Vraag & Antwoord

Aanleg, installatie, instellingen

outlook express kan host niet vinden

Anoniem
wim van uden
2 antwoorden
 • Ik heb een wireless netwerk tussen een pc en een laptop. Op beide machines heb ik windows xp en outlook express geinstaleerd. Via outlook express bekijk ik mijn e-mailberichten van mijn adres bij at home en van hotmail. Werkte perfect. Al maanden lang totdat het gisteren opeens niet meer lukte op de laptop. De laptop is wireless verbonden met de wireless router en accesspoint van robotics. De pc is via een utpkabel verbonden met de router. De post lezen via outrlook express op de pc gaat nog steeds zoals altijd zonder problemen. De post lezen op de laptop geeft problemen. Alleen de hotmail post kan ik nog steeds via outlook express op de laptop lezen. De at home post niet meer. De melding die ik krijg:

  Kan de host mail niet vinden. Controleer of u de naam van de server juist hebt opgegeven. Account: '@Home', Server: 'mail', Protocol: POP3, Poort: 110, Beveiligd(SSL): Nee, Socket-fout: 11001, Foutnummer: 0x800CCC0D

  Hoe kan deze fout opeens optreden en wat kan ik er aan doen?
  Waarom gaat het op de pc nog wel steeds goed en op de laptop niet meer?
 • misschien zit je box vol? aangezien jij op beide computers mail op haalt denk ik dat jij de optie 'kopie van mail op server achterlaten' aan hebt staan. zo raakt die box uiteraard erg vol.

  mocht dat niet zo zijn; type even die foutcode in de zoekmachine van microsoft.com. wellicht biedt dat uitkomst.

  d.

Beantwoord deze vraag

Dit is een gearchiveerde pagina. Antwoorden is niet meer mogelijk.