Vraag & Antwoord

Feedback Forum

Geen verwittiging van antwoord

Anoniem
msahc
3 antwoorden
 • Hallo,

  Vooreerst wil ik het forum en zen medewerkers proficiat wensen voor het resultaat van vandaag. Maar ook niet te vergeten de posters en antwoorders.

  mijn vraag : wat kan de reden zijn dat ik "plots" geen verwittiging meer krijg als er een antwoord is op en vraag van mezelf?

  mijn mening : de smalte van het leesbare gedeelte van het forum doet meer scrollen dan nodig.


  Bedankt en nog vele jaren van suc6

  Marc S.
 • Marc, misschien een oplossing?

  Op je vraag: Je hebt een verwitteging gehad en je hebt de post bekeken, maar daarna niet zelf weer iets geplaatst? Ik ervaar hetzelfde. Misschien dat een Mod hier antwoord op kan geven?

  Op je mening: Hoe open je dit forum? Als je deze url gebruikt http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/index.php , wordt de breedte aangepast aan je scherm-instellingen.

  Greetz!
 • [quote:26156d2a2c="Msacs"]mijn vraag : wat kan de reden zijn dat ik "plots" geen verwittiging meer krijg als er een antwoord is op en vraag van mezelf? [/quote:26156d2a2c]Waarschijnlijk heb je het keuzevakje 'Waarschuw als er gereageerd is' uitstaan. (boven de knop voorbeeld)[quote:26156d2a2c="msacs"]mijn mening : de smalte van het leesbare gedeelte van het forum doet meer scrollen dan nodig.[/quote:26156d2a2c][quote:26156d2a2c="FAQ Feedback"][b:26156d2a2c]Waarom gebruiken jullie van die irritante frames op het forum? Ik moet nu onnodig veel scrollen, kan de pagina niet normaal vernieuwen, en er zijn nog meer problemen. Is hier wat aan te doen? [/b:26156d2a2c]
  Jazeker! "Men" heeft ooit eens bedacht het forum in frames te zetten, en dit bevalt niet iedereen even goed. Hier komen dan ook nogal wat vragen over op het forum. Wil je het forum zonder frames gebruiken? Gebruik dan deze URL:
  http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/index.php [/quote:26156d2a2c]

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.