Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Pioneer DVD brander DVR-S606

Anoniem
None
2 antwoorden
 • Hallo,

  Op de HCC beurs heb ik een DVD brander van Pioneer aangeschaft, type DVR-S606 (USB 2.0). Tevens daarbij Memorex DVD +R aangeschaft.
  De brander is nl. geschikt voor +R en -R. Van de 11 DVD's die ik vervolgens gebruikte gingen er 6 de mist in: de pc liep vast en alleen het uitzetten van de brander kon dit oplossen. Met name het afsluiten van de DVD levert problemen op.
  DVD-R en -RW schijven van Maxell (meegeleverd met de brander) leveren daarentegen geen problemen op. Ook gebruik van Philips +R schijven bood geen soelaas: meer als de helft gaat de mist in.
  Ten einde raad maar eens gaan zoeken in allerlei forums en sites, maar helaas de brander is zo nieuw (oktober 2003) dat er nog weinig van te vinden is. Ook geen advies voor gebruik van bepaalde merk schijven. De firmware is ook de meest recente versie (uiteraard site fabrikant gecheckt).
  Kortom: ik weet het niet meer en hoop dat iemand suggesties ideeen of misschien soortgelijke ervaringen heeft. Ik moet toch zonder problemen +R DVD's kunnen branden ?
  Ik gebruik Windows XP Home Edition en Pinnacle Instantcopy als brandsoftware (werd meegeleverd).

  Alvast bedankt voor de moeite !
 • Hier niet op antwoorden, zie forum multimedia, dvd, thuisbioscoop.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.