Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

upload snelheid beperken

Anoniem
None
10 antwoorden
 • Ik draai een server op mijn PC. Ik zou alleen graag de bandbreedte die deze inneemt beperken. Weet iemand of er een programma bestaat waarmee ik de upload snelheid kan beperken?
 • [quote:fe664213b9="gabba"]www.google.com[/quote:fe664213b9]
  Daar heeft ie veel aan :s

  kijk eens naar dit proggie http://www.netlimiter.com/
 • als je gewoon eerst zelf zoekt, kom je een heel eind
 • Als iedereen zelf al de handleidingen uit het hoofd leert, het internet zelf cached en uitprint, de telefoonnummers van Bill Gates en Linus Torvals in zijn mobiel zet, dan sluiten we dit hele forum! Goed idee?

  Alleen Google is inderdaad geen antwoord. Mogelijk weer iemand niet eens wat Google is of hoe hij ook maar zijn vraag daar kwijt moet. Men komt hier om duidelijk geholpen te worden, dat hebben we met elkaar ook afgesproken. Een verwijzing naar Google is alleen nuttig in een groter antwoord niet als enig antwoord.

  mvrgroet Edmond
 • [quote:c20f58a175="Edmond Varwijk"]Als iedereen zelf al de handleidingen uit het hoofd leert, het internet zelf cached en uitprint, de telefoonnummers van Bill Gates en Linus Torvals in zijn mobiel zet, dan sluiten we dit hele forum! Goed idee?

  Alleen Google is inderdaad geen antwoord. Mogelijk weer iemand niet eens wat Google is of hoe hij ook maar zijn vraag daar kwijt moet. Men komt hier om duidelijk geholpen te worden, dat hebben we met elkaar ook afgesproken. Een verwijzing naar Google is alleen nuttig in een groter antwoord niet als enig antwoord.

  mvrgroet Edmond[/quote:c20f58a175]

  oke sorry sorry, maar als je weet hoe een forum werkt, dan kan je google ook wel vinden. Anders moet ie de wereld van de zoekmachine maar een uit gaan vinden, vind ik. Op deze manier heb ik hem toch ook geholpen?
 • [quote:7eb5a2f728="gabba"]oke sorry sorry, maar als je weet hoe een forum werkt, dan kan je google ook wel vinden. Anders moet ie de wereld van de zoekmachine maar een uit gaan vinden, vind ik. Op deze manier heb ik hem toch ook geholpen?[/quote:7eb5a2f728]

  Ben ik het niet mee eens.. als iedereen zijn andwoord op dit forum www.google.nl zou zijn, kan je net zo goed dit forum gelijk door redirecten naar google.

  Mischien is die jongen al 2 dagen opzoek geweest op zoek machienes en heeft nix kunnen vinden.. Als iemand een kant en klaar antwoord heeft scheeld het die jongen weer een hoop frustraties..
 • mja, we stoppen maar met discusseren, want daar krijgen we alleen maar ellende van. Ik bljf van mening dat zulke dingen makkelijk op internet te zoeken zijn, en ik probeer hem er alleen maar bewust van te maken dat hij dit "probleem" ook zonder hulp had kunnen oplossen. Als je gewoon naar google (or whatever) en intikt wat voor prog je zoekt. Hier leert ie alleen maar van, denk ik, zodat hij de volgende het misschien zelf kan oplossen, capisch?
 • Nee niet mee eens. Jij kunt niet inschatten wat een ander weet en kent en geprobeerd heeft. Google is zelfs via google.nl grotendeels toch een Engelstalig gebeuren, neem alleen dat al.

  En "tweeds" dit Forum bestaat bij de gratie dat mensen juist HIER hun vragen stellen.

  En nu terug naar het onderwerp.

  groetjes Ed

  PS Admins hebben altijd het laatste woord (regel 1 sub c) :)
 • en ik ben het nog steeds niet met jou eens, maar goed, dit gaat een beetje de kinderachtige kant op

  moet je wel nog even replyen, anders heb je je laatste woord niet :P
 • Daarom nu een antwoord op de vraag….

  Programma weet ik niet maar zijn er wel. Heb ze wel eens gezien.

  Je zou ook kunnen kijken naar een router die dat kan. Bijvoorbeeld de nieuwe Draytek 2900, daarop kun je per switchpoort de bandbreedte instellen. Helaas niet per protocol (je zou mogelijk alleen FTP willen knijpen) maar wel voor de poort als geheel.

  mvrgroet Edmond

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.