Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

Aanmelden op netwerk in Windows ME

Anoniem
skywalker
4 antwoorden
  • Hallo, een kennis van mij heeft een klein thuisnetwerkje. Hij heeft een software die draait op Windows XP professional. Verder nog 2 pc's met Windows 98 en eentje met Windows ME. De clients waar Windows 98 op draaien daar is niks mis mee, maar die met Windows ME heeft een probleem wat aanmelden betreft.

    Ik heb aangegeven in de eigenschappen van het netwerk, dat hij "Client for Microsoft Netwerken" moet aanmelden. Je moet dan een scherm krijgen als je de computer opstart, waarmee je kan aanmelden op het netwerk. Ik heb al van alles geprobeerd, maar dat scherm komt niet direct. Als je pc opstart, start hij door naar Windows en moet je handmatig afmelden en dan aanmelden op het netwerk. Dit is behoorlijk irritant. Weet iemand hier de oplossing voor? Het is trouwens [b:8375ebaa71]niet[/b:8375ebaa71] de bedoeling dat er tools gebruikt gaan worden zoals [b:8375ebaa71]TweakUi[/b:8375ebaa71].

    Alvast bedankt
  • netwerk spullen allemaal verwijderen en dan opnieuw installeren
  • [quote:323484ec2a="Bosje"]netwerk spullen allemaal verwijderen en dan opnieuw installeren[/quote:323484ec2a]

    Ja dat is al een aantal keren gebeurd. Er moet toch een mogelijkheid zijn dat dit goed gaat?? :o
  • Windows ME kan prima netwerken met XP. Ik zou het in eerste instantie dus bij de instellingen zoeken. Wat zijn nu de huidige netwerk instellingen op dat systeem?

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.