Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Printprobleem met Sweex router/switch met printerserver

Anoniem
mkumku
2 antwoorden
  • Ik heb een sweex router/switch met printerserver geinstalleerd in mijn thuiswerk. De printerfunctionaliteit werkt echter niet goed. Ik heb een xerox4030 laserprinter (aansturing laserjet II driver) en een hp deskjet 895 cxi. Welke printer ik ook aansluit, na 1 of 2 bladzijden stopt het printen en krijg ik een melding dat dat er een fout is gevonden bij het afdrukken van het document. De printerserver software is geinstalleerd en verwijst naar het juiste ipnummer. De printopdracht kan daarna opniew worden uitgevoerd of geannuleerd. Opnieuw uitvoeren helpt niet, annuleren is de enige oplossing. Heeft iemand een suggestie ?
  • [quote:0d5716f136="mkumku"]Ik heb een sweex router/switch met printerserver geinstalleerd in mijn thuiswerk. De printerfunctionaliteit werkt echter niet goed. Ik heb een xerox4030 laserprinter (aansturing laserjet II driver) en een hp deskjet 895 cxi. Welke printer ik ook aansluit, na 1 of 2 bladzijden stopt het printen en krijg ik een melding dat dat er een fout is gevonden bij het afdrukken van het document. De printerserver software is geinstalleerd en verwijst naar het juiste ipnummer. De printopdracht kan daarna opniew worden uitgevoerd of geannuleerd. Opnieuw uitvoeren helpt niet, annuleren is de enige oplossing. Heeft iemand een suggestie ?[/quote:0d5716f136]

    Je kan het beste naar je leverancier gaan en een ander merk vragen. Ik heb een half jaar zitten emmeren en in die tijd een nieuwe gekregen en diverse firmupdates. Het ene probleem werdt gedeeltelijk opgelost en er kwam een ander probleem bij. Dus ik was klaar met Sweex.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.