Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Problemen met Ericsson HM121HP

Anoniem
carlo1986
3 antwoorden
 • Ik heb thuis 2 computers, en op alle 2 ADSL lite van wanadoo geinstalleerd. Om te kunnen internetten moetne ik wel de USB modem verwisselen. Maar omdat ik wat wou kopieren via het netwerk had ik de moden er even uitgegooid. Dit omdat het netwerk het net deed en ik d8 dat ik het probleem zo kon oplossen. Maar nu:

  als ik de modem opnieuw wil installeren gaat alles goed totdat ik na het 'Voorbereiden van systeem voor installatie' de melding krijg:

  Er is een fout opgetreden bij de installatie van uw modem.

  Kan dial-up networking (inbelnetwerk) niet vinden. Dial-up networking moet geinstalleerd zijn voordat u de wizzard DSL-modem-setup kan uitvoeren.

  Als het probleem zich voor blijft doen zoek dan op www.kpn.com trefwoord "adsl support".

  Ik heb niks gevonden op de KNP site, en weet ook niet hoe ik zo'n DIAL-UP NETWORKING moet installeren. Kan iemand helpen?
 • het abonnement dat je noemt heb ik ook jl gekregen. dit probleem heb ik niet gehad. je kunt eens proberen om alles eraf te gooien en dan opnieuw te installeren via de bijgeleverde cd-rom van kpn. hiermee maakt hij een nieuwe dail up verbinding enz enz.

  wist je dat vanaf volgende week de snelheid GRATIS word verhoogd van 384 naar 1024 ps? :lol:
 • Ja, dat van die 'speedupgrade' wist ik, maar k heb eigenlijk niet zo'n zin om de hele pc weer leeg te gooien, of windows opnieuw teinstaleren. Daar krijg ik altijd alleen maar gezeik mee. Er moet toch wel een andere manier zijn?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.