Op deze website gebruiken we cookies om content en advertenties te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Ook delen we informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor social media, adverteren en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die u aan ze heeft verstrekt of die ze hebben verzameld op basis van uw gebruik van hun services. Meer informatie.

Akkoord

Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

netwerk(t) niet meer na installatie adsl ethernetmodem

Hans.Vosman
1 antwoord
  • Hoi/Help!

    Situatie was als volgt; Windows XP masjien en W98SE masjien in een netwerk via een Sitecom LN-110 8poorts hub/switch met daarnaast nog een CAT5 kabeltje in de hub voor synchronisatie van notebook. Had vaste IP adressen voor de verschillende masjines 192.168.0.1 en oplopend. Werkte probleemloos. Vandaag ADSL Speedtouch ethernetmodem (Alcatel ST510) geinstalleerd en dus in de hub bijgeprikt. Softwarematig geinstalleerd via de meegeleverde CDrom. Nem problema, zo leek het. Kon direkt surfen vanaf de XP masjiene waar ook de hub/switch in de ethernetkaart is ingeprikt.

    Ik had beter moeten weten en niet zo enthousiast moeten zijn, want toen ik m'n notebook wilde synchroniseren via de CAT5 kabel die (ook) op de hub is aangesloten, bleek mun netwerk niet meer te draaien….

    Wie weet raad?

    M.vr.gr
    hillies

    :evil:

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.