Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

laptop: geen netwerkverb. bij booten via voeding

Anoniem
None
2 antwoorden
  • hallo,


    ik zit nogal met een bizar probleem. Ik hoop dan ook dat iemand dit herkend en mij zo kan helpen.

    Ik heb een Acer Aspire 1604LC, en een dlink router 604 (bekabeld)

    Soms (in sommige periodes) start ik mijn pc op met mijn voeding aan. Dan krijg ik geen netwerkverbinding. Ik kan zelfs mijn router niet benaderen! Ik zie dan op mijn router dan er niks mis is met de bekabeling want het lichtje brand bij deze computer. Wanneer ik de pc heropstart heb ik nog steeds geen netwerkverbinding. Het rare is nu wanneer ik mijn pc opstart op de batterij. Dan vindt hij telkens mijn netwerk. Wanneer ik mijn pc opgestart heb op de voeding en dus geen verb heb en ik meld me af. En ik trek dan de netwerkkabel uit en steek die terug in dan heb ik meestal wel verbinding.

    Het rare aan dit alles is dat het niet altijd is, nu heb ik er bijvoorbeeld al 3 dagen last van!

    Herkent iemand dit probleem ?

    oja, ik heb mijn pc al eens opnieuw geinstalleerd, en een nieuwe router gekregen.

    mvg,

    Pieter Everaert
  • Dit probleem doet zich ook wel voor bij USB modems. Maar ik heb het op dit forum ook al gezien bij een ander ethernet ADSL modem.
    Mogelijk heb je hier iets aan:
    http://forum.computertotaal.nl/phpBB2/viewtopic.php?t=110976&highlight=

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.