waar het over gaat, dat er dan ook niet aan gesleuteld zal worden.

  Maar als zo'n titel het spreekwoordelijke bagger onder je nagels vandaan haalt, vind ik het niet eens zo erg …
 • kijk een mod hoeft het niet elkekeer aan zijn wensen aan te passen, wat ook niet gebeurt! Ik vind het heel fijn als een mod een titel "HELP ME PLEAZZZ" veranderd in een kleine omschrijving van het probleem. Ik wil altijd zin waar het over gaat, zodat ik het ga lezen.
 • [quote:73f04583a9="Alexander Online"]kijk een mod hoeft het niet elkekeer aan zijn wensen aan te passen, wat ook niet gebeurt! Ik vind het heel fijn als een mod een titel "HELP ME PLEAZZZ" veranderd in een kleine omschrijving van het probleem. Ik wil altijd zin waar het over gaat, zodat ik het ga lezen.[/quote:73f04583a9]Precies :)

  Jochem
 • Een mod is er idd niet om topictitels aan te passen, indien nodig oké maar met toestemming/medeweten van desbetreffende..
 • [quote:23608b6bbb="Rebel"]Een mod is er idd niet om topictitels aan te passen, indien nodig oké maar met toestemming/medeweten van desbetreffende..[/quote:23608b6bbb]

  Diegene komt daar toch vanzelf achter?

  Of de mod kan een post plaatsen met een mededeling van wat er veranderd is? Je kunt als mod zo wel aan de gang blijven. Persoonlijk denk ik dat een duidelijke topictitel erg belangrijk is. Ook voor de zoekresultaten bij eventuele search acties
 • Japaveh schreef:[quote:9169228ce8]Diegene komt daar toch vanzelf achter? [/quote:9169228ce8]Ik vind dat een mod niet op die manier te werk kan gaan…
  [quote:9169228ce8]Of de mod kan een post plaatsen met een mededeling van wat er veranderd is? Je kunt als mod zo wel aan de gang blijven. [/quote:9169228ce8]Weet je hoeveel werk het is voor een mod om elke keer als er een topictitel niet goed/naar believen is te veranderen of een post te zetten dat hij, tja in geval van C!T hij ;), de titel heeft veranderd, zeker op zo'n druk bezocht forum als C!T..
 • [quote:2060812988="Rebel"]….Weet je hoeveel werk het is voor een mod om elke keer als er een topictitel niet goed/naar believen is te veranderen of een post te zetten dat hij, tja in geval van C!T hij ;), de titel heeft veranderd, zeker op zo'n druk bezocht forum als C!T….[/quote:2060812988]
  Daar voor is diegene toch mod :roll: . Dan moet ie geen mod zijn, ik neem het wel over :lol:
 • Alexander schreef:[quote:200c72f0c3]Daar voor is diegene toch mod :roll: . Dan moet ie geen mod zijn, ik neem het wel over :lol:[/quote:200c72f0c3]Hmm liefdewerk, oud papier..
  Mod zijn doe je voor je plezier..
 • [quote:388434bc9f="Rebel"]Japaveh schreef:[quote:388434bc9f]Diegene komt daar toch vanzelf achter? [/quote:388434bc9f]Ik vind dat een mod niet op die manier te werk kan gaan…[/quote:388434bc9f]

  Wij wel en daar gaat het om, de gebruiker maakt hier niet uit hoe een moderator moet werken dat bepalen de Admin’s
  Wat jij vindt is dus in dit geval niet interessant.

  Wij veranderen topic's namen als dat nodig is en dan gaan we niet eerst toestemming vragen.

  [quote:388434bc9f][quote:388434bc9f]Of de mod kan een post plaatsen met een mededeling van wat er veranderd is? Je kunt als mod zo wel aan de gang blijven. [/quote:388434bc9f]Weet je hoeveel werk het is voor een mod om elke keer als er een topictitel niet goed/naar believen is te veranderen of een post te zetten dat hij, tja in geval van C!T hij ;), de titel heeft veranderd, zeker op zo'n druk bezocht forum als C!T..[/quote:388434bc9f]

  Wij veranderen gewoon de topic titel, in sommige gevallen zetten we er een motivatie bij, of dit veel werk is of niet is een zorg voor ons en niet voor de gebruikers, hadden we maar geen mod moeten worden.


  Even voor de duidelijkheid, het is niet de bedoeling dat forum gebruikers gaan vertellen wat een mod wel en niet moet en mag doen.

  Edit (23:01) :

  Egslim is hierboven al duidelijk genoeg geweest in deze topic en er is al genoeg gepraat over dit onderwerp bij nader inzien besloten deze topic maar dicht te gooien.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.