Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

probleem

Anoniem
Ruud de Wit
3 antwoorden
  • Ik heb een 10/100Mb swicth die oa aan een computer hangt met een 10/100MB netwerkkaart. Dit werkt prima zolang ik de netwerkkaart instel op 10 MB. Zodra ik echt over ga op 100Mb werkt het niet meer. Zowel op de netwerkkaart als op de swicth gaat een lampje knipperen.
    De swicth is iig goed want met andere computers doet die het prima.
    - Wat kan dit probleem veroorzaken?
    - Zou het probleem kunnen zijn dat er 35 Meter kabel tussen de switch en computer zit? of zou dan de 10 Mb ook niet werken
    - Is de netwerkkaart gewoon stuk

    wat ik me vooral afvraag is of deze kabellengte problemen kan geven
  • Een segment UTP-kabel voor 100 Mbit ethernet kan 100 meter lang zijn, dus over de lengte van de kabel hoef je je geen zorgen te maken. Heb je ook naar de duplexing mode gekeken? Probeer het eens met zowel full als half duplex.
  • Computer(s) geaard?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.

Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord